2010-05-31

2010-05-31 @ 19:44:38

(det jag köpte i göteborg, armbandet jag köpte va vitt orka bara inte ta en till bild hehe)

IDAG NÄR JAG kom till skolan (efter en 2 timmar sovmorgon) så visade det sig att våran enda lektion var inställd. Död! Jaja. Jag och Sofie drog till Lindex, sen mötte vi upp Amanda och Kathryn. Så gick vi till stadsbiblioteket och till donken. Sedan åkte jag och K in till stan och gick runt (och gluttade haha). Efter det mötte jag upp Patricia och vi gick och fikade, drack en Mango smoothie som smakade yoghurt haha. Men det va mysigt sedan gick vi också runt och gluttade på lite andra ställen. 
Och jag har inte köpt någonting!

DAGENS +
Asnajsigt väder, somriga kläder ofc!
DAGENS -
Jag har inte haft en riktigt engelska lektion på kanske en månad, JAG VILL BARA VETA MITT NATIONELLA ÄRE SÅ SVÅRT?

SATC II

2010-05-30 @ 22:16:04




Igår såg jag och Mirrpirr på Sex and the city 2, kunde liksom inte låta bli. Jag gillade den skarpt, men ärligt talat borde de sluta när de är på topp så inte allt förstörs med en miljon "vad hände sen-filmer" Aja. Totally värd att se ändå om man är SATC-nörd! Iväg till biograferna med er people ;)

27/5-30/5 GÖTEBORG

2010-05-30 @ 19:37:48

farfar finaste <3 Dröm så sängen välter :')

Vi sa hejdå på ett jättefint sätt, det gör så ont men är ändå en lättnad.

Min lillebror är finast <3

Dagen efter la vi vita rosor till farfar, och jättefina blommor till farmor. Det är så fint på deras kyrkogård (den är enorm)

Inte bästa fotot (såg det när spårvagnen kom), men jag tycker om sådana foton.

Allén hade börjat blomma på frölunda torg. Vi gick dit och jag shoppade (ska visa), det va fint.

Det syns inte så mycket nu när bilden är liten. Men jag sa att Eric skulle sitta fint (han tog dt mkt allvarligt, haha) Men han är söt ändå.

+ Vi gick runt en del i stan och satte oss på ett mysigt café pappa brukade fika på när han bodde där. Inser nu hur lite jag egentligen har sett av göteborg. Men jag älskar staden.


30/5 MORSDAG <3

2010-05-30 @ 14:31:36


2010-05-26

2010-05-26 @ 18:07:50
HAR FÅTT människor i min klass att också bli beroende av korsord (a). Hade orientering idag, jag va med Kathryn Caroline och Niklas. Haha vi va så sjukt bra hehe det är väll allt jag säger.

Sedan så åkte jag hem med Sachra och gick en snabbis till apoteket (och den här följde med hem, luktar skitgott). Hade egentligen behövt göra/köpa massa annat men jag har ingen ork jag är helt UTTÖMD!

5 månader kvar till min födelsedag såg jag nu, haha.



Prestationsångest

2010-05-25 @ 00:26:39
Jag tycker inte att jag är typen som har prestationsångest, jag blir visserligen aldrig riktigt nöjd med det jag gör, men jag brukar ändå kunna vifta bort det och glömma det. Vad gör det om hundra år liksom? Men idag skulle vi få feedback från Rysslands-redovisningen som jag hade i onsdags. Ni fattar inte hur mycket ångest och hur mycket jag har grubblat över det. Det kändes rent ut sagt som det gick skit och som jag hade gjort bort mig, inte bara för klassen utan även för lärarna i svenska, historia och samhällskunskap. Trippel press..

Iallafall skulle vi ha feedback och jag fick en klump i magen ju närmare min tur kom. Jag ville verkligen inte höra att jag är dålig och vad jag gjorde fel. Inte idag. Men jag tänkte att jag måste få det "overwith" så jag satte mig och tog smällen när min tur kom. Det gick inte så dåligt faktitskt, fick v+/m- så det var ju bra ändå. Fick ju såklart lite kritik(det var ju feedback) men inte mer än väntat. Men alla känslor fanns ju fortfarande kvar och jag fick kämpa för att hålla tårarna inne när hon pratade och tillslut frågade hur jag mådde.

