slutspurt

2009-04-28 @ 15:31:13



Jag är så trött på det svenska skolsystemet
Varje år samma sak,
de 4 sista veckorna läggs ALLT!
NP, ett sista prov i alla andra ämnen, uppsatser, redovisningar.....
SKJUT MIG TACK?

Jajaja ska gå och plugga samhälle, har prov om välfärdsstaten imorgon. *Suck*

Älska låten!

2009-04-27 @ 18:19:07

jag har haft extremt dålig uppdatering på sistonde, och det finns inga ursäkter förrutom att jag har varit tom i huvudet. Sorry!

vart håller du hus?

2009-04-26 @ 23:59:28

full rulle och sjuk

2009-04-26 @ 17:19:52
Gud, jag mår verkligen skit. I torsdags började jag känna att en förskyldning var på väg, men istället för att ta det lungt och förhindra att den skulle bryta ut så har det varit full rulle. I torsdags hade jag iofs bara en lektion, men jag tog en alvdedon och tog mitt pickpack till statsbiblioteket och satte mig och pluggade historia några timmar, sedan tog jag och mamma en fika på Café 60 och hon berättade att hon skulle åka till mormor och städa/rensa morfars saker medan mormor är kvar på sjukhuset så jag erbjöd mig att hjälpa till. På fredagen var det nationella i Engelska A, uppsatsen.. det gick helt okej tror jag, gjorde mitt bästa men engelska är verkligen inte mitt ämne. På dagen var jag ute med några kompisar i stan och njöt av sommarvädret och på kvällen var jag med Adam och sedan sov jag över hos honom. Det blev inte många timmars sömn med vi hade sjukt kul :) På lördagen (igår) var jag och Adam ute på stan och hyrde film på kvällen - Vi såg Låt den rätte komma in, jag tycker inte alls den var så dålig, men boken är tusen gånger bättre.

Idag skulle jag egentligen hjälpt mamma att städa hos mormor igen, men när jag vaknade mådde jag förjävligt och orkade verkligen inte. Så jag har bara tagit det lungt och läst idag istället, det har varit jätteskönt. Jag måste sluta misshandla min kropp och acceptera att jag är sjuk. Dessutom är Twilight-serien beroendeframkallande. Ska snart sätta igång med den tredje boken Ljudet av ditt hjärta och hoppas på att min jävla förskyldning ger sig snart.

PUSS PÅ ALLA (utan att smittas)

Ny telefon i behov? ja!

2009-04-21 @ 16:07:04

det här gott folk är min mobil, den är så gammal att den känns kultförklarad nästan. Det är en av de första walkman mobilerna ( i Sverige ialla fall) och jag känner att jag är i stort behov utav en ny mobil, det finns en jag vill ha nokia N70, om någon känner sig generös så skulle jag inte säga nej till den, någon där ute? haha

Where in the world is Osama bin Laden?

2009-04-21 @ 15:27:55

Allvarligt, hur kommer man på att göra sånna här filmer? HAHA.

När jag hör din röst

2009-04-21 @ 14:30:21


Det var en rätt seg dag idag, men bilden imorse var väldigt kul faktisikt vi gick runt i skolan och skissade olika miljöer på tid. Det blir faktiskt mycket bättre för man får snabbt upp en stuktur och det gör inget om det blir fel eftersom det ska va så. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med några av teckningarna och jag anser mig själv vara usel på att rita...

Aja, efter skolan knallade jag upp till Åhlens och köpte När jag hör din röst, jag är fullt medveten om att jag har 11 olästa böcker i min bokhylla, men jag kunde inte låta bli. Ska fråga pappa om han inte kan ge mig nästa del i namnsdagspresent (hade tydligen namnsdag i dag (annika) och i torsdags (patricia) höhöhöhö massa namnsdagar är bra!:) Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa. Sedan ska jag kanske plugga ....KANSKE! Kramilikram

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig"

2009-04-21 @ 01:40:43


Jag är inne i en Twilight-anda just nu. När jag inte är i skolan läser jag eller drömmer om Edward Cullen. Thanks god att jag har tre böcker kvar i den här fantastiska serien!

klockrent hasse

2009-04-19 @ 05:34:57


Hasse Brontén som spelar fjortis, hahahaha så jävla underbar! Skrattar som fan:P
-Du får skicka ett gb på pa
- vad är ett gb på pa?
- Halllå kommer det här på provet eller?

