lär dig tolka dina drömmar

2009-03-31 @ 20:41:18
Jag har letat rätt mycket på internet de senaste dagarna tiden om hur man kan tolka sina drömmar. Jag har drömt rätt mycket mardrömmar på sistone och jag ville se om det kan bero på nångon speciell anledning. Dock blev jag inte något klokare, jag brukar få återkommande drömmar om att jag "råkar" döda någon, en främling som jag inte känner. Oftast i självförsvar eller hämnd. Men det står ingenting om det. Någon som vet vad det kan betyda?




*När man drömmer om vatten handlar det ofta om känslor.
* Att drömma om tappade eller lösa tänder kan betyda att du ska genomgå en stor förändrning.
* Att drömma om att faller brukar ofta bero på rädsla eller ångest. Rädsla är nämligen förknippat med minnet, medvetet och omedvetet.
* Att bli jagad kan betyda att du försöker fly ifrån ett problem.
* Om ett monster visar sig i drömmen är det vanligen ett tecken på bortträngda känslor av oro eller fruktan. Monstret kan också representera sidor av vår personlighet som vi betraktar som otrevliga och obehagliga och därför vill dölja
* Att drömma om att man flyger representerar ambition
* Om drömmen utspelar sig på ett sjukhus kan det vara ett tecken på att man inte mår bra eller att man måste vara uppmärksam på sin hälsa. Men det kan också vara ett tecken på tillfrisknande.
* Om döden står det lite olika saker, bland annat om man drömmer om sin egen död så kan det vara ett tecken på något som indikerar en ny början, att man lämnar det gamla. Medans andras död visar det hat man känner mot den man drömmer om.


Hur stavar man tisdag på engelska? Tuseday? Eller?

2009-03-31 @ 18:08:13
Hahah min "långt-borta" humor slog till idag igen. beställde tre par trosor för typ 3 dagar sedan (skit snabb service *tummeupp*) och de kom idag i en hel svart låda. Det första som jag tänkte när jag såg lådan, det första jag tänkte var Oh my God i´m beeing blackmail(d?). HAHHAAH så tråkigt och ändå står jag och garvar åt det, hihi.

Förrövrigt så var idrottslektionen ja hur ska jag säga ... annolunda, höhö. Jaja, vi fick VG och jag är nöjd med det om man ser på hur det gick på lektionen. Fast jag fick tillbaka min filmanalys (helt perfekt MVG om jag inte hade haft några slarvfel, JÄTTEGLAD!) och jag blev jättenöjd med den, så det gjorde mig glad och inspererad att skriva vidare på våran nuvarande arbetsuppgift.

Imorgon då, jo ekonomi prov i samhälle och muntligt nationellt prov med Jennifer, Julia och Agnes i min klass, jag är faktist inte nervös (just nu..) men fråga mig imorgon och det kommer säkert att ha ändrat sig, haha.



Been there, done that. Stackars kille .. Tur att jag inte är lika stressad längre. :)
Nu är det samhällsboken som kallar *Gäsp*. Ciao.

River flows in you - Yiruma

2009-03-30 @ 17:50:24

länge sedan jag la in någon musik. Den här låten ÄLSKAR jag, om jag bara kunde spela piano sådär ..
det är tydligen den som Edward spelar i Twilight förresten, bara en anna verson (fick jag veta idag). Älskar den låten som hans spelar där också, haha. Elise loves piano.

Vissa hjälper miljön på andra sätt..

2009-03-30 @ 17:40:03

Fridhemsplans-attityden

2009-03-29 @ 22:35:52
"På helgerna är Fridhemsplan är en av stans våldsammaste platser. Men tittar man i statistiken ser där ut att vara lungt och fridfullt. För även om massa brott begås där, är det nästan ingen av de drabbade som polisanmäler. Nu utreder polisen den såkallade Fridhemsplans-attityden"  - Ur Vårt Kungsholmen

Varför skriver jag det här nu då? Jo, jag har bott på Fridhemsplan hela mitt liv. Många kvällar har jag bara hängt där i brist på annat eller traskat förbi där på väg hem. Aldrig, aldrig har någonting hänt mig där. Såklart har jag hållt mig på de mest upplysta och befolkade gatorna, för riktigt säker kan man ju aldrig vara. Men jag har faktiskt inte trott att Fridhemsplan var den typen av platsen. Men idag fick jag reda på att en av mina bästa kompisar blev förföljd av ett gäng som spottade på honom och kastade saker på honom, hade han inte haft turen att en taxichaufför var där och såg allting hade det faktiskt kunnat gå riktigt illa. Han skulle bara gå två kvarter från mig hem till honom.. Men det värsta är att det var inte ens några ungdomar, utan det var vuxna människor som gav sig på honom. Jag kan inte sluta fråga mig själv: Varför Varför Varför? Vart är världen påväg någonstans?


