I'm having trouble sleeping, your're jumping in my bed, twisting in my head

2009-07-25 @ 00:57:23

Jahapp... om sisådär 7 timmar är vi på väg ner till kära Götet. Det ska bli skönt att slippa Stockholm som omväxling. Dock har jag vänt på dygnet helt. Igår vaknade jag klockan 5. Det är inte okej! Och idag tvningade jag mig upp klockan 1 och kände mig duktig för jag gick upp "tidigt" Jag måste iaf vara världens bästa tonåring. Vet inte om jag ska vara uppe tills vi åker, eller om jag ska försöka sova några timmar, vi får se. Aja, är tillbaka igen på torsdag sedan är det förhoppnigsvis Adams land som gäller :) Man måste ju göra det bästa av det lov som är kvar... Men den här sommaren måste ju ta slut, för annars kan ju inte nästa komma (Eller hur Elise?) Det här är det jag har sysselsatt mig med dessa nätter jag varit vaken, ett collage! Sparsammare än att shoppa och lindrar faktiskt shoppingsuget ;) Här är sånt jag är jävligt sugen på just nu:


topshop, urban outfitters, nowayfarers, d&g, armani, wesc, ben & jerry's, sony, elisabeth arden, h&m m.m


Luftslottet som sprängdes

2009-07-21 @ 22:21:42
Läste precis ut Steig Larssons tredje (och sista, snyft) bok. Så jävla bäst, som jag sa om flickan som lekte med elden, det här är bland det bästa jag läst. Jag ska läsa första boken också, har ju bara sett den på bio... dock har jag lånat ut den till Adam så det får väl vänta ett tag, det hade nog ändå blivit konstigt att avsluta den sista och sen börja läsa den första :p Jag är riktigt läsugen nu, men jag känner att jag måste smälta den här boken en stund innan jag börjar med någon ny... Vette fan vad jag ska hitta på asså..


TRÖTT

2009-07-19 @ 21:38:01
PUST! Jag har storstädat hela dagen i mitt rum. Jag och pappa tror nämligen att jag har börjat utveckla en dammallergi eftersom jag inte dammsuger så ofta. Jag har hostat och nyst hela natten även fast mitt förskyldning har lagt sig. Så jag Började iallafall vända upponer på rummet, skjuta bort varenda möbel i rummet, tagit ut allt ur bokhyllan och dammat, dammsugit, skurat golvet, torkat av, jag dammsög tillomed böckerna! :O Det har nog seriöst aldrig varit så rent i mitt rum... dock ska jag rensa och torka av skrivbordet och rensa ut garderoberna imorgon... Men nu är det iallafall rent och snyggt här och det är jätteskönt ska ni veta :) Jag var ute med papps och använde mitt presentkort på pocketshop, köpte 3 böcker för 169 och eftersom jag hade 3 stämplar kvar på mitt samlarkort fick jag även en fjärde bok gratis, hehe. Nu har jag så det räcker hela året, tur det eftersom jag ska spara och inte slösa pengar på böcker, ;)

     

Jag köpte lite böcker Elise tipsat om, så jag vet att de är bra. Sedan blev det Camilla läckbergs "Olycksfågeln" Jag läste ju stenhuggaren i början av sommaren och hon är verkligen jätteduktig på att skriva.. :)

Zooey Deschanel

2009-07-18 @ 23:58:41
Vi har sett henne i The happening och i Yesman, hon är även sångaren i bandet She and Him och har också synts på mitt skrivbordsunderlägg på datan ett bra tag. Människor har frågar vem hon är och varför jag hade henne där. Men hon är en enastående skådespelerska och artist, och supersnygg är hon också, (jag hade iallafall inte tackat nej till hennes utseende). Så ja, varför inte?


Simsad

2009-07-18 @ 22:28:16


"Jag" (lillebror presentkortade) har nu inhandlat detta okända spel. Hört att det är rätt kul. Någon som testat?

Happy Bday.

2009-07-18 @ 22:24:40


Om du var en blomma och jag en ko skulle jag äta upp dig för du är så GO!
Grattis på 16 års dagen "lilla" du.


Pssst. Om du vill att jag inte ska ha en bild på dig (helt förståligt) så säg till mig bara så tar jag bort den :)

Vi-åker-bil-i-åtta-timmar-imorgon-jippie!

2009-07-18 @ 22:22:02


i två veckor. några oväntade inlägg kanske dyker upp.

