Attending Russia

2010-01-31 @ 22:45:45



Tidigare idag satte pappa in pengarna till Rysslandresan som klassen kommer åka på i april. Det ska bli så himla kul att komma iväg! Efter Ryssland-temat i nian blev jag rätt facinerad av allt med landet. Naturen, historian, politken. Så det ska bli jättekul att ha ett stort Ryssland-projket igen och få möjligheten att se Ryssland på riktigt.Vi ska bo tre dagar i Sankt Petersburg och fyra dagar som utbytesstudenter i Novgorod. Fast det är lite läskigt också, Ryssland är ju ändå Ryssland och även fast jag inte vill har jag fördomar. Och det blir ju inte så himla roligt om man hamnar ensam hos en familj som inte kan engelska. Men det kändes ändå som en risk värd att ta. En sånhär möjlighet kommer bara en gång, och då måste man ju ta den. Dessutom kommer jag nog långt med mina ryskakunskaper. Dah, Neyt, Preevyet, Spahseebah. Haha!:D


Uuuuh häftigt!

2010-01-31 @ 20:57:51

.. att de är snygga är väll också en liten pik? ;) hahah

100131

2010-01-31 @ 14:41:29
ja bilden säger i princip allt! Hoppas på att komma iväg till skolan imorgon iallafall. Skrev inget igår för jag gjort inget, haha! Det värsta är att vi inte har några halstabletter hemma & jag orkar inte gå ut & köpa det hehe. Håller på att rensa lite bland mina 20GB musik på datorn har raderat totalt ca. 1000låtar samt fixat namnen på ungefär 800 låtar... -.- NO LIFE, here we come!

Reklamtolkningar

2010-01-30 @ 22:52:32


Har suttit och kollat på lite reklamtolkningar, haha. Cybergymnasiets spotifyreklam är helt insane( förlåt elise :P) kan hon inte läsa från pappret med lite mindre inlevelse? Men det är iallafall exakt så jag tolkar reklmen. Jag gavar ihjäl mig vid 0:51. Enjoy! :D

jag vet att det inte syns vad det står

2010-01-29 @ 22:50:26

God (nyttig) sen middag

2010-01-29 @ 20:25:02
Världens godaste: Kalkonpizza 2st

2 st FullkornsTortillia,
70 g Fetaost 3%
100g Krossade Tomater
125g Kalkon 3%
½ gul paprika
4 körsbärstomater
3st scharlottenlökar
1 färsk vitlöksklyfta
½-1 krm salt
Nymald Svart peppar
1 tsk torkad basilika
Basilika (gärna färsk) som garnering och smakhöjare

Gör så här: Blanda tomatkross med pressad vitlök, basilika, peppar, salt. Låt stå och dra i kylen en timme. Sätt ugnen på grillfunktion om sådan finns (ca 300 grader). Skiva lök, tomat, paprika (eller önskade ingredienser) i tunna skivor. Placera tortillian på en plåt med bakplåtspapper, bred ut tomatblandningen på båda “bottnar”. Lägg på ingredienserna och avsluta med att smula sedan fetaosten på toppen och in i ugnens övre del för att grilla pizzornas ytan i 4 min. Innan servering strö grovt hackad färsk basilika över pizzorna för en rejäl smakhöjare.
Kalkonpizza 2st
2 st FullkornsTortillia,
70 g Fetaost 3%
100g Krossade Tomater
125g Kalkon 3%
½ gul paprika
4 körsbärstomater
3st scharlottenlökar
1 färsk vitlöksklyfta
½-1 krm salt
Nymald Svart peppar
1 tsk torkad basilika
Basilika (gärna färsk) som garnering och smakhöjare
Gör så här: Blanda tomatkross med pressad vitlök, basilika, peppar, salt. Låt stå och dra i kylen en timme. Sätt ugnen på grillfunktion om sådan finns (ca 300 grader). Skiva lök, tomat, paprika (eller önskade ingredienser) i tunna skivor. Placera tortillian på en plåt med bakplåtspapper, bred ut tomatblandningen på båda “bottnar”. Lägg på ingredienserna och avsluta med att smula sedan fetaosten på toppen och in i ugnens övre del för att grilla pizzornas ytan i 4 min. Innan servering strö grovt hackad färsk basilika över pizzorna för en rejäl smakhöjare.