B
tw kan jag inte sova. Har varit vaken hela natten, eftersom jag råkade somna som vanligt, när vi kom hem från Ikea i eftermiddags. Jag har kollat på möbler och sånt på IKEAs hemsida. Jag tror jag vet hur jag vill göra om mitt rum nu iaf, utan att det kommer kosta en förmögenhet. Får snacka lite med pappa och höra om han tycker det är okej :)

Detox-plåster

2009-04-18 @ 22:32:36
Huuuh, jag ryser när jag ser dessa, jag gick in på hemsidan bodystore.com idag och klickade runt lite. De här plåstrerna ska tydligen rena kroppen och orenhetena kommer hamna på plåsterna (som dom visar i högra hörnet längst ner) och jag tycker att det känns väldigt vidrigt och jag skulle nog inte vilja göra det här. Om jag känner mig själv så skulle jag inbilla mig att det gjorde ont.

fredag hela veckan

2009-04-18 @ 00:10:34
Gud så skönt med fredag, äntligen! Jag vill bara att veckorna ska gå nu så sommarlovet kommer snart, hehe.. Det har varit en rätt lugn vecka faktiskt, men jag har varit trött, förvirrad och på dåligt humör ändå... Hursomhelst så är jag lycklig nu eftersom det är fredag(okej.. det är lördag nu) I helgen ska jag till ikea med pappsi och mirrsi sedan på söndagen ska jag förhoppningsvis träffa ett par kompisar. Därimellan ska jag lägga in lite plugg och så ska jag ta det lungt. Låter som det kommer bli en toppenhelg helt enkelt. Nu har jag precis sett färdigt filmen Fightplan som gick på tv, bra film! Jag gillar att hon verkligen stog upp även fast ingen på planet trodde henne. Det är starkt! Jag skulle också vilja vara så modig, jag beundrar sånna människor. Själv hade jag nog aldrig vågat ge mig in i det där..

Nu ska jag krypa ner och läsa det sista sidorna i brustna hjärtans café sedan Elise, ska jag nog ta mig an Twilight! :)
Btw har jag sett bland kommentarerna ;
 Elise + Jensen = ?????????????

hihihihihi, puss på alla!

efter regn kommer solsken

2009-04-15 @ 00:40:53
Jag vet, jag vet... jag har varit jättedålig på att skriva. Men faktum är att jag har loggat in på bloggen flera gånger och sett den blanka sidan gapa mot mig. Men jag har inte haft någon rolig text att fylla ut den med, så jag loggade ut igen... men nu ska jag försöka skriva ihop ett litet inlägg, bara för dig! ;)

Idag var första skoldagen igen då och av någon anledning känns det som vi inte alls har haft lov. Som om allting bara flöt på som det brukar.. Har inte orkat plugga nånting alls så provet imorgon kommer antagligen gå åt helvette... jag får så himla ont i huvudet av grammatik. I alla språk... För övrigt är jag sjukt virrig och förrvirrad och håller knappt räkningen på dagarna längre. Allt känns så meningslöst, som om förbreder mig för ett mål som aldrig kommer. Jag längtar, men jag vet inte efter vad. Ett stort tomrum som jag inte vet vad jag ska fylla med.

Jag måste lära mig vara mer social. På ett normalt sätt. Någon som vill lära mig?

Stuffis

2009-04-14 @ 23:25:11

Skön början på skolstartet, sovmorgon till 12.30 sedan är vi där och pratar lite och städar tills kl.14.00 och sedan fick vi gå hem, varför kan inte alla dagar vara såhär? (förutom städningen då.. :p)

Vet ni, jag tror att jag är nervös över att börja på gymnasiet, inte just nu men jag kommer att bli (om jag känner migsjälv rätt, haha) inte för att jag har haft the time of my life i ribby hahaha men utan för att jag har aldrig börjat i en skola som jag inte känner någon, jo jag kommer säkert känna nåååågon men endå tänk om inte? jag är en sån människa som målar upp alla dessa senarion i mitt huvud och det är då jag blir nervös, eller typ första dagen då kommer jag dö! Men förresten vi struntar i att jag tog upp det, det kommer bara påskynda procesen tror jag (a). Lalalal, vilket vacker väder vi har idag..

