GRATTIS MANNEN

2008-09-28 @ 13:42:06



GRATTIS I EFTERSKOTT PÅ DIG MANNEN.
ÖNSKAR DINA HOMIES
ELISE CHOKLADBERG OCH PATRICIA LUNCH

det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar

2008-09-25 @ 21:41:53



Under mitt liv har jag lärt mig att det finns olika sorters människor och så kommer det alltid vara oavsett vad som skulle hända. En del klarar man inte av, andra kan man inte leva utan. Vissa ljuger och andra går på allt. Det finns folk som lovar saker men sedan bryter det. Det finns folk som överreagerar och folk som inte bryr sig alls. Det finns människor man älskar som hatar en tillbaka. Det finns människor som säger att de älskar en men egentligen inte menar det. Det finns folk som talar sanning och tycker att ärlighet är det viktigaste, medan andra lever i en värld full av lögner.

Hur många människor jag än träffar på passar alla in väldigt bra i något av det här. En del blir jag vän med, men det är väldigt få. Vissa slutar jag vara vän med, det kan bero på något som hänt långt bak i tiden eller något som hänt alldeles nyss. En del kan man leva med föralltid, en del växer man ifrån. Det finns människor  som låtsas vara någon de inte är, bara för att passa in och det finns människor som inte passar in för de är sig själva. En del sviker sina kompisar för att de tror att de får mer status och andra håller fast vid sin vän vad som en händer.

Det finns vänskap som inte är äkta och så finns det vänskap som håller genom allt.

1år gammal och kan fortfarande bara krypa

2008-09-24 @ 19:10:47
Patricia har en personlig blogg sin ni hittar här. Och guess what? Idag är det ett år sedan hon startade den :o. Jag kunnde inte komma idag som annars planerat *puppyface* men istället så kan jag skriva ett fint litet inlägg, hihi.

Jag kommer ihåg den där dagen så väl. Jag va i din skola första gången själv och vi hade jätte kul på kvällen. När du hade din "gung-period" (a). Och på kvällen så satt du och sa: vad ska jag skriva? hallå, jag kommer inte på någotning. Vääääälidgt länge, haha.


en muffin-tårta till Patricias blogg. Presic som du fick på din födelsedag. Hurra, Hurra, Hurra, HURRA!


This is me, then

2008-09-21 @ 13:41:26


Hello dudes and dudettes. Patricia heter jag, och jag är den andra halvan av den här bloggen. Jag är sexton år gammal och har precis börjat läsa första året på den samhällsvetenskapliga linjen på Norra Real. Jag är bosatt på Kungsholmen i Stockholm. Mina intressen är musik, vänner och att äta kakor.

Nu ska jag plugga..


Get to know me

2008-09-21 @ 12:56:33
hejhejhej hyhyhyhy
Hej jag heter Elise. Jag är "ena halvan" i denna blogg.
Jag skriver om det mesta som händer mig och mina nära och kära som jag tycker är intressant.
Så en bred blandning utav smått och gott kan man räkna ifrån mig i alla fall.

Jag är född i Göteborg men uppvuxen i en förort utanför Stockholm. Jag går första terminien utav 9an just nu och funderar över allt som har med Gynasieval att göra. Försöker sikta på så högt som möjligt men ingen kan göra allt.

Jag och Patricia träffades på ett museéum för 4-5 år sedan (?) pinigt att jag inte kommer ihåg exakt. Där vi blev bästa vänner direkt. De som säger att man inte kan ha kul och lära sig något på museeum, har helt klart fel enligt mig i alla fall.
Nu måste jag duscha, var ute och sprang i skogen med min pappa för en stund sedan. Det är skönt, och ett bra sätt att piggna till också. 


du har nått som de andra inte har

2008-09-08 @ 23:22:47
Nu tänkte jag visa hur jäkla olydig jag genom att lägga ut den här lite halvflummiga bilden på mig och min allra bästaste vän Elise. Dock vill jag påpeka att bilden är tagen i augusti tvåtusensex på en vikingamarknad i Ösmo. Jag varnar för känsliga tittare.


hej

2008-09-06 @ 18:06:23
vi tetar

Välkommen till min nya blogg!

2008-09-06 @ 16:51:14


RSS 2.0