visst ser det skitgott ut, kommer lätt göras igen!
Nu ska jag äta min fruktsallad & mysa ner mig i soffan framför sagan om två tornen med lillebror. Ha en bra kväll.



zombiedays

2010-01-29 @ 16:25:43
Idag ska jag bara vara hemma & bli frisk (om ni inte har listat ut det än haha) Har precis fått i mig frukost bestående av; 1 kiwi, ett glas grönt té, 1 frökustbröööö skejva + en skeeejva vitlökssalami & vatten på det.

kom inte så långt med det här jäkla inlägget asså, hha. Här är något jag gjorde igår iaf, fixade mina naglar osv.



krämer & filar och jag menar INTE inom matlagning. hö-hö-hö!

klippa naglar + fotbad = grej of the day

skulle visa ett mystiskt sår jag fått på handen, det ser ut som jag spelar luftgitarr, finurligt!

dagens outfit typ, grå tshirt, hm. haha


Psssst...Ska förresten ladda upp massa bilder på fb asgammla! Haah jag kommer att bli dödad.

Careface

2010-01-29 @ 14:57:27
Jag behöver gå till nordeabanken i centrum & hämta ut mitt id-kort (som har varit där i ca 3 veckor nu hehe) men igår orkade jag inte & idag vill jag inte eftersom jag är förkyld & det är typ 10 minus ut, brrrr...


Jag kommer aldrig att få det! Suckduck. Skulle även träffat Putin idag men jag vill inte smitta henne så vi får prata över msn, vi ska nämligen snacka om Peace&Love festivalen i sommar (GALET GLAD) jag tror att det kommer bli kul & vi har fått med oss lite pers så det blir najs.



100129

2010-01-29 @ 14:46:33
Snart gått en månad på det nya året hjälp! Jag kan sitta & skriva massa tråkig skit om igår&idag men det skippar vi.

Jag vaknade jätte sent idag & förstod med en gång att jag var sjuk (snyft) det är ganska jobbigt eftersom jag är "barnvakt" åt min lillebror eftersom min pappa åkte till Gbg igår morse (&  kommer hem på lördagkväll), så det är bajs.. men annars så! haha



100128

2010-01-28 @ 22:41:10
Jag pallade inte skriva idag sorry, tror jag börjar bli sjuk :(
Däremot har jag fått mitt nya schema & det va inte så farligt som jag trodde det skulle bra så det är skönt.

OMG jag har en sovmorgon haha!

APA

2010-01-28 @ 20:05:19

Är det någon annan än jag som är GALET skoltrött? Enda anledningen till att jag pallrade mig upp till idrotten halv nio imorse var för att jag peppade mig själv med att idag är sista skoldagen denna vecka. Jag är nämligen ledig imorgon! Gissa hur glad jag blev när båda mina lärade sa att de skulle vara borta imorgon? LÅNGHELG!! När jag kom hem så satte jag mig direkt ner och pluggade företagsekonomi, för att få det gjort (jag vet ju hur jag fungerar, om jag sjkuter upp det blir det aldrig av) Men efter ett tag kom Miranda hem och vi gick ner till serafen och tog sista gardasilsprutan, finally. Istället för att åka hem så drog vi först till odenplan för att Mirre ville köpa lite manga och sedan till bokskotten, där var det dock jag som inte kunde hålla fingrarna i styr och köpte med mig en bok för 29 kr. Studio sex av Liza Marklund den verkar greeejt. Har väldigt mycket böcker att läsa, men bra och billiga böcker kan man aldrig få för många av!

Men nu ska jag fortsätta plugga, typ läsa lite litteraturhistoria eller något. Vill få så mycket som möjligt gjort nu, jag har liksom roligare alternativ än att plugga i helgen.

Det var min dag, hur har eran varit? :)


Ögonbrynspenna

2010-01-27 @ 19:44:50
Använde min ögonbryns penna jag köpte runt nyår för första gången ute idag. Najs höööh? Lite ovanligt till en början, är så van att mina ögonbryn typ inte syns (;

(varning för dampiga bilder på moi)



Kanske ska nämna vilken det är också? haha. Här är en bild på den lille rackarn:

le crayon sourcils, lancôme kostar ca. 155kroners. själv tycker jag att den är bra, but I´m no expert!

