Keep on walking

2010-04-29 @ 20:01:40
Jag är verkligen glad att jag åkte iväg till Ryssland, det är jag. Jag ångrar det inte och skulle göra samma val igen om jag behövde. Jag har lärt mig massa, bara att se ett annat lands kultur är berikande.. men det känns som jag verkligen blivit så mättad man kan bli av 7 dagar i Ryssland. Genom studiebesök, guidade turer och uppleva massa nytt, lärt känna nya människor. Men framförallt, att bo hos en rysk familj. Det har verkligen gett perspektiv. Jag hade en otrolig tur som kom till en familj vars döttrar kunde engelska och jag kände mig oerhört välkommen där. Ena tjejen sade på facebook nu att jag kan få komma tillbaka dit. Så fina.

Nej, jag är glad att jag åkte med. Men samtidigt är jag så utmattad. All energi är som bortblåst och allt mitt intresse måste jag ha lämnat kvar där. Att komma hem från en sådan resa på söndagen och sedan helt plöstigt komma tillbaka till skolan på måndagen funkar inte för mig. Nästan fyra dagar har gått sedan jag kom hem och jag har inte hunnit få sova ut eller refektera vad som har hänt. Och även fast resan var otroligt värd så har den varit påfrestande och en rad incidenter har påverkat mig, inte bara fysiskt utan psykiskt också. Jag behöver älta det, om och om igen innan jag kan komma över det, men det finns liksom ingen tid.

Det värsta är att när jag bläddrar i karlendern så ser det ut som psyket kommer få ta mer och mer smällar. NP varje vecka. Engelska är inte mitt starkaste ämne, men jag vill verkligen hålla mitt VG. Jag vet att jag måste kämpa. Som fan. Matten är ett enda stort helvette som jag måste lägga massa tid på. Jag har företagsekonomi-prov nästa vecka som jag ungefär fattar nada av. Sedan ska jag starta ett företag, läsa en bok på tyska, ha filosofi-diskution och skriva en samhällsuppsats.. och justdetja, ett histora-prov också. Och läsa brott och straff och skriva loggbok. När ska jag hinna andas?? Det värsta är att jag vet att jag har galet mycket att göra men jag pluggar inte. Jag orkar inte.

Jag vill bara bort från mig själv ett tag, för jag vet faktiskt inte vad jag håller på med.


Earrings

2010-04-29 @ 17:54:23

Jag brukar inte gilla Lindex, men de har fått in riktigt grymma örhängen och annat. Dessa har fått följa med hem då det kliat i fingarna, även ett par supersnygga armband. Måste säga att det finns mycket mer jag är sugen på. Credd till Lindex!


.

2010-04-26 @ 16:39:44


Hahhahah dööör så jävla fail. (klicka på bilden för att få den större)

Update 16/4

2010-04-16 @ 23:05:53
Hello, sorry för en dålig ppdatering(Miranda!!) Men det har varit en rätt jobbig vecka. Den började med ett filosofiprov som inte gick lika bra som jag hoppats på och slutade med en jävla mensvärk. Det kommer garanterat bli en dålig uppdatering en vecka framåt iallafall, då jag sent idag fick reda på att vi ska ta båten till Tallinn och buss vidare till St Petersburg pga. av att alla flyg Europa är inställda. Nu blir det alltså en natt till sjöss och sju i Ryssland.

Så kan det gå. Jag har panikat hela kvällen, men pappa har haft tvättstugan under kvällen så resväskan har packats lite efterhand. Tror det mesta är med nu.

Har lite smått att fixa imorgon innan avgången. Ska bland annat växla in lite mer rubel och köpa en present till min värdfamilj. Vill hinna med att städa rummet innan också, så mycket skönare att komma hem till ett städat hem, håller ni inte med? Jag vet inte om jag kommer hinna skriva något imorgon, så jag skriver lite nu så ni vet vart jag håller hus. Hehe.

Ha det bra här Sverige mina vänner! När jag kommer tillbaka blir det några inägg om Ryssland och en massa trevliga bilder. Puss på er!

-tönt-grej-det-här-med-rubrik-

2010-04-15 @ 18:00:29

förlåt för inga skriverier men lusten är borta! Ingen ide att skriva bara för att skrivas skull



- saknar förresten min farfar som dog imorse <3 förlåt.

HJÄLP!