Tillslut när jag ansåg samtalet vara över sprang jag ut i korridoren och började storböla. Ja, i skolan. Jag vet inte riktigt varför, men alla känslor kom samtidigt. Men det var skönt att gråta ut och så kom Kristina och gav mig en kram och choklad :) Efter det kunde jag bara släppa det, ångesten är borta.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände, varför jag tog det så seriöst och varför jag kände mig så pressad. Men prestationsångest måste vara en av de jobbigaste känslorna som finns. Det är inte lätt att vara besviken på sig själv.



TORSDAGEN (världslångt inlägg)

2010-05-24 @ 15:08:51

SÅ BÖRJADE DET, vi drog hem till mormor och morfar... (förskräckande)

Det kändes lite filurigt att vi skulle äta en av mina favvomaträtter (tjockpannkaka)

Men man var ändå glad för att vi skulle åka ...

Ja det va många fina känslor som jag upplevde. 

Så vi körde rita och gissa istället!

De började med denna fina min. Sa åt dem att se gladare ut.

Vilket de lyckades med ...

Tills de kanske tog de liiiiiite för långt (heltgalna)

Så drog jag och Eric hem till min moster, då började det spöregna. Och jag garvade åt Sverige (a)

Mihihihihih!

Dagen innan.

Sommarjobb

2010-05-22 @ 16:18:15
Fick sms av mami imorse, jag har fått sommarjobb! Jag ska jobba på en kyrkogård 5 juli och tre veckor framåt. Jobbar dock på min 18-årsdag och missar Göteborg.. men ska nog ta det ända eftersom sommarjobb är rätt svåra att få(och jag lär inte hitta nått annat nu) och att jobba utomhus är väl inte helt fel! Får väl dra ut nån som är kvar i stan och fira på nån klubb efter jobbet eller så ;) Det blir nog bra ändå. Caaaaaashflow!




Bikini

2010-05-22 @ 09:21:29

SÅG ATT JAG GLÖMDE publicera en sak som jag skulle tipsa om innan jag åkte. Nämligen den här ifrån HM, tror den kosta 149:- Jag personligen tycker att den är skitball, så om du inte har köpt bikini än passa på!

Hejdå Grekland...

2010-05-22 @ 09:19:45


JAG VILL TILLBAKA redan haha. (tönt) Jag har tänkt att jag kan skriva om en dag varje dag (haha) men det kommer säkert mer bilder senare eftersom vi var många (= många kameror). Men det har varit helt underbart, haha jättebra väder. Älskar hotellet, älskar människorna, älskar maten, älskar att kunna gå till stranden på 1 minut. *Suuuuck*

JAG KOM HEM till vh igår vid 22.00 tiden och packade upp och la mig typ vid 12. Men detta har varit ett äventyr som ni ska få höra om, ni kommer inte att bli besvikna! :D Nu ska det pluggas, toppen! (?) Hade ju tänkt plugga lite där på kvällarna, men det gjorde jag ju inte (som jag trodde att det skulle bli).

BAJS!
Men ja ni vet att jag lever nu :)

Our life is not a movie or maybe

2010-05-16 @ 21:36:06
Hallå bloggen! Jag borde vara superstressad och deprimerad, men det är jag inte! Men helvetesvecka it is, så det kommer nog snart.. Jag har långt ifrån gjort det jag hade planerat hinna under långhelgen. Planen var att läsa en del i Brott och Staff, skriva klart Rysslandsredovisningen och plugga massa filosofi. Jag har visserligen läst en del i Brott och straff och läst och gjort sammanfattning till fiosofin. Men jag måste läsa ett häfte med texter av Jean-Paul Sartre, Simone de Bevuoir, Kierkegaard och Nietzsche. Jobbigt. Rysslandsgrejen har jag inte ens kollat på under helgen, så den är fortfarande halvfärdig. Suck. Varför pluggade jag inte något torsdag och fredag? Varförvarförvarför? Tiden räcker ju inte till!

