Crime Medicine

2008-11-05 @ 00:11:56

Ni har säkert inte missat hemsidan http://www.crimemedicine.com/  för er som inte varit inne där, det kommer först först upp en hemsida där det står att man kan köpa massa olika läkemedel som antibiotika, sömnpiller, bantingspiller m.m för billigare pris. Efter några sekunder kommer en ruta upp där de berättar att 50% av läkelmedlerna man kan köpa på internet är fejk. Men kopiorna ser indentiska ut jämfört med orginal-pillerna så det är omöjigt att se skillnad på dem. Sedan visas ett klipp om hur en del av tillverkningen verkligen går till, och tabletterna innehåller inte alls det som det sägs att göra. Flera personer har blivit svårt sjuka, och en kvinna hade tillomed dött pga. pillerna.

Jag blir så sjukt arg när jag ser att det finns männiksor som faktiskt gör detta, sätter andra människors liv på spel - endast för att tjäna pengar. Hur kan de sova gott om nätterna egentligen? In med er bums på sidan och kolla på klippet. Det är faktiskt intressant och kan vara livsviktigt. Och kom ihåg - de enda som får sälja receptbelagd medicin enligt svensk lag är Apotektet AB. Så köp för all del inte hem någon medicin från internet, för allas bästa.

Take Care <3


Kommentarer
Postat av: HJÄLP MIG ELISE!!

- Willst du lieber schwimmen gehen oder Tennis spielen?

- Neee.. ins Kino gehen, schwimmen gehen, Tennis spielen .... Ich bin zu müde. Können wir nicht lieber zu hause bleiben?

2008-11-05 @ 16:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0