you make my world complete

2008-10-28 @ 02:06:12
Morgon, vakna, snurra, ont i halsen. Malin och Maria. Promenera. Trött. Skolkatalog. Äta fem mandariner. Åka till Stora mossen. Underbar kväll. Härliga vänner. Kladdkaka, sushi, senior skipday. Sex and the city. Sova. Bada jacuzzi, varmt. Se en till film. Snygg kille. Tunnelbanan slutat gå. Taxi. Lång dusch, smörja in sig. Två mandariner till. Ett avsnitt av vänner. Sweet dreams.


Happy Birthday

2008-10-26 @ 14:21:57
What day is it today? its a BIRTHDAY! Idag blir jag 15 år, bara tre år kvar tills jag blir arton låter väldigt kort och nära (hjälp). Jag har fått lite inredningsprylar till mitt rum som förövrigt är färdig tapetserat. Får se om jag lägger in en bild :) En klocka jag önkat mig, en mp4, och money. Sedan hade jag en ganska rolig dialog med min käre fader också.

Jag: - Jo men pappa, den är faktist en riktigt bra klocka, vattentät till 50 meters djup, läder "armband" (han har någon grej för läder, everything is good if its made by lääääder). och ja, sånt här vad heter det nu ... Ahh juste! Stål fritt stål.
Pappa: - Ja men vad bra att det är STÅL fritt STÅL. Du vet väll att det är det modernaste just nu.
Jag: (inser att jag sa fel) Hihihihihihihahhaa, ojsan men du fattade vad jag menade va?
Pappa: - Ja jag är van Elise.

Fråga vem som helst som jag känner. Jag har minst en gång under den tiden vi känt varandra sagt något hel galet, som man bara börjar skratta åt. För det är så konstigt :p. Jag ska försöka lära mig att tänka innan jag pratar istället för tvärt om.

Peace out, förresten imorgon tar jag X2000 tåget vid tio tiden till Göteborg och kommer inte hem förrens på fredag.


Är man ämnad för något stort när man har "stjärnor" i ögonen?

2008-10-16 @ 20:18:40

en liten inblick i mitt liv

2008-10-15 @ 22:50:04

Om man har tråkigt på matten kan man alltid roa sig med att fota...



Samma sak gäller engelskan.


Så här ser vi ut när vi pluggar (våra pluggminer)


Och såhär glad & pigg kan man känna sig efter ett tyska prov.


Men om man tröttnar på skolan kan man ju alltid sätta sig på ett café med en god vän (in this case sara) och roa sig med att mosa morotskaka och fota sina skor.

Drop it like its hot

2008-10-15 @ 18:00:41


Min väldigt vackra nyckelring ifrån LV, fick jag utav en väldigt underbar vän.

Såg på Snoop doggs program på kanal 400 igår, och sen dess har jag fastnat på drop it like its hot låten. Lite jobbigt när det händer så att en låt som bara fastnar. På tal om honom tycker jag att det är lite kul att han är lika galen i kyckling som jag är.










After school.

2008-10-15 @ 17:47:57

 

känns skönt att vi börjar hitta varandra igen!










Tråkigt på matten.

2008-10-15 @ 17:42:07

Höst.

2008-10-15 @ 17:39:30
Lite sena bilder (sorry patricia), men i söndags så träffades vi och hade roligt. Pratade lite engelska, tog lite bilder och mycket mera. Här är några utav de väldigt host vackra bilderna, haha (klicka på bilderna så blir de större) :

patricia chillar lite

det fanns massa fina gula löv

Det blev lite för tidigt (inga kommentarer på mitt ansikte)

Det syns inte men vi höll på att ramla baklänges

Snygg-pose

Vi tog såklart tusen andra bilder också men just nu, får de räcka med de här.

har sovit alldeles för många timmar..

2008-10-14 @ 06:09:43
Jag är så otroligt lyckad ibland asså! Igår så "skulle jag bara vila lite innan middagen" och gissa vad? JAG SOMNADE!! och vaknade för en halvtimme sedan av att min hjärna säger att den inte vill sova mer, då hade jag sovit 14 timmar i streck. Patricia din jävla sopa!

Nu har jag iallafall tvättat håret och ska strax börja sminka mig. Sedan tänkte jag repetera lite oregelbundna verb inför engelskaprovet idag. Men jag tror jag kan alla de där rätt hyffsat, vi råpluggade dem nämligen både i åttan och nian. Så det är rätt skönt. Sedan ska jag nog plugga lite natur om jag hinner. Ska möta Elsa vid tuben om två timmar nämligen :)

Ha en bra tisdag alla som läser! Puss och Kram
// Patricia

sätter full fart mot måndag!