2010-04-12 @ 19:25:21
Hörrni fina människor! Nu behöver jag er hjälp. Jag håller på med en marknadsundersökning till mitt projektarbete i företagsekonomi A och vore superglad om ni kunde klicka er in och svara på en liten fråga här. Det skulle underlätta massor! Kram <3

What are you doing right NOW?

2010-04-12 @ 00:47:34
Patricia .. dricker pucko och pluggar filosofi.

Om ni ville veta

2010-04-10 @ 15:15:33
Idag är det lördag och jag har skjutit upp nästan allt plugg. Inte kul. 
What goes around comes around, as they say



Nytt

2010-04-09 @ 02:08:46


Jeansleggings (ja, jag är efter) - Ginatricot, 99 :-
Bh - H&M, 129 :-
Garnier 24 hour cream (typ) - Åhlens, 49 :-
Ögonbrynspenna H&M, 29,50 :-

fick autograf av värsta kändisen igår...

2010-04-06 @ 14:30:11

INGET_LIV_OM_DU_ALLTID_LÄSER_HÄR

2010-04-06 @ 14:17:12

Köpte dessa två godingar för sissådär en evighet sedan, men hellre sent än aldrig (att skriva om alltså). De är fortsättning på serien om the vampire diaries (det finns ca 7 st). LOVELOVELOVE!



BÖCKERNA FÅR fem att fem toast! ;-) (en blev utanför buhu)

Ett inlägg till kära lilla Sachra :D

2010-04-06 @ 14:09:04

Denna lilla galning är bäst (jag kommer säkert att få äta upp det här sen, men skitsamma haha) tack för allt maj-britt!

Först så fick jag ett påskägg med så mkt godis att man inte kunde öppna det. HAHAH! och nu har du fixat alla dessa små härliga program, och allt annat som denna lilla människa gör.
Livet är hej, du är hå. Nu hänger jag på. hahaha, i dont know, aja skitsamma. Ja jag är störd. Tja!


Bara så ni vet kommer jag nog inte skriva så mycket under lovet, utan skriva ihop lite emot slutet (:

Elle Woods

2010-04-05 @ 23:19:58

"On our very first day at Harvard, a very wise Professor quoted Aristotle: "The law is reason free from passion." Well, no offense to Aristotle, but in my three years at Harvard I have come to find that passion is a key ingredient to the study and practice of law -- and of life. It is with passion, courage of conviction, and strong sense of self that we take our next steps into the world, remembering that first impressions are not always correct. You must always have faith in people. And most importantly, you must always have faith in yourself."


hello sunshine

2010-04-04 @ 22:56:14




Påsken
firades hos min faster och hennes man ute i Stora Vika. Hade egentligen ingen större lust med att träffa släkt, men det blev faktiskt riktigt trevligt. Helgen kan sammanfattas med påskmat, skratt, filmmys och onyttigt snacks i mängder. Härligt!


På vägen
till Stora Vika bytte vi till buss i Västerhaninge och i väntan på bussen gick vi in på Coop och jag köpte en Grismunk. Jag menar hittar man en sån måste man ju bara slå till! Den smakade very good. Muy Bien. Sehr Gut.


På Ingegerds och Rogers trädgråd hittade vi årets första blommor. Snacka om att bli glad, nu är det vår på riktigt! Snart ska jag premiärgrilla, åh jag älskar det! Ska grilla som en dåre så länge det är varmt!


Om två veckor
bär det av till Ryssland. En del av mig är livrädd medan den andra vill dra iväg redan nu! Jag tror det kommer bli en otroligt upplevelse och att jag kommer lära mig massa. På tal om resor har jag, pappa och Mirre bestämt att vi ska dra iväg en vecka till London eller Paris i sommar. Och Peace & Love kommer bli bäst. Och sen resan med Elise i jul kommer bli awesome. Jag vill bara att tiden ska gå så jag kan dra iväg nununu! Men den som väntar på något gott...


NajZ

2010-04-04 @ 21:27:35



"Fina" bilder från fina tider m. Zahra för någon vecka sen, haah störda.

Vet ni vad

2010-04-04 @ 00:15:41


Aaaaaaah! Lyckorus

Thank god its LÅOÅÅOÅOÅOV

2010-04-01 @ 22:19:20

... Jag har inte haft lov på TIO FUCKING VECKOR, do i need to say more?

RSS 2.0