Ååååh jag känner att jag inte har något att skriva, eller jo det finns en miljar saker som jag vill köpa just nu (det riktigt kliar i fingrarna) men jag ska inte, jag har hållit mitt "inte köpa massa saker som du alltid gjorde förrut" löfte till migsjälv, hahah oj vad roligt att veta! Jo jag vet.

för er som vill höra ett jättedåligt skämt:
När en mor passerade sin dotters stängda sovrumsdörr hörde hon ett konstigt surrande ljud som verkade komma inifrån.
Hon öppnade dörren och fick se sin dotter ge sig själv en riktig genomgång med en vibrator.
Chockerad frågade hon: "Vad i hela friden sysslar du med?"
Dottern svarade: "Mamma, jag är 35 år gammal, ogift och det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma.
Snälla, gå din väg och lämna mig i fred!"

Dagen efter gick pappan förbi och hörde samma surrande ljud komma från dotterns stängda sovrumsdörr.
När han steg in såg han sin dotter älska passionerat med sin vibrator.
Han frågade bestört vad hon höll på med, varpå hon svarade:
"Pappa, jag är 35 år gammal, ogift och det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma!!!
Snälla, gå härifrån och lämna mig i fred!"

Några dagar senare kom frun hem från sin tur till ICA.
När hon placerade varorna på köksbänken så la hon märke till det där surrande ljudet igen, men den här gången kom det från vardagsrummet.
Hon gick in och fann sin make sittandes på soffan och stirrandes på teven. Vibratorn låg på sätet bredvid och surrade allt vad den kunde.
Frun frågade:"Vad i helvete sysslar du med?!?!"
Maken svarade: "Jag tittar på hockeymatchen med min svärson


Receptet med stort R

2009-04-12 @ 15:42:01

det här är min nya favorit rätt, muuuuumms. Jag och Zahra gjorde den först på hemkunskapen och sedan gjorde jag den hemma med familjen och alltid lika god. *trumvirvel* KYCKLINGTACOS!

Gör egna tortillias, stek kycklingen, och sedan ät med majs, grön paprika, gurka och tomat, YUMIE, haah

Bubbili, Bubbili bock, hur många bubblor kom opp?

2009-04-12 @ 14:41:41

Vi blåste såpbubblor över "hela" kungsholmen, tyvärr märkte igen dem det blåste för mycket men vi hade kul, haha.
Sista dagen utav, inte varmt väder, sedan kom värmechocken, eller vad vi ska kalla den, höhö.

I´M BACK!

2009-04-12 @ 14:30:14

Så här glad var jag förrut, men let the past be the past. Nu är jag tillbaka, och helt vanlig igen höhö. under lovet så ville jag göra massa saker, umgås och lalala, men när mitt humör ändrades så ändrades det också. Istället så läste jag böcker och lagade en massa mat (jag var ensam hemma hela veckan) och det kunnde inte ha varit bättre. Jag är sjukt nöjd med mitt lov faktist, haha.

Jag läste; om jag kunde drömma, när jag hör din röst, ljudet av ditt hjärta, så länge vi båda andas (andra gången om, höhö), som jag vill vara av katarina von bredow (den var okej, men inte ååh bra), Åse av Denice Rudberg (LÄS DEN!) och nu håller jag på med en bok som jag ska läsa till engelskan, Angels av Marian Keyes (konstig bok, läs den inte haha). Bokmaniac känner jag mig som, sedan så ska jag börja med boken Slumdog millionare som jag har haft hemma ett tag nu.

och Emelie du förtjänar någon mycket bättre, om det är något jag kan göra säg bara till, <33333 im here for you

Kent: texter om Sveriges största rockband

2009-04-10 @ 17:52:39


Det här bestod min torsdagskväll/natt med. En fantastisk bok om ett fantastisk rockband. Innehåller intervjuer, artiklar, krönikor och recentioner, det mest läsvärda som skrivits under Kents år tillsammans. Man får läsa allt ifrån när de kallade sig "The Coca Cola Kids" och spelade hemma i källaren och hela vägen fram till de slog igenom och blev Sveriges största rockband.