100126(2)

2010-01-27 @ 19:28:01
Shallaballo! Sent inlägg idag, men halllaaa skitigt :p Idag så har jag träffat brudsen i min klass & bowlat! Jag kom tvåa, wohoow och slog flest strike:ar (haha). Jag låter bliderna tala för sig själva.

Dessutom såg ni snöstormen? Såg ut som att jag hade gråtit sjukt mkt när jag kom till centralen (såg jag då) undrar hur länge jag gått så.. hehe :$


Gooooooooodmorgån allesammans! (tänker på min sv. lärare haha)

The bowling gang; Jag, Amanda, Johanna, Rozalin, Kathryn & Caroline. 

Ser ni hur stört jag står när jag skjuter? ser ut som jag ska ramla, haha.

Sen blev det Mc (NOOOOOO!) älskar när hon garvar hon gör sådär med handen, skitkul!

Lyckad dag? ja absolut förrutom snöstormen.

Lilla grannfejden

2010-01-27 @ 02:41:46
.. asså jag dör av garv, hur söt får man va? kolla in fake flinten wnb aschberg ;)


E<3modekungen.se

2010-01-26 @ 21:36:41

varför ska kläder vara så galet dyrt nu förtiden? kom ni ihåg då man kunde köpa linnen för 49 eller 99 nästintill överallt? det va tider det..

100126

2010-01-26 @ 17:50:58

(mina jättestora men sköna sockar fastnade visst också på bild, haha)

Idag har jag varit en deg! Skulle egentligen ut & simma, men jag är lat (jo jag erkänner) så jag la mig i soffan istället (y). Jag fick påtal om annat hem mina träningsbyxor idag & de sitter som en smäck!


Dagens händelse är att jag går ut för att möta min padre vid en mataffär en bit bort (ica supermarket ni som vet.. hah) & han tar bilen och jag går så när jag kommer dit är han inte där och då tänker jag jahopp då har han väll åkt hem. Jag promenerar hem igen (suuuck) och då är det ingen hemma, så min lillebror har också plötsligt försvunnit, springer ner till en granne och lånar en telefon så pappa kommer och låser upp efter 1 miljoner år och Eric är fortfarande missing. Om det hade varit vilken annan familj som helst hade de varit oroliga men vi vet hur el snacko funkar så han lär dyka upp haha.
Träffade förresten en gamal klasskompis på vägen, Ingrid asigt kul! Hon har tagit ett sabatsår så hon ligger och sover om dagarna, så avis!

tjuvlyssnat.se

2010-01-25 @ 20:18:35

typ älskar sånt här; felsms, tjuvtittat, argalappen osv.

100125

2010-01-25 @ 15:33:47
Shullulu! Nu är väll alla hemma ifrån skolan hoppas jag (: 
Själv kom jag precis hem ifrån haninge.c där jag shoppat lite (för vi skulle handla på maxi :p) Tog inte med kameran men det hände inget intressant iaf, haha. Pappa och jag fikade eller ja han fikade och jag drack vatten XD

Här är det jag köpte (köpte för ca. 300kr & kolla hur mkt jag fick för pengarna):

en söt sommarklänning, med fina knappar därbak + brodyr (haha!)
Lindex



lite oversize tröja med fin spets på axlarna
ginatricot



helt vanligt linne i off white & grå (ser bättre ut irl) älskar ryggen!
Cubus



Asfint linne! Lite suddigt haha... men ni ser ju
Lindex


oversize tröja. Den är ganska stor haha, men den e nog skön att ha på sommaren.
Ginatricot

& så köpte jag 4pack strumpor, tog ingen bild eftersom i guess att ni vet hur strumpor ser ut ^^

psst första gången jag handlar på rean, ja vet lite segt haha 
+ jag hittade en jätte fin (och billig hehe) bustier som jag ångrar att jag inte köpte nu! Kanske åker in igen ngn dag :p

fett sorgligt

2010-01-25 @ 00:29:50

... alla minnen, herregud. Kommer sakna playahead, haha & allt det påminner mig om <3

Team shut the fuck up!