Legally Blonde 2

2009-07-18 @ 21:53:51


"Hello, my name is Elle Woods and as my lastname says i care for the environment"

Elle Woods är så jävla cool asså! Haha älskar henne ;) Så blond men så jäkla grym. Typ när hon står i kongress-salen och ska övertala alla om att man inte ska testa smink på djur och så säger hon "Det här är faktiskt något väldigt viktigt som alla amerikaner borde bry sig om..............Mitt hår" Men så lyckas hon ändå övertyga alla. Det är inte vad de flesta hade gjort om de var i hennes skor, men hon gjorde det på Elle Woods-style. Och hon avslutar allt genom att säga "You all look beautiful" Det talar ju för sig själv, Elle Woods är bäst!

Using the brain.

2009-07-17 @ 23:57:15
  • Att jag fick MVF (ser ni?) i svenska är lite roligt med tanke på hur mycket jag skriver fel och pratar helt mobbat.(ibland)
  • Har ni tänkt på att IKEA skylten kanske är gul och blå för att det är svenskt? Det kom jag på idag i alla fall.
  • Jag tycker att det är väldigt konstigt att jag fryser hela tiden. Även nu på sommaren när det är runt 30 grader ut fryser jag (iaf om fötterna och händerna)
  • Mina "it-saker" har bestämt sig för att lägga av och gå sönder ungefär samtidigt, de har en konspiration emot mig!
  • Jag tror att jag var lite paranoid när jag var yngre, trodde jämt att människor följde efter mig osv. Undrar varför?
  • Det är ganska konstigt hur kroppen fungerar egentligen.
  • Det konstigaste med mig själv är att jag alltid har tyckt om att veta mycket. Tyckt om att lära mig saker. Gör massa test om jag har tråkigt.
  • Jag och min lillebror är väldigt lika, är det då jag som ser manlig ut(HEELP) eller han som ser kvinnlig ut? STORT FRÅGETECKEN!
  • Varför måste jag fundera så mycket? jag har typ en miljon varför i min hjärna all day long. WHY? WHY? :p

great

2009-07-17 @ 23:19:54

då är det onödigt att jag läser engelska på gymnasiet över huvudtaget? Kan ju redan det jag ska tydligen ^^
(för er som inte fattar, så var mitt resultat på B-kurs nivå i engelska)

tänk om jag ångrar mig, men sen ångrar mig igen

2009-07-17 @ 15:01:49


  21 Augusti - Lars Winnerbäck släpper sin nya singel "Jag får liksom ingen ordning"

21 September - Lars släpper det nya albumet "Tänk om jag ångrar mig men sen ångrar mig igen"

5 November- Lars spelar här i Stockholm!!




DET HÄR KOMMER BLI EN TOPPENHÖST!! <3<3<3
(och ingen kommer och säger att Lars är dålig, då blir jag sur, han är bäst sådetså!)

RESA 2010!

2009-07-15 @ 19:53:35
I den här lilla skokartongen ligger mina sparpengar till resan med Elly 2010, tillsammans med mitt pass för stämningens skull. När pengarna väl hamnat där i är dem döda och får inte börja leva igen förrens resan ska betalas. Hihihii guuuuh vad jag längtar asså!!! (inte tills vi ska betala resan utan till vi ska åka) LETS SPARA!!

Happy Bday.

2009-07-14 @ 16:58:02

Puss på dig. Wish you the best!
Nästa år ska jag och Patricia (som fyller 18!) Förhoppningsvis fira henne i Grekland. Om allt går enligt planerna så kommer vi har två underbara veckor tillsammans, helt själva! Inget är säkert ännu men, jag är redan överlycklig.

pictures of you, pictures of me reminds us of what we used to be

2009-07-13 @ 23:10:41


Här är mina superseriösa bilder från Danmark tagna med min fantastiska kamera. Bilderna är så seriösa att jag inte ens orkar kommentera dem. Men varsegod Elise! Bilderna från skärgården kommer en annan gång (det är jävliogt jobbigt att lägga upp ju) PS. jag fyller 17 om 51 minuter.....spännande. Hehe.

Patricia utan tandställning

2009-07-13 @ 21:31:52
 
before:              after:

Med utkladdad mascara och gammalt smink. Efter en jobbig timme i tanläkarstolen är putin klar. DEN ÄR BORTA! Det roliga var ju att eftersom jag var med, så såg jag hennes tänder innan hon gjorde det. Hihih.

