SKRATTSTOCK 2009

2009-05-31 @ 18:24:50
Skrattstock
Kan man välkomna sommaren bättre än med en hel dag full av skratt, fina vänner och strålande sol? Tror inte det. Gårdagen var underbar!

somewhere a clock is ticking

2009-05-29 @ 23:02:35
OMG FREDAG! Idag sattes betygen, så på den enda lektionen idag så hade vi betygsnack. Det gick sämre än vad jag väntat mig, men än så länge har jag VG i alla kurser jag fått veta betyg i (6/10) så det är väl helt okej ändå. Kunde varít värre! Efter skolan träffade jag Sofia, vi käkade lunch i gallerian och shoppade lite grann. Fick med mig två tröjor från Gina Tricot hem, woho, evigheter sedan jag shoppade sist känns det som! Kollade även in H&M's aidskampanj, men alla tröjör verkade ta slut första dagen.... snyft.


Här är tröjorna jag köpte, är dock inte säker på att jag ska behålla båda... Får sova på saken! Imorgon blir det skrattstock, hoppas på bra väder! :)

Pussel


somewhere a clock is ticking
it's far away and hidden
but somewhere
a clock is tickning

Ivrig :)

2009-05-26 @ 19:08:19

jag vill bo i Los Angeles ..

Hej och förlåt för att jag inte har skrivit de senaste dagarna och det lär inte ske på ett tag nu, åker nämligen på klassresa imorgon (går upp 05.15!!!!!) och kommer hem på fredag kväll.

Okej först och främst VÄDRET! ohhhh så skönt, jag har väntat på det här nu i nästan tre månader. Jippie!
Men blä för all den här maskrosskiten som flyger i luften, som ett moln. Jättejobbigt!

Förresten ska jag även lägga upp bilder ifrån helgen när jag kommer hem + ifrån resan såklart då.

Mitt rum ser ut som klgajlgkjsd, det är typ grejer överallt, har packat ihop min väska på ca. 30 min. Jag sista minuten packar alltid, jag är en sån som inte vet vad jag vill ha med mig för något förrens samma dag eller dagen innan, hihi. Tur att jag har bra minne så att jag inte glömmer  hälften (a).

Nu ska jag gå ut till pappa, vi är ensamma idag. Eric är också på klassresa (ödet?) så idag så har vi lagat Kycklingpaj, Jääääättegott. Dessutom har jag hittat mitt kall föröver kyckling, ungsbakade rotfrukter (speciellt schalottenlök) Yumie!

Nu får ni ha det så bra, och så hoppas jag på att det finna vädret håller i sig. PUSSS


SMÖÖÖÖÖR

2009-05-26 @ 00:22:11



Laster kvar, som
SMÖÖÖÖÖR!
är jag så svag för
SMÖÖÖÖR!
Slår jag ett slag för 
SMÖÖÖÖR!
Mjuk som en kudde
SMÖÖÖR! 
Smaka på ordet
SMÖÖÖR!
Ställ det på bordet
SMÖÖÖÖR!

I belive in miracles

2009-05-23 @ 18:05:04

Den här låten gör mig alltid på bra humör av någon anlednning, haha!

Den här dagen har verkligen gått fort! Väckte Eric HALV FEM! fast jag ville se hur länge han skulle sova av sig själv men pappa tvinga mig :(, haha.

En sorts kärlek skriven av Ray Kluun

2009-05-23 @ 03:13:59


Efter 1½ timmes hyperventilation varierat med stört gråt, har jag läst ut boken.
Det enda jag kan säga är att den känns verkligen i hjärtat.


oth

2009-05-22 @ 17:39:11
Gud vad skönt att vara ledig! Jag har bara suttit hemma och glott framför tvn. Jag hyrde nämligen andra säsongen av one tree hill förra veckan så jag måste se klart den innan den ska tillbaks. Det känns bra att ta igen allt efter att nästan inte kollat nånting på tv de senaste åren. Men gud vad jag älskar oth. Lucas, Brooke, Peyton, Nathan, Haley och alla andra. Thank you god for one tree hill (är det inte härligt att vara nörd ibland?)