TEXT THIS!

2009-03-29 @ 22:15:29
Pappa har precis förklarat för mig att man inte alls får en timmes sovmorgon när man ställer om till sommartid, den bittra värkligheten .. visst är det hemskt? höhö

Jag tror jag dör av nevrositet snart, jag och Emelie ska ha egen idrottslektion på tisdag och jag sitter och oroar mig över allt, guud vad jobbigt det är att inte kunna släppa det. Dessutom så har jag massa saker den här veckan som inte gör saken bättre. BLÖÖ!

Idag har i alla fall varit bra. Hade med kameran men glömde helt bort den när vi kom fram, smart elise. Vi åt tårta som jag och min kusin (3år) dekorerade. Den såg helt ok ut innan hon kom efteråt så var det mer som sönderbomat irak möter fruktsallad ungefär, men smakade gott gjorde den. Jag höll på som vanligt med min styrketräning. "jag vill rida på din rygg, elise lyft mig. Kom nu hoppar vi elise". hahah, men i love them så för mig gör det inget.

Sedan så har jag tydligen fått reda på att om jag inte får tag på något sommarjobb så kan jag få åka hem till min moster och min mormor och morfar och städa där och få pengar, (de har badrumsrenovering). ödet försöker visa mitt framtida jobb eller? Ja, och så ska jag såklart åka till Västerås och vara med mina Kussar, yaaaao.

Förresten ska jag sluta se på tv från och med nu (man vill ju inte sluta som denna grabb..)

Turn your lights out!

2009-03-28 @ 20:01:30

Här hemma börjar vi göra i ordning för Earth Hour. Vi tar fram ljus, spel mm.  Ifrån 20.30-21.30 så ska man släcka alla lampor mm. för miljön och såklart så jag vara delaktig i det, dessutom så blir det ganska skönt att kunna ha det lungt och tyst utan tv eller något i en timme och bara umgås.

I alla fall i den här familjen så har vi inte så mycket sån tid tillsammans. Men nu så säger jag till alla skit i fotbollsmatchen mellan Sverige och Portugal (Zahra ..) och visa ditt stöd till JORDEN!

Ciao, ses i mörkret?

Hejhej, Hallå

2009-03-28 @ 12:10:52

jag ska ta en "studiepaus" och kolla på twilight. sjunde gången, here i come ..

Hej lördag

2009-03-28 @ 12:04:55
Igår var jag och Emelie i stan, med värdens värsta väder. På vägen dit så åkte vi med Jennifer som blev jätte irreterad på en "dragspelsmann" som började spela högre, när hon sa till honom, det va lite kul haha. Men när vi kom fram var det typ snöstorm, riktigt jobbigt! Vi hade tänkt shoppa lite stuff, men man blir inte speciellt sugen utav vädret, men vi hann med en fika och jag köpte present till pappa i alla fall.
Sedan så åkte vi hem, jag till väästerhaninge och hon till skogås och sedan fick jag gå en miljon mil i äckelvädret innan jag kom hem till mig och chillade.

idag då, jo egentilgen så ska vi fira min pappas födelsedag idag, men det verkar som att alla är insnöade eller sjuka, så vi får ta det någon anna gång istället, lite synd men vi komme fira honom med släkten imorgon så något blir det i alla fall,haha.

Så nu sitter jag här i mina mjukiskläder, med världens största hög med läxor och annat smått och gott som ska vara inlämnat/ prov på mm. nästa vecka. ja det är väll bara att kavla upp ärmarna, och sätta igång då *suck*. Ja, det var väll helg nu va? har inte märkt det än ..

Elises framtid?

gladgladglad

2009-03-28 @ 01:37:39
Har precis kommit hem från en underbart härlig kväll med Adam. Vid tio insåg vi att vi nästan skulle dö av tristess så vi bestämde oss för att det är bättre att träffas och hitta på något än att sitta hemma oh stirra in i väggen. Han är verkligen en sådan härlig människa och han gör mig nästan alltid på strålande humör. Vi har gått på en lång nattpromenad och upptäckt lite nya platser i Stockholm som vi inte visste fanns. Fast efter ett tag insåg jag att jag visste precis var vi var så då var det inte lika kul längre.... sedan satt vi på BK och drack milkshake/cola och pratade om allt mellan himmel och jord. Insåg då hur mycket jag verkligen hade saknat honom!