Idag har jag suttit på ett café vid Fridhemsplan och fixat med företaget med Elsa. Det gick bra och vi fick mycket gjort som tur var. Caféer är faktiskt utmärkta pluggställen. Det trodde jag inte.

Men tillbaka till pluggandet. Kanske hinner om jag pluggar hela natten.
Hand me a gun?

Måndag: Filosofiprov
Tisdag: Ma B Nationella
Onsdag: Redovisning Ryssland
Fredag: Företaget ska lämnas in + Tyska NP
Måndag: Brott och Straff + loggbok ska in (måste alltså läsas under veckan)

Yes,yes,yes!

2010-05-13 @ 13:48:28

ASSÅ TAGGAD till max. Har precis packat klart min väska som för en gångs skull inte är överfylld. Haha, har äntligen lärt mig att packa bra (!). Om ett par timmar så drar vi till Danderyd där vi ska sova och kl. 3 i natt så kommer taxin som tar oss till arlanda -.-

JAG SOM HAR haft bästa sömnen de senaste dagarna *host* kommer säkert få 2-3 timmars sömn kul! Men vafan, nu ska vi inte vara bittra. Hörs med massa fina bilder när jag kommer hem (systemkameran är packad)
PUSS PÅ ALLA SÖTA.


Miss everybody importent <3

Jag vill inte skriva en rubrik, jag vill sova!

2010-05-12 @ 17:44:47

GÅ OCH KÖP en soet liten mustasch du också! Är helt död idag, ska nog gå och sova en stund. Pappa och Eric sitter och äter hamburgare m pommes ifrån Daisys (?) Dreeeeggeeeeeel! Jag ska äta kyckling, får fan ta tag i min nyttighet nu asså. 



FIGHT

2010-05-11 @ 23:54:37
Hallå! Jag har lite ont i huvudet, men nu tänkte jag skriva ett inlägg ändå. Jag har som sagt varit jättetrött sedan Ryssland, men sen kom vecka 18(förra veckan) som blev ett rent ut sagt helvette. Hade företagsekonomiprov, nationellt prov i En B och Tyska NP på fredagen. Plus massa matte och historia att göra och så fick jag reda på att vi tydligen ska läsa andra boken av Brott och straff också, alltså ca. 300 sidor TILL. Jag fick typ panik och ville börja gråta och löste allting med att sitta uppe en hel natt och plugga. Hann med ca. 30 historafrågor så det var ju bra. Sedan gick jag till skolan, gick hem sov en timme och fortsatte plugga en natt till. Så det var inte så konstigt att jag fick feber tillslut. Stannade hemma på onsdagen och sov en hel dag. Sedan pluggade jag företagsekonomi på kvällen och hela torsdagen. Mådde SKIT, helt slut och fick en rejäl förskyldning. Hela helgen har jag typ legat i soffan, kollat på film, snorat och haft feber från och till. Men nu mår jag bätrre iallafall! Men herregud vilken vecka...

Igår klippte jag mig om ni ville veta. Klippte dock bara topparna (fegis) så det ser typ likadant ut. Men fluffet av slitna toppar är borta så det ser fint och fräscht ut :D Och idag träffade jag lilla Sars, mycket trevligt! Väldigt länge sen sist dessutom. Vi åt sushi, promenarade till Kungsträdgården och spanade in de snygga rosa vårträden och hamnade tillsist på bron, såklart.

Men ska läsa två kapitel i min tyskabok nu tänkte jag, sen sängen. Imorgon har jag bara en lektion sen blir det filosofi på stadsbibliotektet. Nästa vecka är ännu värre än förre och jag vill gärna överleva den. Lika bra att börja i tid.

Ett roligare inlägg kommer inom en snar framtid!


But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human


Vafan tänker folk på?

2010-05-11 @ 17:56:13

MEST SÖKTA på liksom. Jag tycker att det är fett sjukt! Asså det där med att köpa använda trosor osv. Man bah WHAT?!