Klääder!

2009-05-22 @ 14:20:11
http://www.motelrocks.com/ , är en brittisk hemsida där det finns sjuuukt fina kläder. bl.a Nelly, har haft en del av dessa kläder såg jag idag. En klänning jag hade tänkt köpa på nelly, fanns där men de kostar mer. Vet inte om det går att beställa till Sverige därifrån men om det går så ska jag lätt köpa någon av alla dessa söka klänningar.

Har även funderat ett tag på att köpa ett par leggings med mönster på, det fans där också, kanske blir mode i sommar?

Det regnar här i Stockholm

2009-05-22 @ 13:19:00


Drunk Russian Guy.

2009-05-22 @ 00:07:22
Vet ni, jag grät av skratt när jag var mindre och såg de här, bra humor *Check*
En sak som jag har undrat är, vad skulle de ha den där stocken till egentligen?

Tors(dag) hammare.

2009-05-21 @ 23:57:28
Hellluuu, idag har varit skitsegt, har gjort grymt lite av det som jag behöver :( men kvällen blev bra, med att jag och familjen satt och hade en tre timmar lång middag, haha. Satt och pratade om massa samt åt det här goda , vilket var skönt. Sedan blev det soffan ett tag och såg en del av Du, Jag och Dupree. Älskar människor som Dupree, synd att det inte finns fler i världen.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se, men på lördag hade jag tänkt slå Patricia en pling så vi kan bli lite kortare, haha. Och jag har en idé som jag vill prata med dig om (nyfiken? haha). Hur gåre in the big apelsin? :D

Ska skriva lite på min bokrecension om Så länge vi båda andas, lovely! Jobbar alltid bäst på kvällen. Åh, vad de böckerna är bra, det är sjukt. Hahha, jag kan tänka mig migsjälv sitta och läsa då dessa jätteslita böcker på mina gamla dar, det mina kära vänner är livet (poet, jag vet, haha!)

Niiight!

Tv-tablå?

2009-05-20 @ 20:12:28
I helgen visas den här filmen, i dont know om den e bra men lillebror (okej, jag ger upp jag kallar honom lillebror, all the time tydligen .. :$) flippade när han såg att den skulle visas. Ett bra tecken? haha.

Söndag, tv3 vet inte tiden men säkert vid 21.00



















ByxA!

2009-05-20 @ 20:03:57
Idag kom våra klasströjor byxor, Aaaah skitglad! Ångrar att jag inte beställde tröja nu när vi fick dem, hade ur mysigt tyg innuti. Men jag köpte byxor och jag blev nöjd med dem så de kommer jag mysa omkring i på klassresan, som vi åker på nästa vecka! Såååå roligt, can´t wait haha :) Vi köpte våra klassskitar på http://www.minitryck.com för er som kanske också vill ha något för eran klass.

Hahah, snyggpose! Där hänger min balklänning btw, och vet ni den är slutsåld haha, k00lt!

Sjukt skönt med lång helg INTE lov, men har ändå saker att göra: Författarporträtt om A.Strindberg, Fysik hemprov, Bokrecension, buhu. Jaja, idag hade vi iallafall ingen vanlig lunch utan alla lärare grillade och vi fick hamburgare och korv, synd att det inte blev några grönsaker men, men jag överlever hahah (a).

Jag sitter och kollar på avslutningsklänningar och jag har hittat en fin, men jag är inte 100 än ..


Vill bara påpeka att nej jag har ingen snopp som vissa *host*emelie*host* kan tycka att det ser ut som. Onödigt, i know..

!

2009-05-18 @ 22:17:15




JAG RINGDE OCH BOKADE OM TANDLÄKARTIDEN SJÄLV. VUXENPOÄNG TILL MIG!


tjuvlyssnat.se

2009-05-18 @ 21:28:06
Haah sitter och fördriver tiden lite på tjuvlyssnat.se, kan alltid få upp humöret lite.