Sen! Mina damer och herrar, har jag precis upptäckt något förskräkligt underbart. Thåström OCH Anna Ternheim ska ha konstert TILLSAMMANS i sommar. Jag tror jag dör av lycka!!!!! Någon som vill gå med mig (eliiiiiiiise?) (a)

 

coming up soon

2009-03-26 @ 21:25:14


jag tycker om att lära mig, men inte alltid att bli undervisad.

2009-03-26 @ 10:59:29



Jag vaknade vid tio av mig själv idag, trots att jag är ledig. Vet inte vad som har hänt med mig.... håller jag på att börja bli morgonpigg? Nu är jag snart klar, ska promenixa ner till statsbiblioteket i det fina vårvädret och sätta mig och plugga. Jag pluggar nämligen inte lika bra hemma, alltid något som distraherar en! Känner mig flitig as hell, det känns som jag har hittat mig själv igen, mitt plugg-jag :) så nu ska jag ta igen efter ett slapp-år i skolan. Hörs senare, njut av det fina vårvädret nu!

isåfall hade jag sagt ja, varenda jävla gång i min egna jävla dröm

2009-03-25 @ 19:30:01

Jag är gladgladglad, för att min enda lektion imorgon är inställd så jag är ledig! *Lyckokick* Så imorgon blir en skön hemma-dag, så jag kan sova ut, ta igen lite plugg och förhoppningsvis ha lite tid över till att läsa. Känns som det var evigheter sedan jag läste för min egen skull. På tal om plugg förresten så gick det inte så dåligt i skolan som jag trodde.. har VG+ i svenska (ska satsa på MVG har jag bestämt!) och G+ i historia (har sänkt mig från MVG i nian men ska försöka kirra ett VG iaf innan terminen är slut) Det känns faktiskt som det går helt okej i de andra ämnerna också så det är jätteskönt! *Patricia motiverad*


Pluggis är det enda rätta!


Våga gå utan smink, feeeeegis (a)

2009-03-24 @ 20:23:13

HHAHAA, förjävlig bild men i alla fall, fin med brudparet i hörnet och allt.
i sexan sminkade jag mig ibland men jag var mest osminkad och det var skönt, så fortsatte det i sjuan också och jag var fortfarande nöjd med hur jag såg ut, sedan i åttan BAM! jag kännde mig asful och sminkade mig, varje dag och inte så lite heller.

vacker bild ifrån åttan, mitt i vintern och jag var den enda som såg solen, och jag hade en väldigt konsig bränna ..

Sommaren innan jag börjar nian och jag har glömt allt som har med smink och göra, vilket jag tycker är skönt och även min hud om jag får säga så, haha.
[Väldigt bra urval bilder, men jag orkar inte leta höh.]
jag vet inte varför jag sluta sminka mig, i början tror jag att det var för att det var vår och solen kom och då vill jag inte ha ett fett lager smink i fejjan, men sedan var det bara skönt. Allvarligt, jag kännde mig asful utan smink i början (och det kan jag såklart fortfarande göra) men jag sket i det och vande (heter det så?) mig vid det och då känns det naturligt, och att ha på sig smink kännde som att jag målad på mig för att jag ville att andra personer ska tycka si och så om mig. Visst jag tycker att man ser fräshare ut när man har smink ibland, men åhh alla är mänskliga ibland ser man bättre ut och ibland värre så är det med alla.

Jag tycker bara att alla borde inse att man är vacker utan smink också. Jag trivs (ofta) med mig själv när jag är osminkad och det är skööööönt people! Dessutom är jag lat och orkar inte ta extra tid på morgonen för att sminka mig men det är en anna ska, haha :)

Nu ska jag duscha, seee yaaaah!

Gör-det-själv ansiktsmasker

2009-03-24 @ 19:56:35

Jag köper alltid mina ifrån affärer, men man kanske ska vara tänka lite ekonomiskt, och göra egna ansiktsmasker  hemma, här är tre olika typer man kan göra;

Irriterad eller normal hy

Om du känner att din hy är irriterad av någon anledning.. Så rekomenderar jag en ansiktsmask som lugnar din hy. Denna ansiktsmask funkar även väldigt bra på normal hy
Exempel: Sol, väderomslag, stress

1 msk honung
1 msk naturell yougurt


Blanda ingridienserna och massera noga in dem i huden. Ha masken i 20-30 minuter för bästa resultat. Skölj sedan av med vanligt vatten och wollá skinande hy.