2010-01-24 @ 22:41:05
... Patricia kunde dock inte bestämma sig alls ...


hahah, garva ihjäl mig när jag såg den här fina dubbelplanschen hos Putin.

100124

2010-01-24 @ 22:37:34
Idaaaag har jag sovit! Jo ni hörde rätt. Vaknade vid 9 somnade om till 11 va uppe ett tag & gick sen och la mig igen vaknade klocka 4. Kommer jag kunna somna ikväll? nej tror inte det heller, hah.
Kanske lite dålig tajming att ligga uppe och bl.a. kolla på Paradise hotell, men men.

Igår så fick jag med mig en present hem (ja haha) jag fick en bodylotion av min moster, som luktar skitgott! Den är ifrån Lancôme, kommer nog använda den som parfym eftersom den är parfymerad. 


Rewind 100123

2010-01-24 @ 22:34:26
I lördags så hann vi bara vakna & eta frökust sen så skulle ja iväg igen. Pappa & eric hämtade upp mig & vi drog till Danderyd där vi skulle fira min kusin Signe (som fyllt 4) & min morfar Henry (som fyllt 80). Vi var där hela dagen & det va lika kul som alltid! Kom hem någon gång vid 9 halv 10 tiden.


Vi blev bjudna på TRE olika sortsers tårtor, galet värre. men bäst av allt vi fick JORDGUBBAR!

Rewind 100122

2010-01-24 @ 22:31:34
I fredags var ju då min första dag på lovet jag tog då en väl förtjänt sovmorgon & chillade hemma. På eftermiddagen mötte jag upp Putin på centralen & vi drog till Skärholmen & där vi skulle se en gemensam killkompis till oss spela teater.

Den va jättebra & det va skitkul att se han spela teater! Hade med kameran men blev typ uppslukad av teatern så glömde ta bilder där inne *snyft*. Det blev lite senare än vad jag trott och eftersom det tar minst en timme hem till mig så kraschade jag hos Putin.



Rewind 100121

2010-01-24 @ 22:27:12
JAG DÖR! skrivit typ 5 inlägg & de har blivit raderade -.-

Jag har inte varit hemma så jag har inte kunnat skriva något på ett tag, men nu ska ni få höra. I torsdags efter skolan så gick jag med Emelie, Zahra, Agneta, Sule hennes pojkvän & Jennifer till öppet hus i min gamla highschool Ribby. Det va kul träffade massa people ifrån bl.a. gamla klassen & vi va där i nästan över 2 timmar, shit! 

Jag va hemma vid 23 nöllnöll tiden, & glömde såklart kameran hemma *suck*
Ps. De ska öppna ett systembolag här i västerhaninge där jag bor & seriöst det är värsta hålan, come on lixm? Ds.


YOGA

2010-01-24 @ 21:55:07


Min lillebror önskade sig yoga saker i julklapp & han har knappt använt dem i fredags fångade jag honom på bild, haha! Dont try this at home people! Nej haha, men har gör nästan rätt (a)

2010-01-24

2010-01-24 @ 20:39:44


Pappa köpte precis hem semlor, så nu ska jag strax klämma i mig årets första, mums! I övrigt har jag haft en lugn helg, Adams teaterpjäs var bäst, jag har lärt mig alla tyskaglosor och sovit nästan 12 timmar varje natt, Utvilad Patricia! Jag har dessutom äntligen satt igång med samhällsrapporten, Haitis politik består av typ uppror och avsättanden enda sedan 1804, men jag tror jag snart lyckats sammanfatta det viktigaste för att kunna analysera den ekonomiska situtationen. Det låter ganska tråkigt, men det är rätt intressant än så länge. Förrutom jordbävningen visste jag inte så mycket om Haiti, så jag har lärt mig mycket nytt! :) Men back to the studying. Puss!


100122

2010-01-22 @ 10:56:20

Godmorgon! Så hungrig just nu
, har gjort värsta brakar frukosten känns det som haha. (efter en sovmorgon, som är såååå skön hehe). Den består av scrambled eggs med timjan (SÅ GOTT) & En fruktsallad med banan, äpple, vindruvor & keso. Skulle ta en bild men det såg inte så "gott" ut så jag skippar den haha. 