Omklädningsrum på gym, Arvika

Två herrar ~60 kommer ut från bastun.
Herre 1 (suckar): Det var väldigt varmt i bastun idag.
Herre 2: Ja, och jag blev väldigt sugen på korv när jag satt där inne. Det skulle inte vara fel med en grillad på Select nu, med räksallad på.


Biva, Linköping

En kvinna ~50 ska lämna bilen på service.
Mannen bakom disken: Vad heter den?
Kvinnan: Åsa.
Mannen: Vad heter bilen?
Kvinnan: Vet inte? Björn?


Liseberg, Göteborg

Två killar ~15 år står i kön till Topspin på Liseberg. Den ena killens mobil ringer, han svarar och pratar en kort stund.
Kille 1: Vem var det som ringde?
Kille 2: Det var min mor.
Kille 1: Aha, vad sa han?
Kille 2: Va? Vadå han?
Kille 1 (suckades): Men åh, vad sa honom?
Kille 2: Det var min mor!
Kille 1: Jaha, tyckte du sa bror.

Nu ska jag hoppa in i Duschen, bye!


Bu för regn, Bä (?) för alla blommor!

2009-05-18 @ 19:17:13
Uuhhh, regn kan vara jätte mysigt om man sitter under tak med en filt runt sig och en kopp varm choklad. Men annars är det knappast ett av mina favorit väder. Däremot har jag märkt alla fina blommor som plötsligt har slagit ut, och ååh vad jag tycker om sånt :D Luktar amazing!


sötaste bilden ju!

Okej nu måste jag sätta igång med allt pluggandet, suuck. Vet ni, första terminen i nian så sa jag hela tiden att jo nian är verkligen jätte jobbig. Jag fattar nu vad de menar, men man vänjer sig och jag reagerar inte på att allt ligger så tätt inpå varandra hela tiden, haha.

LETS PLUGGA!

2009-05-18 @ 17:34:21


Sitter i nån jävla telefonkö till folktandvården. Kom på i sista stund att jag hade tandläkartid samtidigt som nationella del 2, så jag ska försöka boka om det... Sedan blir det plugg för hela slanten. Bara 7 skoldagar kvar till betygen sätts så nu gäller det att vässa pennan!

To do-list:
♥ Engelskahäfte
♥ Grammatikprov (svenska)
♥ Historiaredovisning
♥ Geografiredovisning
♥ Samhällsläxa

Yes man

2009-05-17 @ 10:31:16

Såg jag med familjen igår, hahah. Jim Carrey är min idol, seriöst han är så roligt! Man blev lite insperad själv, undar vad som skulle hända mig om jag skulle säga ja till allt? ;)

I'M IN LOVE WITH A FAIRYTALE

2009-05-17 @ 01:12:04


Hehehe, oj så otippat att den här charmige gossen skulle knipa segern.. lite ospännade final sådär, men..
GRATTIS ALEXANDER RYBAK OCH GRATTIS NORGE!!!

Min pappa och jag e så soeta.

2009-05-15 @ 19:52:25

Min webbcamera är SÅÅÅÅÅ rolig ibland, precis som min pappa :)

Friday.

2009-05-15 @ 19:49:42

idag så har jag haft min sista drama lektion (so sad), men det var kul. Vi började med att Jag och Agneta i min klass, skulle spela 80-åriga tanter och sedan så gjorde vi lite olika övningar där jag bl.a. spelade värsta blatten, höhö. Det var kul.

Den här veckan har verkligen varit never ending, eftersom vi har så mycket saker hela tiden, och den här helgen så kommer jag bara sitta med läxor för att få det gjort lixom.

Förresten så  bestälde jag balklänningen jag vissade och den kom för någon dag sedan och ÅHHHHHHH IM SOO NÖJD (svengelska-elise) gud vad jag är glad att jag valde den, nu är det bara skor mm. som jag behöver hitta, några tips?

Just nu sitter jag här med min gamla keps,ha.

I våran skola så har toaletterna varit igen proppade hela tiden för alla omogna småglin håller på att stoppar i papper, men i veckan så EXPLODERADE ca. 5-6 toaletters innehåll ut på golvet, och gud så gott det luktade (stackars våran vaktmästare som själv, stod och svabbade upp det).