Om du har problem med torr eller åldrad hy rekomenderar jag avokado som applicering. Eftersom avokadon består av omättat fett är det extra bra för torr hy.

Torr och åldrad

1 avokado

Mosa avokadon och massera in den i huden och låt den verka i 20 minuter och skölj sedan med vanligt vatten.

Akne och finnar

Det jobbigaste av allt måste ju vara att ha finnar. De drar ner självförtroendet och är bara i vägen. Denna ansiktsmasken rengör din hy och innehåller c-vitamin som fräshar upp din hy. Den motverkar finnar och andra orenheter i hyn.

1 klyfta citron
2 msk vinäger
1 dl vatten.

Blanda ihop ingridienserna applicera sedan på hyn och låt verka minst 20 minuter. Tvätta sedan av med ljummet vatten och känn dig fräsh och snygg!


jag vill ha sol, vämre. Ja juste jag bor i Sverige, vad tänkte jag på egentligen?

2009-03-23 @ 20:46:43
Det här var förra vecka när det verklige känndes som att våren var på väg, men de känslan är som bortblåst när man vaknar upp och ser snölandskapet utanför fönstret. *suck*


vad härligt att bilden ville vrida sig, känner att det är lite jobbigt att behöva vrida av sig nacken för att kolla på bilden ifrån rätt håll, ja tumme upp på den.

Förresten Emelie, så tänker jag lägga upp alla bilderna ifrån mobilen så kan du ta dem härifrån eftersom det inte alls fungerar att skicka.

overdosning with you.

2009-03-23 @ 00:27:25


I've been thinking 'bout Gabrielle Solis
and all the desperate housewives.
I've been thinking 'bout Mike Delfino
and his gun. i've been drawing patterns in my mind,
but i can't fall asleep.
I've been counting all the sheep
there is to count.

No, i can't fall asleep,
that's why i'm here with you tonight.
Can you lend me a DVD box or sing me a lullaby?

Hello Mrs. Van De Kamp
did you clean the whole kitchen and drink all the wine?
Hello Saferide, can you give me a safe ride back to sleep?
Cause i wanna OD on DH.
I wanna OD on DH.
Let me overdose on DH with you.

sunday

2009-03-22 @ 20:32:12
Idag hade jag och Elise egentligen tänkt att träffas, men pga av försovning och telefonproblem så blev det inte riktigt som tänkt, men nästa helg ska iallafall våra föräldrar träffas så då lär vi väl inte komma undan ;) Dagen har istället bestått av en långpromenad på eftermiddagen med Malin och Maria, och storstädning i rummet. Har ni nån gång haft känslan att hur mycket ni än städar så blir det ändå aldrig rent. Så var det idag så jag slet upp lådor och hyllor så hela mitt rum svämmade över av papper och skolböcker från lågstadiet... det blev inte mycket snyggare i mitt rum men nu har jag iallafall ordning bland mina papper. Får väl forstätta någon annan gång för nu blir det parlamentet och beck!

pussar!

Weekend

2009-03-21 @ 12:17:42
I helgen så är jag ensam hemma, vilket kommer vara jätteskönt för jag behöver lite tid ifrån min högljudda familj, men som vanligt så har jag också massa tråkigt plugg och städning att göra också. Nu så ska jag ta och klä på mig och sedan ska jag ringa lite phonecalls, haha.

(såg inte förrens nu att MJ var inklippt, hahaha dålig humor)

Tv

2009-03-21 @ 12:10:01

Om någon hade missat det så har även Robinson och jag vet vad du gjorde förra lördagen premiärer ikväll.
Får se om jag tittar på det, höh. Känns som att jag ger intrycket av att jag sitter bänkad framför tvn, vilket jag inte gör, haha.
 

tv3, kl. 21.30                                                   4an, kl. 20.00                                                       

Thank God its friday

2009-03-21 @ 12:02:29

Fredagskvällen blev lung precis vad jag behövde för att lungna ner mig efter en lång vecka (även fast den inte har varit så stressig). Det blev i alla fall tv och en massa torkade jordgubbar. Det godaste naturgodiset som finns. Det är inte alls lika gott som jordgubbar på sommaren men en bra kompensation till det nu på vintern, kan verkligen rekommendera dessa små godingar, haha!