Ja ngt tråkigt är däremot att jag kanske har blivit lite laktosintolerant :( När jag pratade med Emelie om att hon har blivit det blev jag sugen på fil & har ätit det kanske 2-3 ggr per dag den här vecken & wooow, min mage har varit uppsvälld, jätte konstig i magen & typ massa shit inte kul.... MISS MY VERUM FIL!


Lägesrapport

2010-01-21 @ 23:31:58

Jag känner mig sjukligt förvirrad, för hur många veckor var det lov? 1? 2? Det blev en rivstart in den nya terminen. För mycket plugg, en förskyldning och alldeles för lite sömn är ingen härlig kombination, trust me kids. Imorgon är det iallafall återhämningsdag, så jag har 3 dagar på mig att vila ut. Det står högst upp på min prioriteringslista just nu. Sedan kommer samhällsuppsatsen. Under veckorna som gått har det hänt en hel del:

*Jag fick reda på att jag fick ig på provet i matte b, det kändes förjävligt men efter mycket slit och hjälp från bästa kristina kirrade jag g på omprovet. Nu hoppas jag på att nästa del går bättre...

* Jag har insett att Företagsekonomi A är ett vettigare ämne än rättskunskap, skillnaden är dock att jag inte kan sitta av lektionerna längre utan nu måste jag faktiskt göra något... typ starta ett företag.

* Jag hade min första filosofi-lektion och det måste vara det flummigaste ämnet ever, men jag likear det!

SÅ ATT ALLA VET LIKSOM.

Imorgon ska jag träffa Malin och sedan gå på Adams teaterpjäs (med Elise? Ring mig!) Det kommer bli GRYMMASTE dagen på länge! :D


NEW MOON...

2010-01-21 @ 22:28:31
... på dvd 20 mars! Ahhh cant wait.


100121

2010-01-21 @ 22:20:15
Så idag har jag haft min sista lektion & nu har jag lov, haha! Känns väldigt konstigt med tanke på att jag bara gått i skolan i två veckor. Men eeeeyyy jag klagar inte läään! ;)

Börjar idrott nu efter lovet & har varit i behov av träningsbrallor, så dessa åkte med hem. Ifrån blondinbellas märke Classified 349:- (fått massa bra feedback, så hoppas på det bästa)

100120

2010-01-20 @ 07:57:16

Yeeeas, har kunnat sova idag! Hahah kom ut i köket och gjorde en liten segerdans imrse. Något som därremot är dåligt är att jag har ett sår i munnen (efter att ha bitit mig) & det gör sjukt ont.. blä!


... jag vet att ni hatar mig för mitt schema, but I just gotta love it (däremot är det inte lika kul med läxor and shit..)


gaaaarvar

2010-01-19 @ 21:25:37

En kille ringde efter min pappa & han hette STEN-BERTIL! Ahhhaa. .. och det roligaste är att Eric säger till pappa att någon som hette Per-Gunnar ringde (och menade han). Allvarligt.. alla som ringer hit har fett mobbade namn! Garvar ihjälv mig, vem vill heta sten-bertil?


Erik Hassle & Ellie Goulding - Be Mine

2010-01-19 @ 17:46:56



Hur mycket kan man älska en låt? Den är super amazing! jag vet random bild, haha.


15:00

2010-01-19 @ 15:03:11
TjÄÄÄÄnare. Kom hem för en stund seeedan. Efter en ganska chiiiilll skoldag, ska ta och göra lite plugg nu (får inte somna haha) & efter det lite yoga. Sen är det middag, va det nu blir. Jag och El snacko (a.k.a Eric) e själva så ikväll har jag en personlig slav. Muhahah!

så här glad va jag idag (noooot) men jag hade ont i huvudet -.-

Smygreklam för sl? haha

2010-01-19 @ 14:54:13
Det är ju skönt att man får gratis busskort av skolan, men jag tycker att man ska uppgradera. Alltså lägga till pengar & så får man ett man kan åka med på kvällar och helger (tumme upp).