Jag har en lavalampa på min dator.

2009-05-15 @ 19:27:01

Visst är den ball?

statsbibioteket - mitt andra hem?

2009-05-14 @ 12:43:03
Hohoho nu sitter jag på statsbiblioteket och pluggar. Jag försöker trycka in massa grammatik i mitt huvud, vilket inte går så bra. Börjar inse att jag inte har något grammatik-huvud. Har lite panik nu också för att det är så mycket jag inte kan som jag måste lära mig. Nej, nu ska jag sitta här i två timmar till tills debatten mellan SSU och MUF börjar i skolan så jag hoppas att jag känner mg lite klokare när jag går här ifrån! Pussochhej!



bästa pluggarstället, i swear!

all the questions remained unanswered

2009-05-13 @ 19:43:27
Fasen vad denna vecka har gått fort! Jag vill iofs att den ska ta slut så allt jobbigt för denna vecka är över, men å andra sidan är det så mycket jag måste hinna fixa innan så jag blir stressad över att tiden bara rinner iväg...

To do:

♥Engelska häfte (asså seriöst det kan inte vara En A, det är så svårt att det borde vara En Ö, minst!) - halvklar
♥Tyskaprov - Har börjat plugga men har ändå rätt mycket kvar..
♥Historiaredovisning - Eftersom min lärare aldrig verkar bli nöjd har jag nästan hela fördjupningen kvar..
♥Plugga inför MaA nationellla del 2 - inte börjat..

Tur att jag börjar vid 2 imorgon, förmiddagen får spenderas på statsbiblioteket!
Back to work, puss <3

Braig låt (som har fastnat på mig hjärna)

2009-05-12 @ 21:30:18

Nancy Sinatra - Bang Bang (My Baby Shot Me Down) Lyrics

I was five and he was six
We rode on horses made of sticks
He wore black and I wore white
He would always win the fight

Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down.

Seasons came and changed the time
When I grew up, I called him mine
He would always laugh and say
"Remember when we used to play?"

Bang bang, I shot you down
Bang bang, you hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, I used to shoot you down.

Music played, and people sang
Just for me, the church bells rang.

Now he's gone, I don't know why
And till this day, sometimes I cry
He didn't even say goodbye
He didn't take the time to lie.

Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down...


King vs. naglar

2009-05-12 @ 20:34:01
Idag på rasten så spelade jag och några i klassen king, ni vet man har en basketboll som man studsar. Haah jag är inte så bra på att förklara men det var skitkul, vi spelade i nästan 2 timmar haha tiden gick jättefort. Men på bekostnaden utav två av mina naglar varav en gick av vid "köttet" och jag har varit jätte öm hela dagen och har fortarande ont, men vill man vara fin får man lida pin vare väll? jaja, kommer vilja ha långa naglar sedan ändå, hahah.


såhär såg det ut för mig med, men det gick inte av lika mycket, så jag kan bara föreställa mig hur ont det där måste ha gjort, AAAAAaaaaaaaj! typ .. :.p

Skol is not K00l

2009-05-12 @ 20:22:27
Daaaaamp på googel översättning. Först står det att påverkad betyder disturbed när jag skrev det i en mening, sedan nar jag bara tog ordet så betydde det helt plötsligt influenced, Öööööh! Jag sitter och skriver en bokrecension som ska vara klar imorgon och jag orkar egentligen inte.

Och gissa vad ... jag hade inte matte idag heller, blöööö. Hade kemi NP (som gick sådär btw) och då var det ca. 35 min kvar av matte och då hann vi plötsligt inte, jag vill bara få det gjort någon gång!


(klicka på bilden)

Hittade den här på nelly.se, för 500spenar. Vad säger ni? Tror att jag kommer köpa den till Balen, ska bestämma mig imorgon, haha. Vill ju inte att den ska ta slut.