Its just how it is

2009-03-19 @ 19:15:19



I don't need no education

2009-03-19 @ 18:14:17
Jag har äntligen kommit igång med pluggandet. Efter att ha läst några kapitel i Gossip Girl, loggat in på facebook fem gånger och målat naglarna. Utan att överdriva så är det så här:
När jag har pluggat på glosorna har vi aldrig läxförhör
När jag inte pluggat på glosorna som har vi läxförhör
När jag bara pluggat på några glosor har vi förhör på dem jag inte kan
Säkert bara för att jävlas med mig. Hursomhelst, hur fan ska man kunna avgöra om en majonäs är feminin, maskulin eller neutral? DAMP!!!

Juste Elise, jag är inte helt säker på vilken fråga du svarade på i kommentarsfältet några inlägg neråt. Men om du ville gå på bio i helgen så kan du väl ringa så vi kan bestämma nått?

Phhuu. ..

2009-03-18 @ 21:30:07
Emelie har precis gått hem och jag är typ astrött haha. Vi skulle orda våran idrottslektion vi ska ha, men vi testade också yoga, aerobics och lite stretshing vilket slutade massa skratt.

Åhh, den här veckan har varit så skön inga prov att stressa sig över eller någoting och jag har lästa mycket böcker faktist. I Fredags kväll så hämtade jag ut twilight böckerna och på lördagen så var två av dem utlästa och den sista har jag läst ut under veckan (måndag, tisdag, idag) och bajs att det inte finns flera.

Nu ska jag se avsnitt 12 och 13 av the City som jag hade missat och ta och äta något min mage kurrar efter all träning, haha. Otränad eller vad?

all you can do is to try know who your friends are.

2009-03-18 @ 20:06:28

Tänker i cirklar. Vissa stunder är jag hur glad som helst, medans sekunden efter kan jag bli jättenere. Det känns som alla försvinner just nu... Tur att jag har mina vänner iallafall, de piggar alltid upp! You mean the world to me <3


Drogar den här låten just nu, jag har alltid älskat Regina Spekor - hon har värdens vackraste röst.

Ska vi eta lite rekor (min favoritsak att säga in the whole world)

2009-03-16 @ 21:31:10
BALALALALLALLALALLALA! Jag får damp har sitt ca 20 minuter inne på google letande efter den text som Allie hade skrivit längst fram i dagboken till Noah (ur the notebook) hon säger något read for me so i can remember lalala.. eller något liknande. Jag har en filmanalys som ska vara färdig imorgon och jag måste ha med den scenen, det är min favorit scen då man ser den texten.

JAG BER PÅ MINA BARA KNÄN, Snällllllllla om någon vet exakt vad hon hade skrivit, help me! Pleas?
funderar starkt på att ladda ner den bara för att se vad som står, åhh det kommer ta forever!

Såg förresten Twilight nyss, den var bra tycket de hade hittat rätt människor för rollerna, men som alltid tycker jag om böckerna mera. Ja de som är filmatiserade som jag har sett och läst. Nu väntas bara att jag ska se Män som hatar kvinnor (läste boken för ca. 1-2 år sen tror jag nu, innan alla människor i världen läste den i alla fall). Patricia jag bangade förra gången, ge det ett försök till? ;) Haha.

Morfar.

2009-03-16 @ 19:30:17
Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag hade inte träffat dig på 10 år nästan, så jag kände inte dig så väl. Men ändå, du var min morfar. Jag minns inte så mycket av dig, men du har ändå funnits här. Nu gör du inte det längre. Jag vet att du sa att du hellre dog än att behöva lida. Men jag hade ingen aning om hur du mådde. Jag visste inte att du hade cancer, vatten i lungorna, epilepsi eller problem med njurarna. Jag visste inte, för ingen har nånsin berättat det för mig. Jag hoppas iallafall att du mår bättre nu.

När farfar dog för bara några månader sedan så skrev jag att jag tyckte det var lättare att acceptera hans död, för jag visste att han led. Jag vet nu att du också led, men jag blir så otroligt ledsen när jag tänker på mormor som är ensam kvar. Att hon förlorade dig på den dagen ni hade varit gifta i 55 år. Hon är så förtvivlad och undrar varför du skulle dö på just den dagen för. Ni som skulle fira med fika och bakelser och mamma försöker förklara att han ville vara där med dig, men hans kropp orkade inte.

Men morfar, även fast jag inte kände dig så väl så var du en del av min barndom. När jag tänker efter så är jag nog den i släkten förrutom min mamma som jag ärvt mest av. Då menar jag inte bara efternamn och utssende, utan även egenskaper som ivrig och svårt att slänga saker. Jag kommer ihåg när jag var liten och ville spara gamla tandborstar för jag tyckte så synd om dem för att de skulle slängas. Så var ju du med. Som en liten ekorre.