Denmark

2009-07-13 @ 21:26:56
Ja nu är de här. Väntar på att Patricia och Adam (skiiiiiicka) ska skicka sina bilder. Tar och berättar allt därnere.
     
             

1. Patricia och jag gick och la oss i tid och insåg efter en timme att vi inte kunde sova. Jahopp upp och hoppa. Vi gick upp och åt, möömisig.
2. Såhär spännande (ser det ut som) tyckte jag det var.
3. Patricia var väldigt social och spelade mahjong och vann till slut!
4. Även fast vi la oss sent var patricia såhär kinesig (inget rasistiskt) på tåget påväg ner.
5. Efter en 300dk kronor dyr (!) taxi resa hamnade vi plötsligt på vårat hotell. Hoppsan. De tre dagar vi var där hann vi vara i receptionen minst 10 gånger. Haha.
6. En väääldigt vacker bild på min lilla nunan första kvällen, vid middagen. Det va super varmt i Danmark mkt varmare än i Sverige. Vi åt middag i strålande sol, skönt! (hotellrumment hade ingen AC, VI DOG)
7. Patricia och DEN GODASTE MATEN JAG NÅGONSIN ÄTIT. Utan att överdriva. Den var dock väldigt stor och jag agerade luftballong resten av kvällen.
8. Kände att jag inte har speciellt många bilder på Adam och han måste ju också vara med på ett hörn. Seriös posarna.
9. En Drink! :o Haha, first timer.
10. Den osminkade sanningen (på mig då) Ja men här är vi och vi har det askul och flummade hela resan, magkramp-skratt.
11. Världens seriösaste skylt! Nära hundarna som skrämde skiten ur mig varje gång vi gick förbi, de skällde som in i tusan.
12. På Kobenhaven H. Spenderade dagen i centrum och chillade runt. Det var en 7h lång väntan tills tåget skulle komma. Men vi fick tiden att gå.

Kul var det, men det var jätteskönt att komma hem igen också.

Jens

2009-07-13 @ 21:00:41

gina tricot

Jag shoppar aldrig längre. Dessa jeans var det senaste jag köpt, klädmässigt. Och jag köpte dem ca. 2 veckor innan skolavslutningen vilket var en månad sedan. Hjälp vad länge sen!

En vård(d)ag

2009-07-13 @ 20:57:11
Har fixat in mina bilder ifrån kameran. Jag orkar aldrig lägga in bilder på datorn ifrån kameran eftersom den är seg as hell och krånglig men men .. Här kommer lite random bilder, haha.


En putin i våras in the videobutik. Vi har kännt varandra så länge så vi har massa konstiga minnen bl.a. här ifrån. Kom inte ihåg riktigt varför jag tog den här bilden, men den är ju suuuuper viktiig att visa eller hur?


två fantastiska saker med denna bild.

1. Jag gick suuper länge med min pet-flaska bara för att jag skulle panta den.
2. Sen när jag väl har pantat den så skiter jag i pengarna och ger dem till "den gula knappen"
Hur snäll är inte jag på en skala? :p haha


Första riktiga vår dagen man kunde vara ute på kvällen. Åts middag på La Bella på kungholmen, UTOMHUS. Tyvärr avslutades denna dag i regn, och det var suuuuperkul.

SKÄRGÅRDEN <3

2009-07-12 @ 21:49:01


Skärgården är underbart. Familj och vänner likaså. Men det är ändå oerhört skönt att vara hemma igen!
Borta bra men hemma bäst <3

Argalappen.se

2009-07-08 @ 22:35:11

Hej jag är sjuk och trött och inte riktigt mig själv. Då mina  kära små korvar har jag sånhär humor. Har legat i soffan och kollat jag vet inte hur många sådana lappar, skyltar mm. Skrattandes! Eftersom min kära
familj är så nyfiken av sig så kom såklart de och undrade vad jag höll på med medans alla andra packade (a).

Det som var mest roligt var folks ordval som t.ex. maskros röv, alkoliserade igelkottar mm. kommer inte riktigt ihåg.
OCH SLUTA BAJSA PÅ OLOFS GOLV!

Hittade ni eran bil? Jaha ja, var det en cd.

2009-07-08 @ 22:31:04

Sober - Karu Kari (hedersmord)
Jag har tyckt om den här låten sen första gången jag hörde den. Sorlig.