"Man får ju så lätt en fel bild av folk. Många tror säkert att vi är värsta dysterkvistarna som sitter hemma och målar väggarna svarta och karvar i armarna med kreditkorten. Men om vi är på rätt humör kan vi faktiskt vara världens roligaste band"

It's impossible to satisfy everyone and I suggest we stop trying.

2009-04-09 @ 18:50:51
Hejsan, ledsen för dålig uppdatering! I helgen var jag med min älskade Elise, jag minns inte exat vad vi gjorde förutom att vi var ute och gungade, blåste såpbubblor från mitt fönster och löste korsord. Men det var trevlans, vi hade inte träffats på över två månader som det var kul att träffa min lilla korv :) På måndagen var jag på bio med Malin och Maria, vi såg "marley och jag" och som vanligt hade jag dömt filmen i förväg, för den var faktiskt jättebra! På tisdagen och onsdagen befann jag mig ute på havs. ´Pappa hade nämligen fått en gratiskryssning. Jag tycker det är lite segt med kryssningar, men vi åt gott, spelade poker och shoppade sjukt mycket godis i tax freen. Idag har jag varit hemma och tagit det lungt, men sedan fick jag och syster lite pengar så vi gick ut till västermalmsgallerian. Miranda köpte ett par jättesöta ballerinaskor och jag köpte en plånbok och ett par leopardmönstrade leggings.


 Bild 1: Elise i mataffären
Bild 2: Malin och jag förlovade oss med tjusiga ringar från ur och penn
Bild 3: Min underhållning på båten (förövrigt en jättebra bok!)
Bild 4: Plånboken jag köpte (Förlåt ni som skulle köpa det till mig i födelsedagspresent men det är inte varje dag man hittar en man gillar för 20 kr!!)
Bild 5: Mina nya leggnings
Bild 6: En bind-behållare som man får med när man köper bindor. Fiffigt!

hejdå, vi ses, adjö, farväl.

2009-04-05 @ 21:31:45
jag måste göra en massa saker, plugga, träffa människor mm. Men jag ska skita i allt, jag ska bara vara hemma och läsa. jag tänker värkligen göra så, jag orkar inte bry mig om att jag kanske sårar något. Jag ska strunta i allt. Jag kommer nog inte blogga mer under lovet, så ha ett bra liv.

Sorry, inte speciellt rolig läsning precis men jag mår som jag alltid mår, fast nu tänkte jag skriva om det istället. jag berättar aldrig för människor att jag känner såhär, vill inte tynga ner dem med mina problem men det känns mycket skönare att få ut det. Så jag kanske börjar skriva lite istället. Ska läsa en bok som Patricia lånade mig. Den handlar om en 15-årig tjej som blir gravid, jag vet faktist inte vad jag skulle göra om det hände mig, usch vilka jobbiga val de tjejer som har upplevt det på riktigt måste ha tagit. :(

Allt är bajs när man kommer hem.

2009-04-05 @ 21:23:39
Jag fattar inte vad jag ska göra, hur kan en människa må så här. Jag skulle vilja låsa in mig i ett rum och inte komma ut förrens jag mår bra, men jag gör det inte för jag vet att det skulle såra människor omkring mig.

Jag orkar inte mer, jag gör verkligen inte det. Jag vet inte vad jag ska göra.

I feel like I´m lost with out knowing the way home.

Saturdag !

2009-04-04 @ 16:47:19
Lööööördag, jo såhär är det. Vaknade vid nio, gick upp och gjorde korsord (HAHAAH, jag och pappa sitter helt osociala med varsin korsordstidning i högsta hugg) och sedan vid elva så var jag och pappa klara och åkte ner till centrum och köpte lite saker för ca 200 kronor, jag köpte fem tröjor för ca. 25 kronor styck, asbilligt. Är ni i västerhaninge centrum någon gång, kolla in gammla biblioteket brevid Vi superstore, finns mycket fula saker där också såklart med några basplagg blev det.