Jag älskar dig morfar, jag kommer alltid se upp till dig. Du fick uppleva äkta kärlek, du var en högutbildad läkare men framför allt du var en sån fin och omtänksam person.

Vila i frid, vi ses såsmåningom på andra sidan <3


En bild kan säger mer än tusen ord ..

2009-03-16 @ 17:27:11

och i det här fallet stämmer det verkligen, om någon nämner något som har med ordet skola att göra så spyr jag, blööö!
Juste med tanke på spya, jag har börjat må jätte illa när jag äter mat i skolan, inte rolig Agneta undrade om jag hade järnbrist, kanske det? Jag ska prata lite med meine vater.

Tingeling, tingeling!

2009-03-15 @ 17:32:15

Gud vad jag var irriterad på den här låten först, men igår du kunde jag inte sluta skratta. Synd att den inte vann.
4-EVER TINGELING FAN! (hahaha)

be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

2009-03-14 @ 22:48:02
Jag har precis kollat på melodifestivalen. Tyckte det var på tiden att hänga med lite i det där, hihi. Lite otippat att hon Malena Erman vann, men jag blev väldigt glad å hennes vägar. Hon såg ju så otroligt chockad och lycklig ut att jag tror att det inte var en enda svensk som kunde låta bli att le! :) Grattis på henne, hoppas det går lika bra i ESC.
Jag blev även glad över att se Moto Boy i pausunderhållningen, hans röst ger mig rysningar i hela kroppen.

effektiv kvallitetstid

2009-03-14 @ 03:35:52



Från att ha varit trött och grinig med ångest över alla ofärdiga arbeten att göra till att vara pigg som en mört och må som en gud. Såklart blir det så när helgen kommer. Av någon anledning så pluggar jag mycket effektivare på natten. Då känns det som man har all tid i världen och dessutom är det helt tyst. Perfekt pluggmiljö liksom. Jag känner mig stolt över mig själv, innan jag började hade jag skrivit en knapp sida, med halva meningar och korta stycken och lite allt möjligt. Nu har jag skrivit en sammanhängande text på två och en halv sida. Om jag skriver en halv sida till och pillar lite på strukturen och språket så vet jag att det här kommer bli en bra uppsats. Jag tror nästan jag fortsätter skriva resten nu, när jag ändå håller på!

Men inte nog med det. Nejnej, dessutom har jag också städat min svinstia till hem. Är jag inte bäst eller vad? Om jag hade haft den här inställningen resten av dygnet också hade jag nog inte haft något problem med betygen. Haha!


84 days remaining

2009-03-12 @ 16:34:27
Jag har varit sjukt trött hela veckan, men nu känner jag mig lite piggare då jag sov 13 timmar inatt. Sjukt skönt. Jag har verkligen ingenting roligt att skriva om så nu ska jag gå och äta lite, sedan skriva en uppsats om Nigeria. Kul.
Nåja, 84 dagar kvar till sommarlovet!

Jeansleggings

2009-03-11 @ 23:17:53

Nej jag köpte dem faktist för ett tag sedan innan alla människor i Sverige använde dem.

jeansleggings, ginatricot 299kr (som att ni inte visste det vid det här laget? haha)


Hörlurar

2009-03-11 @ 23:06:22

Måsta också tipsa om mina hörlurar. De är lite dyrare men de är verkligen värda pengarna, de är ifrån WESC oboe designade utav Timbuktu (mina iaf) tror jag, hehe. Jätte bra ljud och allting, finns att köpa på cdon.com för ca 600kr.


Massa t-shirts med tryck

2009-03-11 @ 22:57:06

finns en sida på internet http://www.shirtstore.se/ där det finns ton utav roliga tröjer med tryck inte så många seriösa men massa olika stilar och blablabla. Annars kan du ju bara klicka och kolla in hemsidan och se ifall att du hittar något annat du gillar finns också munktröjor och så. Så för er som gillar tröjor med tryck, tryck på länken, haha.

Long time, no see

2009-03-11 @ 22:27:58
Hejsan *supersmile* Idag har jag och Zahra letat sommarjobb efter skolan vilket inte slutade lyckligt, men med många skratt och lite Wii faktist och en massa youtube också vilken arbetsmoral vi har, haha.

Det var jätte kul faktist, men jag hade nog inte orkat det en vanlig dag, vi hade nämligen halvdag så vi slutade 11 *yes*. Men Zahra, Jennifer och jag satt i matsalen och pratade en stund så vi kom väll hem någon gång vid halv ett eller så.