Nu har det inte blivit av att jag uppgraderat mitt ännu, & mitt tips till er där ute i djungel är att vänta tills den 1feb. med att göra det för just nu kostar det nästa 800 SPÄÄÄNN! för ett litet kort lixm, medans då kostar det ca. 500 liten skillnad eller?
PS. Beställer du det på internet så ingår förlustgarantin som e bra för alla klantiga små barn (alltså inte jag hehe) DS.

Nikon D3000

2010-01-19 @ 06:04:55



(dagens bild eller vadå? haha askön!)

Nu ska jag bara göra klart det sista & sen drar jag ner till tåget a.k.a skolan.
Hoppas att det här ersätter att jag har varit dålig på att skriva hitills & hoppas att jag ska palla skriva oftare nu.

before & after

2010-01-19 @ 05:59:00

... jag har inte sagt något men HAHAH! Detta gjorde jag förra måndagen!

Hur galen? Haha. Det ser lite stört ut på bilden men det ser bra ut i verklighetet.


100119

2010-01-19 @ 05:53:44
Hej sorry att jag inte skrev igår, men hade fullt upp. & somnade när jag kom hem haha.
Efter skolan kom jag hem och somnade i ngr timmar framför tvn haha, förvånade? sen så gjorde jag middagen, fixade i ordning allt inför skolan (idag) och så åkte jag och papput till haninge.c för att leta efter en film (som inte fanns, buhu) & åkte vidare till maaaaxi + slängde lite saker. Så det blev massa åkande. När jag kom hem packade jag upp allt och duschade & tvättade my haiiir & släääängde mig i sängen. Typ vid 22.00

Nu kommer det roliga, idag vaknade jag *Trummvirvel* KLOCKAN 3! Gick upp halv 4 eftersom jag inte kunde somna. Det roliga va att jag messade putin vid 4 tiden & förväntade mig såklart inte ett svar på ett tag. Men hon hade inte gått och lagt sig än, hehe. Båda har sömnproblem? check.

100118

2010-01-18 @ 04:02:35
GODMORGON! hehe... jag vaknade för en halvtimme sedan, jag vet det är galet tidigt men jag har haft helt fuckedup sömn den här veckan. Varit vaken i ca. 24h sen sova typ 4-5h och sedan gå upp och halvsova lite på dagen. OCH INTE KUNNA SOMNA OM DET INTE VA SÅHÄR så min kropp hade en liten change när jag gick och la man klockan 21.00 igår kväll istället för kl.06.00 kan man säga hehe.

Tur att jag bara har matte och mentortid och kan gå hem sedan, men jag kommer nog vara galet trött iaf. Jaja jag hinner att platta håret and shit iaf, för jag kan inte somna om jag har försökt med det redan -.-

(ska se om jag pallar skriva när jag kommer hem, har lite göööött att berätta om) Pallar = får se om jag är så trött så att jag somnar på diiiiirrreeen.

01:40

2010-01-18 @ 01:42:18


Hatar när man pluggar till ett prov och en KROKODIL äter upp böckerna.

100113

2010-01-13 @ 12:53:36

Hola chicas/chicos. Vaknade för typ en  halvtimme sen efter att ha sovit 12 timmar (shit?) Jag e som ni kanske märker hemma ifrån skolan idag, för jag hade migrän :( nu har jag bara lite ont i huvudet + mår illa, blä.

Träffade i alla fall Emelie igår, jätte mysigt. Kul att vi äntligen träffades sjukt länge sen. Tog inga bilder, men hon filmade, så ni kanske kan få se något på meeeeelllliiiies.



JAG ÄR FÖRKYLD OCKSÅ! SKJUT MIG NÅGON?


nattsvammel

2010-01-11 @ 02:02:19
SKOOLLLA IMOROGN IGEN DÅ. TAGGTAGG! Möhö, åh jag orkar inte. Har typ redan ångest över geografin. Men typ två lektioner kvar nu då, sen slipper jag det für immer! Det ska bli så skönt. Borde kanske sova, men jag är inte så trött, lyckligvis börjar jag 9.40 imorgon, så lite sovmorgon blire....OCH JUSTE, beställde hem lite ny musik:

Lars Winnerbäck

Gammalt och nytt:
Lars Winnerbäck - Kom
Lasse Lindh - Svenska hjärtan 05-09
Markus Krunegård - Lev som en gris dö som en hund

Trillar nog ner en liten avi i brevlådan om några dagar. WIHO!


kom på en sak till XD

2010-01-09 @ 01:16:06
Har köpt hem lite undisar ifrån hm, fick hem KATALÅÅÅGEN aaaahaha, min klass fattar XD och deras stuff va fett fina jaoo. Köpte 3 bh:ar och una vestido (klänning), najjs. ska tjjjjjjjjecka om det finns bilder, sååå hold on people be right back.

har fan hållit på me den här i typ 30 min sååå dont be hatiiiin people! ;)

måste ge en applåd till nilo som har fått mig att skriva tre inlägg på mindre än en timma, thanks for keeping the blog alive!

så ni vet

2010-01-09 @ 00:38:45
Vi har "svär-burk" hemma haft den i lite mindre än en vecka nu. VI HAR HUNDRA SPÄNN!
galet värre..

100109

2010-01-09 @ 00:36:09

Shuuululululul alla!
hade första dagen i torsdags, gick bra slutate 2 timmar tidigare *cathshing* (elr hur dt nu stavas) Har städat/gjort om hemma skit mkt det här lovet så att det för en gång skull ska se helt okej ut, vi e inte klara eftersom vi e fett sega. Men jaja vi har kommit en feeet bit på vägen.

Annars så, joo har hållit mina nyårslöften (har aldrig nyårslöften annars, hahaha)
1. Sluta skita ner mig/min kropp genom att äta bajs, och äta bra på bra tider.
2. Vardagsmotionera (som jag började rejält med förra terminen, men man kan ju alltid bli bättre) precis som jag såg nu att Patricia har blivit insperead av lilla mig att göra Muhaha, green world here we come!
3. Sätta igång med yoga (hemma) och komma in med det som en rutin (har funkat den här veckan iaf)
4. Och typ lägga ner mer tid på mig själv/vänner (pluggar stenhårt oftast) men ofc hålla uppe betygen.

My feelings says that this is gonna be a good year guys! Sommarn -010 (kommer envisas vafan, haha) sjukt kul!

bara för att du ska "shut your pie-hole" !!!!!! Sachra

2010-01-09 @ 00:20:09


nilo|| Lord knows, dreams are hard to follow. But don't let anyone tear them away. säger (23:25):

gillar du gudrun schyman?

elise' säger (23:26):
HAhahahah fan garvar alltid lika mkt till dendär reklamen tänker fan på typ birgitta som dansar, eller typ ngn sorts fågel HAHAHAH vafan lixm!


men jag måste säga att hon e ganska modig, flashar trosorna and everything! ;)

Jag ger dig inte min morgon och inte heller min dag, du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag.

2010-01-07 @ 20:46:10

WESC Oboe Headphones black/yellow
Dessa beställda och på väg hem till mig just nu.
Stod mellan dem och ett par DJ-headphones. Ville ha ett par med
bra ljud, men två meter sladd blir svåra att gömma, plus att jag
vet många som tycker de är bra, så jag vet att jag får det
ljud jag vill ha. När det inte är svinigt kallt ute längre ska jag börja gå
till skolan igen. Måste börja röra på mig. Det längsta jag har
gått det här lovet är från medborgarplatsen till slussen. Typ.
Så vardagsmotion ska det bli. Det finns inget bättre sätt att vakna på
än att låta tankarna fladdra förbi tillsammans med musik och "frisk" luft.
Ska nog betsälla hem lite musik från cdon också, när jag får nästa studie-
bidrag. Nu när jag är så cool och slipper betala frakt.
Typ lite Lasse Lindh, Jeremy och Dungen. Åh.

Jag hittade dem för 499:- hos Telia.


Kvällens bild

2010-01-04 @ 00:38:00

enligt mig


enligt putin (visst är min bättre? haha)

Nyår

2010-01-02 @ 15:46:40






+ Obsse, glömde bild på honom!


100102

2010-01-02 @ 15:30:37



från oss alla (d.v.s jag och alla mina härliga sidor) till er alla!


RSS 2.0