AMAZING väder

2010-05-11 @ 16:33:15


KOM PRECIS hem. Har haft skitskön dag, först sovmorgon & så vädret, HALLÅ?!. Följde med Sofie på stan en runda och sedan så satte vi oss vid sergelfontänen och drack isté ifrån espresso house (me like) och bra snackade i typ en timma där. Sååå härligt! Det va typ klarblå himmel och åååååh sommarkänsla.
Tjatar ihjäl mig om Grekland just nu känner jag, men jag längtar verkligen nu. Det är typ först nu som jag verkligen har fattat att jag ska åka och det kommer va skitskönt. (a)

NU SKA JAG fortsätta äta mina kiwi:sar och skriva lite kemi uppgifter som skulle vara inne kl. 16.00, opppsii...!
NJUT SOM FAN AV VÄDRET MÄNNISKOR!

Blir aldrig tråkig...

2010-05-10 @ 06:39:03


PÅ RIKTIGT...Jag tycker den är fett skön och i lördags gick det åt mycket tid för att skratta åt den här. HAHAHAHA! (skrattar fortfarandra)

(btw Zahra här kan du ta den ^^)

THANK GOD ITS MONDAY (Ehhh, what?)

2010-05-10 @ 06:32:14

...ifall att ni hade glömt ;)

HAR FÅTT FÖR lite sömn känner jag, hoppas att det går bra på matteprovet vi har nu på morgonen iaf. Sedan ska det tränas. Kan inte beskriva hur sköööönt det va att börja träna igen, haha. Och så ska jag möta upp Emelie en snabbis.

HA-EN-BRA-DAG-! (:

Blogg tips!

2010-05-09 @ 14:18:54

Älskar denna underbart söta blogg, läst den i några år nu. Can´t get enought! Här kan ni hitta den.

Det regnar!

2010-05-08 @ 13:09:49

OCH TYP MYCKET, ååh! Jag måste plugga men istället så sitter jag och kollar på den här killen. Men han är ju så skön (a) snälla folk tvinga mig någon?

Mitt blåmärke!

2010-05-07 @ 07:31:17

SER NI DET? Det gör ont och är fortfarande svullet (efter två dagar). Det är pga. den här som jag inte kan ha jeans om jag inte vill dö, hehe.

1 vecka kvar! (exakt)

2010-05-07 @ 07:15:32

Om en vecka åker jag till kreta, längtar grymt mycket. Ska bli jätte kul att åka med släkten <3

IGÅR KVÄLL SÅ mådde jag jättedåligt, verkligen. Trodde jag skulle krampa/spy av att bara ligga ner, det va jätte jobbigt. Så jag vill va hemma idag och försöka få min kropp back on track igen. Måste pluggas en del (såklart)

Ska kanske träffa Zahra och jobba lite matte, vi får se hur jag mår. Men nu ska jag mysa ner här i sängen (L-Y-X) och kolla på någon film på voddler. PUSS.

Fokus tider!

2010-05-06 @ 13:30:40

man ser hur jag riktigt njuter...haha

IDAG HAR VARIT en äkta mjukisbyxor dag! Igår kväll så mådde jag sjukt dåligt, men det va bättre idag. Va med mellie en stund, vi träffas aldrig längre! buhu.

Har däremot jätte mycket träningsvärk ifrån idrotten. Har ju inte gått till fokus på waaaaay to long, tur nog ska jag och Zahra dit på lördag! (äntligen)

godmorgon! (vacker-bild-dag)

2010-05-05 @ 06:34:46

BÖRJAR DAGEN MED grönt té, kiwi och risgrynsgröt med banan och kanel. Och jag är helt själv! Kan det blil bättre? Ehhhh... NÄAEJ

Ska äta upp och sminka mig sen drar jag med hopp om att tågen går normalt! Nu kurrar magen, bye!

Nya brills

2010-05-04 @ 15:32:52


Okej, nu ska vi köra igång igen! Ett inlägg om dagen, eller rättare sagt ett intressant inlägg om dagen. TAGGA!

Giving up doesen't always mean you are weak...

2010-05-02 @ 01:25:49


Clipped By Savannah, you can use (:
...sometimes it just means your strong enough to let go.



photo


RSS 2.0