Galen Helg

2009-09-28 @ 11:47:13
fredag; efter skolan åkte jag en snabbis till danderyd och sen till den nyvakne Patricia. Dagen flöt på ganska segt och vi höll på att planera inför kvällen för vi skulle prata om resan med våra pappor. Vi åt på en jätte mysig restaurang som hade vädlgit prisvärd mat ät där! :p kommer dock inte ihåg namnet. Sedan höll på jag på att kissa på mig på vägen hem för de fyllde på mitt glas hela tiden drack kanske sisådär 2 LITER!
lördag;
var jag ensam hemma hela dagen, så jag pluggade inför alla dessa prov jag har i veckan. Och på kvällen bar det iväg til patricia igen eftersom vi skulle upp så tidigt på morgonen. söndag; Okej nu kommer det riktigt långa! Vi kom upp i tid och var på lidingövallarna vid 9 tiden. Höll på att fixa iordning våra rosor mm. Dagen gick segt men vi sålde en del och när det va kanske en timme kvar började cirkusen. Jag svimmade (inte för att jag visste det, men ja ..) hade innan känt som att blicken inte riktigt hängde med och att jag mådde illa. Jag hade i alla fall ramlat ihop och krampat (om du inte vet va det e googla ^^) och Patricia blev ju helt skärrad (vilket är helt förstårligt) jag kommer inte ihåg något men hon sa att de bar in mig i sjukhustältet och jag sa att jag inte ens kände henne och att min pappa hette Elise (?) Och att jag kollade men min blick va inte där. Det enda som jag kommer ihåg är att jag vaknar upp och så tror jag att någon hjälper mig upp på ifrån en säng och leder  mig till en annan, där säger hon okej nu kan det sticka till och så sätter hon in en såndär kanyl (?) i armen på mig och det gör skitont men jag reagerar inte. Jag fattar inte varför jag i inte fick panik? Jag visste inte var jag var eller vad som hände men jag va lung som en filbunke, hade kanske fått lugnande elr ngt? Sedan så öppnar jag ögonen igen iaf och då är Patricia där och hon ser jätteledsen ut och jag ba"Vad är det? varför är du ledsen" för jag har ju ingen anning. Har inga tankar alls på att det är något med mig. Ja och så berättade hon. Sedan låg jag där ett tag, och jag blir mitt pigga och gladva vanliga jag. Men jag får åka ambulans till Sashka som jag inte kan stava (haha tänker på Sachra) barnsjukhus och får vara där i en miljon timmar men fich som tur var åka hem efter många stick och test. Visade sig att jag hade lågt blodtryck/blodsocker samt lite feber men jag verkade på bättringsvägen.
måndag; Är jag hemma ifrån skola för att vila upp mig och verkligen se till att må bättre (har så mkt i skolan den här veckan så vill inte gå och sedan kanske bli värre) och väntar precis på att pappa ska åka och köpa mat på tacobar så att jag kan äta något (är fortfarande dock inte hungrig..). Sedan blir det nog lite plugg, men försiktigt har träningsvärk, småsår på händerna samt att det ömmar i mitt armväck där de hade satt in kanylen och typ bara ryckte ur den. (uuuussssh *ryser*)

Nu "vet jag" i alla fall hur det är att svimma :p

we three my echo, my shadow and me

2009-09-24 @ 21:12:56

Yeyeye... det har varit ett par korta dagar i skolan, men det betyder inte att det har varit lugnt. Prov och läxor har tagit över mitt liv och det verkar bara bli mer och mer. Menmen... vad gör man inte? Imorgon är jag iallafall ledig så det ska bli skönt! Efter Ellen har slutat skolan ska hon kommsa till mig och sedan ska vi planera Grekland-resan tror jag. Känns lite off eftersom det är drygt ett år kvar tills vi ska åka, men vill man ha de bästa resorna gäller det att vara ute i tid. Sedan ska ta andra gardasilsprutan imorgon också..... villintevillintevillinte *hata sprutor*