Hjärtat kanske gråter

2009-05-12 @ 14:39:36

Hjärtat kanske gråter

Vi håller våra masker i livets pajasspel
och låtsas som om ingenting var fel

Vi spelar med i spelet vi tager och vi ger
fast hjärtat kanske gråter när vi ler

(den är inte skriven av mig, men jag tycker den är så fin) GÅSHUDS DIKT!

Datasalen

2009-05-12 @ 14:33:22

hejsan hopp. Ett helt onödigt inlägg kommer opp!

Sitter här i datasalen i skolan och orkar inte börja riktigt ännu, är såå trött. Det känns som att jag har en sorts uiställd klocka i kroppen som säger till mig när jag ska sova för jag har inte kunnat somna före tolv den här veckan, eller i helgen. Hoppas att det kommer gå bort snart, aja. Nu ska jag fortsätta med "Jag - en tonåring". Och ja, det är så kul att jobba med detta som det låter.


Gluffsade precis i mig en hel risenta, de är så goda. men lite söta, men jag överlever, haha.

DETTA ÄR INGEN KÄRLEKSDIKT

2009-05-11 @ 22:06:02


And if music was the food of love
Then I'd be a fat romantic slob
Well music, it's my substitute for love

buy, buy, and buy some more.

2009-05-11 @ 21:20:01
klickade precis hem några saker ifrån lindex, förrut gillade jag inte lindex. Visst de har fortfarande mycket jag inte gillar, men de har saker som jag också gillar. Onödigt vetande, min expertis!


80 krkrkrooonor                          50pengar                        150spänn

High five för kläder.

Snilleblixt!

2009-05-11 @ 20:47:54
Jag kom på en sak bara sådär. Min skola är lite udda, idag så var det en cirkus här. Och de ställde sina djur på en gräsplan eller vad jag ska kalla det, i min skola. Alla stog som idioter och glodde på de där djuren, men allvarligt vilken skola i världen brukar ha cirkusdjur stående å bakgården? Haha, men eftersom livet på ribby är som en cirkus så var det inte så stor skillnad, men det var lite kul haha.

Jag och familjen skulle första gå på denna lilla cirkus, men eftersom lillebror (jag kallar han visst det, ops!) var sen hem så blev det inte av, hahah kanske synd. Vet inte tycker faktiskt inte om cirkus lukt, det som Zahra tycker är "det som Svenskar tycker är sommarlukt" även kallad BAAAAAAAAAAAAAJS, yummie.

Nu ska jag plugga, med lite musik i lurarna så kommer det säkert gå bra, frejs!


förresten så var det någon cirkus förra året som visst inte hade så bra koll på deras djur så de rymde och på kvällen så var det djur över hela västerhaninge, HAHA. Jag kom ihåg att det var en lärare som skulle gå till sin bil och så går det två kameler förbi, hahah snacka om chock?

Hahah, får mig att tänka på ett STORT afro.

2009-05-11 @ 19:47:51

Swing life away

2009-05-11 @ 18:54:14

Jamen hallllå måndag. idag har inte varit något speciellt förrutom att jag fortfarande inte har haft min muntliga redovisning i matte. Jag ska ha haft den tre lektioner nu, men alltid har tiden varit för kort när, den grupp som är innan har gjort, min mage kommer inte klara mer snart, haha.

Fick också reda på att de två prov som vi har på torsdag fysik och tyska (lektionerna efter varandra) är ... INSTÄLLDA, såå skönt. I tyskan kommer vi inte ha något mera prov alls och i fysik har vi något sort hemma prov, som jag är halv klar med redan. Så den här veckan kommer inte bli så stressig hoppas jag.

Okej, såhär lite gymnasiestuff nu då. Jag har valt Cybergymnasiet. Jag tyckte om det och utav det jag läst, passar mig. Sedan hur det kommer gå kan jag bara se senare, men man kan hoppas på det bästa,  men jag ser verkligen fram emot en ny början och slippa ribbyskolan även fast jag faktiskt kommer att sakna min klass och så.