HAHAH, roligaste saken. Våran skola sak börja visa simspon avsnitt under lunchen så att folk ska ha något att göra, desperat sätt att försöka få folk att vandalisera tror jag, men roligt ändå!


jag vet att jag inte skriver så mycket längre, men jag försöker bli bättre (a). Nej men det blir mest sånna här tråkiga inlägg nu, men jag hoppas jag ska få lite insperation att skriva annat också, hihi.

Lyckad helg?

2009-03-09 @ 18:21:49
Planerna var bio, träffa vänner i stan och vad blev det då? Jo 39 graders feber med mitt täcke i soffan.
Så jobbigt, hade dessutom lite plugg som jag hade tänkt få gjort i helgen (förvånande?) så nu känner jag mig stressad över allt, blöö.  Pappa ville egentligen att jag skulle vara hemma idag också, men jag vill inte missa skolan just nu och även fast jag inte var på topp i början av dagen så gick det bra. Men nu när jag är hemma vill jag bara ta det lungt (a).
Får börja ta och lunga ner mig lite nu när kroppen säger ifrån, men nu är det middag, ciao.

Annars så fick jag tillbaka prov idag faaktist fick mvg på en novell jag skrev på nationella provet i Svenska, blev förvånad faktist trodde att det skulle suga, så det var en uppiggare idag, haha.
PS. Patricia jag och pappa hyrde Låt den rätte komma in i helgen, den var inte så bra. Hihi. DS.

we all have problems, mine are just more important than yours

2009-03-08 @ 22:11:39



Mitt nya favoritté med rabarber- och gräddsmak i min supersnygga mugg som jag fick av finaste Malin i julklapp, mums!
Kollar egentligen på Beck, rikgtigt spännande! men nu är det tv4-nyheterna mitt i kalaset, så himla osmart. Varför kan man inte lägga det efter filmen för? Smartass..


utmaning

2009-03-08 @ 20:10:14
Regler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till!

1. Vad heter du?: Patricia
2. Ett ord på fyra bokstäver: pose
3. Flicknamn: Paulina
4. Pojknamn: Patrik
5. Yrke : Pilot
6. Färg: Plommon
7. Klädesplagg: Poncho
8. Mat: Pasta
9. Sak i badrummet: Pads
10. Plats/stad: Plugget
11. En orsak att vara sen: Parkeringsbrist
12. Något man skriker: Pilutta dig!
13. Film: Pearl Harbor
14. Något man dricker: Päroncider
15. Band: Plain white T's
16. Djur: Panda
17. Gatunamn: Polhemsgatan
18. Bil: Porsche
19. Sång: Pokerface
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Poker

Jag utmanar: Elise, Miranda och er andra nissar som inte har något bättre för er :)

12 saker du inte vill veta

2009-03-08 @ 19:14:01
1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.  

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen. 

the sisterhood of the traveling pants

2009-03-08 @ 18:12:48

Tråkigt att Elli-Belli (jag måste sluta med mina smeknamn) blev sjuk igår, ville verkligen träffa henne och se män som hatar kvinnor, men hey det hinns med ändå! Istället träffade jag min kärande vän Adamp och vi såg systrar i jeans 1 & 2 hemma hos mig. Filmvalet var helt i mina händer, ska ni veta. Jag älskade verkligen systrar i jeans- böckerna för ett par år sedan så jag ville jättegärna se systrar i jeans andra sommaren, men adam som är lite efter hade inte sett ettan så vi fick se den med. Jag rekommenderar filmerna varmt!

Nu ska jag äta middag sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa boken hanterigen av odöda. Jag har läst typ 20 sidor och är redan livrädd. Nej, men det är väldigt hemsk måste jag säga. Ikväll blir det parlamentet & beck!
Puss alla och krya på dig Elise <33


Fiberwig hos Kicks!

2009-03-06 @ 18:17:22


Äntligen kan man köpa denna mascara i Sverige. I USA är den väldigt känns och har massa bra kritik för att den ger "lösögonfrans-effekt". Jag är super glad och ska lätt köpa den. Finns att köpa på Kicks för 220kronor.


Recensioner

2009-03-05 @ 20:38:07

Saknad av Karin Alvtegen



Handlingen: Sibylla är en av alla Stockholms hemlösa och har sedan femton år tillbaka levt utanför samhället. Men en gång om året unnar sig Sibylla en natt på Grand Hotel, på någon rik mans bekonstnad. Men just den här natten råkar hon befinna sig på fel plats. Mannen som hon lurat betala hennes natt på Grand blir nämligen mördad och alla bevis pekar på Sibylla. Ingen har frågat efter henne på femton år, men nu är hon Sveriges mest efterlysta person och hon tvingas fly.