2008-10-12 @ 22:33:35

Jösses, vilken dag det varit. Jag vaknade imorse runt nio av att min farfar ringde, jag kunde inte somna om så jag gick upp och pluggade lite geografi. Jag fick lite smått med damp när jag upptäckte att min atlas inte hade någon världskarta så jag kunde inte leta upp alla latituder och longituder. Men nu har jag bestämt med min klasskamrat Elsa att vi ska kirra det på håltimmen imorgon:)
Iallafall, sedan träffade jag Elise. Det var kul. Vi var ute på stan och sedan åt vi lunch. Sen gick vi till kronis och gungade med småbarnen och tog lite höstbilder bland löven. Jag älskar löv!  Hoppas Elise lägger ut bilderna snart! Kvällen har spenderats vid datan och parlamentet. Så plugget får vänta tills nästa vecka (och vi vet ju av erfarenhet hur detta kommer sluta....)

Vecka 42:

Måndag: Rättstavningsdiktamen i svenska och läxa i geografi
Tisdag: Engelskaprov
Onsdag: Jobba i fatt i matten (SKITSVÅRT FRÅGA MALIN OM HJÄLP!!!!) och tyskaläxa
Torsdag: Exlusion i tyresta, vi ska tydligen gå en hel fet mil i skogen...
Fredag: Stort jävla ekologiprov, tyskaläxa och pjamasparty hos en anonym vän :p
Lördag: Sova...?
Söndag: Inlämning av katastrof-arbeten

Så om jag inte bloggar så flitigt under veckan vet ni vad det beror på!


Nu är jag och Elise gifta

2008-10-11 @ 23:41:28


Until death tears us apart, baby ;)

ett litet tips för er andra som också har svårt att hänga med i tv-världen

2008-10-10 @ 23:01:07
Den varma underbara sommaren är nu slut och är hösten här, det har väl ingen missat? Allt det där man nästan glömde bort under sommarlovet kommer tillbaka. Nu är det dags att ställa klockan varje morgon och spendera 70% av veckorna i skolan eller på jobbet. När man kommer hem har man högar med plugg och det är prov efter prov och läxa efter läxa.

Samtidigt vill man hinna med annat, som träning, träffa vänner, familj och mitt allt ska man även sova. Men hösten innebär inte bara plugg och stress. Utan alla bra program på tv sätts igång att sändas med nya säsonger. Desperate houswives, gossip girl, grey's anatomy. You name it!

Visst kan det vara lite svårt att hinna med allt detta och ibland måste man kompromissa. Ska jag använda den här timmen till att repetera inför provet imorgon eller ska jag se på tv? Och visst är det ofta svårt att ta sitt förnuft till fånga?

Men hör och häpna! Jag har faktiskt en lösning som en god klasskamrat tipsade om. www.tvshack.net är hemsidan som hjälper dig att hinna med båda två. Där samlas nämligen alla program som sänds (dock ej svenska) det är helt gratis och du behöver inte ladda ner något som bara tar en massa plats på din dator. Du behöver inte ens vara medlem!

Så, när du har lite tid över är det bara att klicka dig in där och ta igen det du missat. Isn't it fanastic?
/ Patricia

Sånt här får mig att känna mig väldigt blond

2008-10-10 @ 20:10:53
   

Såg att vi hade en dassbok hemma, ganska roliga skämt och annat kul kan man hitta i den. Den här frågorna svarade jag på. Ska bara säga så här jag hade ALLA fel, hehe smart jag vet. Fuska inte nu :)

Fråga 1
Du deltar i ett lopp. Du tar dig förbi personen spå andra plats. Vilken position har du nu?

Fråga 2
Om du tar dig förbi den sista personen i loppet, vilken plats har du då?

Fråga 3
Ta 1000 och lägg til 40. Lägg nu till ytterligare 1000. Lägg till 30. Lägg till ytterligare 1000. Lägg till 20. Lägg till ytterligare 1000. Lägg nu till 10. Vad får du då?

Fråga 4
Marias far har fem döttrar: Nana, Nene, Nini, Nono. Vad heter den femte dottern?

Svar:
1. Om du svarade första platsen, så har du helt FEL! Om du tar dig förbi personen på andra plats, så tar du hans plats. Du år tvåa
2. Om du svarade näst sist, så har du fel igen! Hur kan man ta sig förbi den som ligger sist?
3. Fick du det till 5000? Korrekt svar är naturligtvis 4100. Tror du mig inte? Kolla med papper och penna.
4. Nunu? Nana? Nene? NONO?  Naturligtvis inte, hon heter ju Maria. Läs frågan en gång till!

Någon annan än jag som kände sig några iq fattigare efter detta test? ;)


Skolan, skolan och juste jag höll på att glömma skolan ..