När jag kom hem ifrån Danmark så fick jag en jättejobbig förkylning som börjar släppa lite nu. (efter att jag knarkat halstabletter, hehe). Imorgon bär det av till en ö i skärgården som vi har hyrt i ca. en vecka.(fanns ingen bild på internet, annars hade jag lagt in) Hoppas att det blir bra väder även fast det lovas regn nu. SNÄLLA GUD! Det som var planerat för min del var, sola, sola, SOLA! Och det går inte så bra att göra det i regn.

Har inte kunna lägga in några bilder ifrån Dan, för att min kamera valde att lägga av efter jag tappade den i golvet, hih. Vi ska fixa den, men kommer fotografera med pappas kamera ut på ön, men den e seg och bajsig så bra bilder lär det inte bli. Kommer nog fotta mest med min suga apa mobil, vilken lycka! ´

Idag har jag och lillebror suttit ute och spelat kort och jag har tvingat i han massa fett. Jag är verkligen glad att ha min lilla sötbomb! :-)

Gardasil

2009-07-08 @ 13:25:46
ÅHHH JAG ÄR SÅ ARG!! Jag bad pappa ringa husläkaren för ett år sedan för att skriva ut vaccinet Gardasil(mot livmoderscancer) som man får rabatterat 13-17 år. Pappa glömde göra det tills jag påminde honom och gav honom brochyren man fick hemskickad, då läste han att om man är syskon så får man vaccinet för samma pris, så vi skulle vänts tills Miranda fyller 13. Men eftersom man måste vänta ett halv år mellan man tar det andra och tredje vaccinet så sa jag att jag kommer hinna fylla 17 INNAN jag skulle hinna ta de två sista vaccinerna (man tar tre gånger) men han lyssnar inte på mig. Så idag fick jag höra att Miranda redan hade fått sitt vaccin utskrivet ringde jag själv till min husläkare för att få det gjort så han skev ut det första receptet till mig. Men eftersom att jag fyller 17 år om 6 dagar måste vi betala fullt pris. Nu är tydligen allt MITT fel för att JAG inte ringde dirket när Miranda fyllde 13 som var för tre veckor sedan. Jag hade ändå inte hunnit få rabatt!!! Pappa håller på "Men varför måste jag göra allt?" och jag bara "Vadå allt du har förfan inte gjort ett piss"

Om det inte hade varit livshotande hade jag skitit i att ta vaccinet och hoppats på att jag hade fått livmoderscancer, bara för att han ska se allvaret i det. Usch vad jag längtar till jag blir 18, jag tar hand om mig själv mycket bättre än vad dem tar hand om mig...



Köpenhamn 3/7-6/7

2009-07-02 @ 19:15:29



Imorgon klockan halv åtta befinner vi oss nere på centralen, med destination Danmark.... till den där tågstationen haha. Kom gärna och vinka av oss om ni orkar. FAAAAAAAAAASEN VAD KUL VI SKA HA! :D Vi hörs på måndag igen, då ryker tandställningen också, spännande dag va? Hehe ha det så bra så långe våra tre trogna läsare, puss på er! <3 Elise våldtar min säng just nu, men hon hälsar också! ;)

you gave me life, now show me how to live

2009-07-02 @ 00:37:24


show me how to live - audioslave <3

$$$

2009-07-01 @ 14:28:29
 

två dagar kvar, moooney är köpta. Taaaaggad!

.

2009-07-01 @ 09:43:17
Om två månader har vi bloggat i ett år, hjälp vad tiden går snabbt. Idag är jag död. Helt enkelt. Vädret är hitills dåligt, jag vaknade av mig själv klockan 06.00 efter 5h sömn. Det skulle gått bra om det inte varit för att hela veckan har jag vaknat 08.00 och igår 07.00 medans jag fortfarande lägger mig efter tolv varje natt. Så trött är jag! Nu har jag och llillebror tvättat, haha. Vi var typ två zombies.

Jag är jätteseg på att få färg, men det här är färgen jag fått av att sola förra veckan, och jag säger. Wooohoooow. Jag blir aldrig brun, men jag hoppas att jag ska bli det denna sommar!

Youtube

2009-07-01 @ 00:07:57
Kollade lite på youtube och hittade några balla videosar av NFB på youtube.
Ni borde kolla. Här är en, den är lite störd, men jag gillar dem iaf.

RSS 2.0