Kommentar: Jag tycker det här var en skön och lätt bok som var svår att lägga ifrån sig. Om ni som jag är trött på han-gör-slut-med-henne-hon-blir-ledsen-böcker tycker jag definitvit att ni ska läsa den. Det var inte den bästa bok jag läst, men jag tycker absolut att den är läsvärd!

Som om ingenting av Katarina Von Bredow



Handlingen: Nittonåriga Elin möter hennes bästa väns pappa, Paul på en skrivkurs. Hon har sett Paul nästan varje dag sedan hon var liten, men har aldrig lagt någon större tanke på honom. Elin och Paul pratar en del med varandra om vad de skriver och läser, och Elin känner också att det börjar utvecklas något mer mellan dem. Sakta går det upp för henne att hon är kär i Paul och Paul verkar vara förälskad i henne.

Kommentar: USCH!! vilken äcklig bok! Det var svårt att leva sig in i den, eftersom det verkligen var ett helt sjukt ämne, men det funkade som sysselsättning.

Bekantas Bekanta av Mats Strandberg


Handlingen: Lilly kommer till Stockholm med ett enda syfte: Att bli känd.
Camilla kommer tillbaka efter några år i New York med hopp om att kunna ta tag i sin livsdröm; släppa en platta. Det går bra för henne, men det enda som står ivägen är Lilly.
Mellan dem står Daniel, den homosexuella dragqueenen som är Lillys bror och Camillas bästa vän.

Kommentar: Den har boken har jag börjat på och lagt ifrån mig, eftersom jag tyckte den var så tråkig. Men Elise tyckte att jag skulle ge den en chans och tack gode gud att jag gjorde det. För efter de trettio första sidorna gömmer sig en fantastisk bok! Läs, läs, läs!
 


Killing me softly - Fugees

2009-03-05 @ 19:40:50

Jag måste bara fråga

2009-03-05 @ 19:21:52

wtf is going on? Biter han på hennes arm? vad har budskapet med saken att göra? höhö, är det jag som är blond eller är den här bilden helt cp. jaja, helt random inlägg men jag undrade (a)

Picture it!

2009-03-05 @ 18:01:56

ÅÅh jag vill ha en systemkamera! Jag vet att jag skulle kunna ta bra bilder om jag hade en, ialla fall bättre om man jämför hur bilderna på min nuvarande (trasiga) kamera blir. :( Önskade mig en i födelsedagspresent men jag fick inte en utan andra saker istället, någon som har en bra kamera att tipsa om?

Annars är jag jätte stressad med skolan just nu. Har inte kännt av "slut-stressen" i nian ännu, men nu vet jag vad alla pratar om. Har Tre inlämningar och ett prov imorgon och allt har vi fått reda på den här vecka förrutom provet och vi hade prov idag (som faktist gick bra VG+) också, blöö. Hur ska man hinna gör allt bra med så lite tid och så mycket att göra då blir ju allt halvtaskigt och man kan inte göra sitt bästa.

Vampyrernas åtkommst

2009-03-03 @ 17:40:07
Har ni också märkt att det är mycket vampyrer just nu i alla former böcker, filmer och musik. Jag undrar vad det är som de har fått insperation av eftersom det har inte varit något nytt om vampyrer som jag har sett i alla fall sen typ Buffy och vampyrerna på kanal 5 för några år sedan. Frågeteeeecken!

Förövrigt så har jag blivit slumpvist utvald till något "Internationellt test" som typ 60 länder medverkar i så jag ska bli testad i Matematik, Naturvetenska, och läsförståelse med fem andra i min klass. Känns lite konstigt blev lite chockad först hehe, jag blir aldrig utvald till något, men man får inget betyg på det så jag behöver i alla fall inte plugga till det, *phuu*.

Musikvideo

2009-03-03 @ 17:14:40

klick! Jag tycker den här videon är ball

hur tänkte jag här?

2009-03-03 @ 05:47:43
Jag var så otroligt trött igår när jag kom hem, så jag somnade rätt tidigt. Vilket också resulterar att jag är uppe med tuppen. Jag är så trött på grekiska mytologier, isbergsprosa och politiska frågor, så jag frågar mig själv:
Hur tänkte jag när jag valde sam-sam?

Nu är det iallafall bara att stå ut i tre månader till. Det klarar jag!
Nu ska jag tvätta håret och äta frukost.
Pusspuss

RSS 2.0