2008-10-10 @ 19:03:40
Gud, jag dör jag har fullt upp med skola hela tiden känns det som. Igår hade jag tyska prov gick sådär. Kanske får VG men förväntar mig bara ett G, tyvärr.


Fast lite humor finns det plats för i alla fall. Så här var det jag och en av mina klasskompisar satt och gjorde lite sista minuten pluggning innan vi skulle gå in och göra provet osv. När vi börjar så sätter vi oss längst fram och har pappret som vi övade på mitt framför oss på våra bänkar. Så börjar hon, och jag tänker ska hon inte ta våra papper eller be oss ta bort dem. Nej, så var inte fallet vi hade dem hela provet och hon märkte inte någoting alls, jag skrattade verkligen, ojojoj. Jag tror inte att jag var den ända som var trött den dagen.

Ja, idag så hade vi också prov (jiiiippi) i Historia, första världskriget och något annat jag inte kommer ihåg längre, gick också sådär fast jag tror att det blir ett VG på det i alla fall. Fast jag tycker verkligen inte om SO, det är så tråkigt, i alla fall med våran lärare (a).

Sedan en glad nyhet var att vi nyligen jobbade med islam i skolan och på min fördjupningstimme så skulle vi skriva en uppsatts om En fördom om kvinnor inom islam. jag fick VG+ skitglad, för att jag hade inte räknat med något, och om jag tänker tillbaka nu så skulle jag kunna ha sattsatt på MVG och säkert fått det .. :( Aja livet går vidare.

Nu har jag fått skriva av mig lite om skolan, men det är verkligen nästan ALLT just nu, massa saker hela tiden.

Nu är det middag, bye bye samuraj.


"New york, New york you are gonna love it out here"

2008-10-10 @ 18:47:53
Tack vare en kompis pappa som var i New York nyligen så kunde jag också få (han köper, jag betalar när ha kommer hit).

Den kommer ifrån Sephora  och kostar ungefär 150 Svenska kronor , det var igentligen inte denna jag ville ha utan hade tänk testa fiberwig mascaran som jag har hört mycket bra om men det hade blivit ett missförstånd, fast jag är inte ledsen för det. Utan den här var också jätte bra, får bra längd på fransarna och de blir riktigt svarta. Så tumme upp!


happy birthday to me

2008-10-10 @ 18:41:20
Idag fick jag en tidig födelsedags present (fyller år om ungefär en vecka) utav Zahra.

Det är ett läppbalsam som även ger en frisk andedräkt, den "smak" jag har heter magenta mint, och det smakar och luktar som vanligt tuggumi. Skitballt! SÅ det blev jag jätteglad för, sedan så finns det lite andra dofter också som apelsin, jordgubb och choklad.
 
Hon har köpt den i NY när hon var där i sommras, så vet ej om den finns i Svergie annars borde alla köpa en, haha. Den kostar 7,5 dollar alltså runt 50 lappen här i Sverige då.


ja tack...

2008-10-08 @ 19:56:19

Hipp Hipp Hura för dig Emelie är inte gay

2008-10-05 @ 20:42:40
Idag fyllde en utav mina äldsta vänner Emelie år. Heeela 15 år. Gick hem till henne i orkan vänder, blää och usch att det ska blåsa och regna. Fikade med hennes släkt och familj. Jag vet att ni alla funderar över vad hon nu fick i födelsedagspresent. Jo nämligen ..... Kondomer, En latexsäng, Ett peniskort, och en mössa.  Allt en flickan vill ha? Höhöh Lite överdrivet men det blev roligare att skriva så (a).

Btw Jag (jag och jag mera jag och pappa) har börjat tapetsera i mitt rum, Gourdgeus (BÄÄÄÄSTA STAVNINGEN)


chai latte

2008-10-04 @ 19:00:03

Jag måste bara få säga det här. Jag har läst om det på X antalbloggar, alla snackar om det och det ska tydligen vara sååååå gott. Jag talar förstås om chai latte. Så idag när jag fikade med min syster på waynes coffee så testade jag det för första gången (och troligen den sista) Så gott var det inte, vanligt té är tusentals gånger godare. Sådetså!

/Patricia


dirty minds

2008-10-03 @ 21:58:01


//Patricia

Hej mitt namn är Kurt-Eva ..

2008-10-03 @ 21:56:07


Jag kunde inte låt bli att skratta när jag såg det här (a)

Efter att ha tagit en paus ifrån allt pluggande så satte jag mig och kollade vad mina barn skulle heta.
Det kan man göra på; svenskanamn.se.
Min fråga är om denna kille i Sverige är transvestit eller bytt kön? Annars måste man tycka lite synd om honom.


RSS 2.0