Sedan drog vi till Haninge c, och där köpte jag ett par grå tygskor på dinsko, och lite mat och en lite cp deo. När vi stod i kassakön så la tjejen framför oss upp EN egångsrakhuvel utan förpackning eller något, haha och han i kassan var ny så han sa till personen i kassan brevid om hur mycket den kostade men hon hörde inte så han lutade sig ut typ en halv meter och vifftade med den nästan rakt i hennes fejs innan hon såg han och sa att de inte sålde sånna. Dagens skämt (var roligt när man var där, kanske inte så roligt när man berättar precis ..)

Vi åkte sedan hem och hämtade Eric den sega och åkte ut till Gålö havsbad. Älskar det där, det är så fint om jag kunnde måla så skulle jag lätt måla en målning där, vi grillade lite plattkorv  (a.k.a falukorv) och åt med tunnbröd och ketchup, godaste jag vet efter kyckling. Sedan frös jag och klädde på mig allt jag kunnde hitta vilket var en filt som jag satte fast som kjol, en militär grön tjocktröja som jag hade över min jacka, och erics (lillebrors) bruna luva, jag ville ju inte ta hela hans jacka. Herregud, jag såg ut som ett transvestit lejon ungefär. Sedan kom jag hem, och nu försöker jag få tag på pattutericia, som har gått upp i rök.

VÅR!

2009-04-04 @ 16:23:28
Hejhej, dålig uppdate den senaste tiden, känner jag. Men eftersom vädret kom med sommartiden, har jag gått på moln, det känns verkligen så härligt just nu, wiiie!


på lunchrasten i fredags var det såhär härligt, bra sätt att "börja" lovet på.

PS. Patricia jag ringde inte igår för jag somnade i soffan, ska ringa nu, har varit borta hela dagen, IMSORRY!

TROJA

2009-04-04 @ 00:26:37

Det är helt otroligt hur grekisk mytologi kan vara så vackert. Troja är definitivt en av de bästa filmer som någonsin skapats. Sedan är sjukt förälskad i det här omaka paret, Briseis och Akilles. Jag skulle vilja att Akilles återuppstår och att det kommer en till film som bara handlar om dem. Det skulle vara fint.

memories never die

2009-04-02 @ 23:50:55
he liked to listen to the radio.
he loved his wife, his children and his grandchildren.
he liked science.
he liked to be out in the nature and pick mushrooms.
he liked his country place in Hova.
he liked to collect mechanisms.

he liked to listen to the radio.
yes, on the radio he liked to listen.
as that was the most relevant throughout his whole life.

but of course. a priest can not summarize Reinhard´s life. because we all have different memorie with him.

I  remember when you gave me a teddy bear.
I remember when you called and sang to me on my birthdays.
I remember that we picked mushrooms, which we then made a soup of and ate for dinner.
I remember I didn't liked it.
I remember that you and my cousin were talking about books I didn't understand anything of.
I remember that you talked with a little weird accent.
I remember that you loved me.

I am proud to be a Lach, as you.
Grandpa. did you know that?

Your funeral was so simlpe, but still so incredibly beautiful..

test: hur ond är jag?

2009-04-01 @ 21:43:29
Du är 15% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Gör testet du med!

Godmorgon ladies och hängslemänn ..

2009-04-01 @ 19:24:05
Hejhej HALLÅ!
Idag gick bra, bättre än förväntat till och med. Fick VG på nationella prat saken i engelska och provet kände riktigt bra. Men det är ingen vila här för det håller på med en boende uppgift som ska vara inlämnad på hemkunskapen imorgon. *ruskar på huvudet* även fast jag inte har varit stressad så ska det bli så skönt med lov, det kommer verkligen lägligt.

Annars så är min mage pajko, har haft illamående efter jag ätit som (tur var) har försvunnit nu, men istället har jag börjat äta mindre, dont know why. För mig spelar det ingen roll sålänge jag inte är hungrig bara,haha.

I brist på annat så laddar jag upp den här bilden, men allvarligt den är skön, höhö.

RSS 2.0