Ett tips till er som ska välja gymnasium, gå på öppet hus eller besök skolan på ett eller annat sätt, man får en känsla av om man kommer att trivas eller inte, även fast man kan tycka att en skola är hur bra som helst på papper betyder det inte att det är så i verkligheten.

Förresten, panik! Jag måste hitta en klänning till balen, pleas somebody help me!


Om jag var strandsatt på en öde ö, skulle jag ta med mig ..

2009-05-11 @ 18:01:23

En blå handduk!

Ny heder?

2009-05-11 @ 17:59:39

vad säger du patrcia, up for the change?

i´m alive

2009-05-11 @ 17:58:21
Jo, jag är faktist här. Ska börja blogga igen, har bara tagit lite time off, en liten semester helt enkelt. Jag tänkte att jag kunnde börja med att berätta om min helg, eller vad säger ni? ;)

Lördags så gick jag Let´s Walk, som är en 12km lång bana som går runt Brunnsviken, det var ganska härligt men jag hade ont i fötterna när jag kom hem kan jag säga, haha. Men man stödjer bl.a. barncancer fonden när man går banan (kostar ca. 150kr) så det var värt det. Sedan så tog de lite bilder och nu när jag gick in på hemsidan så var jag med på två stycken, HAHAAH. aja, jätte roligt jag vet men ändå :).

 
och efter dessa fina ca. 3 timmar så, åkte vi hem till min moster och åt lövbiff med ungsbakade rotfrukter (gjorda i ugnen) och med hallon och blåbär smulpaj, och jag sov i ett par timmar, hihi.

Kvällen slutade med att Patricia hamnade hos mig och efter ett fint besök i mataffärn med min pappa utklädd som viking (i wont go there..) så kollade vi på Twilight, va ute mm.

Söndagen så åkte jag, pappa, patricia och Eric (min lillebror) som jag inte kallar lillebror för att även fast han är 3 år yngre än mig så är han typ ett halvt huvud kortare än mig och mina 178cm, haha. Aja, tillbaka till saken vi åkte till "paradiset" (stället heter faktist så) och grillade, vilket var jätte skönt och mysigt.

Patricias pappa ringde henne på vägen dit:
"hej pappa"
"lalal"
"nej, jag sitter i deras bil"
"lalaal"
"Vi är påväg till Paradiset"
" .... "

  

och nu trodde ni det var slut va, men nej det är det inte.
Sedan åkte vi in till Kungsholmen och åt middag på en Kina krog, som hade världens godaste kyckling (såklart, jag åt det) och sedan gick vi en liten stund vid vattnet.


skitcool tupp, som var gjord av riktigt morot, men den smakade inte så gott, hööh. Men vi fick gratis frukttallrik så det är ok, haha. Vi slog och på stort och köpte lyckokakor.

 på min stod det "you will be fortunate in oppertunities presented to you" det kom lägligt allt med gymnasieval och sådant som pågår just nu.

Till vilken nytta?

2009-05-09 @ 16:11:10
BLÄ!

Jag känner mig riktigt risig idag, mensverken har forfarande inte gett sig och jag sitter fortfarande i pyjamas. Pappa är inte hemma så jag är all alone. Har iallafall städat lite idag *duktig* Jag har diskat, tvättat och plockat undan. Vem är det som styr mig egentligen? Borde kanske egentligen plugga nu... hade varit på tiden liksom, men vafan.. man får vara glad för det lilla man får, hehehe.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och hoppas på att något roligt händer (typ att elise helt oväntat dyker upp, det hade vart naaaaaaaajs haha hatar det utrycket :P) Aja.. pösspöss

ett steg närmare sommarlovet

2009-05-04 @ 22:16:35
WOHO! JAG ÄR KLAR MED MITT GEOGRAFIARBETE OM ÖVERSVÄMNINGAR/TROPISKA CYKLONER I AUSTRALIEN! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH SÅ JÄVLA NÖJD! FYFAN VAD GRYM JAG ÄR! :D NU ÄR DET BARA ATT VÄSSA PENNAN OCH AVKLARA RESTEN. LÄTT SOM EN PLÄTT (eller?)

RSS 2.0