På lördagen blir det till att fira min kääääaste lilla vän Adam som fyller hela 17 år imorgon!!:D Och yes vi har kännt varandra i 17 år också, är glad att jag är uppvuxen med en sådan karl, haha. På söndag blir det att samla hop lite caaash genom att sälja rosor på lidingöloppet, KUL. Haha. Kom gärna och köp lite rosor av oss så blir vi happyfaces. Hela helgen är rätt uppbokad så nu ska jag plugga lite och sedan städa lite inför finbesöket imorgon. Vi hörs, pussilussikloss!
Ps. åhhhh vad jag saknar malin och maria <3<3 ds.
Ps2. Jag älskar Okkervil River, bästbästbäst! Ds2.


Haha inte så nya bilder på mig & Voldermort Sommarkvinna, bli inte arg på mig nu, du är hur söt som helst!!!


Guess what?

2009-09-24 @ 20:40:07



Made by my dear friend Putin in her spare time, hehe. Dont worry be happy, right?


Harry to the Potter

2009-09-24 @ 20:39:03
"Warner Bros har meddelat att man kommer att dela upp den sista filmen om Harry Potter i två delar uppger branschtidningen Variety. Filmerna kommer att ha premiär med sex månaders mellanrum. För regi står David Yates, som även regisserat Harry Potter och Fenixordern. Manus ska skrivas av Steve Kloves som skrivit manus till alla filmer utom just den ovannämnda. De sista två Potterfilmerna kommer att spelas in samtidigt. Den första delen av Harry Potter och dödsrelikerna kommer att ha premiär i november 2010 och den andra kommer på bio i maj följande år."

De tyckte att det hände så mycket i boken att det tydligen inte skulle få plats på en film. Och ja som svar på era frågor, jag är en liten harry potter nörd. Nej, haha sajk. Men jag tycker att böckerna verkligen är bra! (a)

090924

2009-09-24 @ 12:26:52
  • Engelska översättning
  • Spanskakriterier
  • Mattetal (20sidor)
  • Samhällskriterier
  • Energikriterier


(anledningen till att jag fortfarande lever) Så bäst!










Hjälp!

2009-09-23 @ 20:10:13


Hjääälp mina fingrar!
Är sjukt rädd just nu ... (haha, Zahra det här är humor)


yeah

2009-09-23 @ 19:17:15



Jag är ledig imorgon, sååå skönt!


090923

2009-09-23 @ 18:25:30


så otroligt jobbigt!


090922

2009-09-22 @ 16:19:05
På söndag ska jag och Putin till Lidingö (och sälja rosor -.- ..) Nej, men man ska ju se framåt (Grekland nästa sommar) så vi ska jobba som fan så att vi får in lite pengar i kassan, haha.

Vi ska vara där hela dagen så jag hoppas på lite varmare väder i alla fall, skulle vara hemskt ifall att jag blev sjuk nu när jag har fyra prov nästa vecka!

Jag håller på att måla mina naglar just nu, och jag försöker skriva försiktigt för att inte kleta ut det. Jag blir alltid så rastlös när jag målar naglarna, kladdar alltid ut det. Jättejobbigt!

Älskade Winnerbäck

2009-09-20 @ 21:34:48

Jag och min fina syster funderar på att gå på Winnerbäcks konsert i november och priser och tider går ihop. Han är vekligen guld och jag längar tills hans nya album "tänk om jag ångrar mig men sen ångrar mig igen" släpps IMORGON!!! Jag ska sitta uppe enda tills det kommer upp på Spotify. Jag har redan lyssnat på några av låtarna på hans myspace och de låter kanon.

Jag vet att många tycker att han verkar vara dryg och sådant eftersom han sällan ställer upp på intervjuer, men av det man har fått se av honom tycker jag att han verkar vara en fantastisk person, lite vilsen och blyg möjligvis.
Han verkar inte heller vara så influerad av framgången utan tvärt om. Som han sa i filmen med solen i ögonen efter en konsert: "Det var fantasiskt att
stå där ute på scen, frågan är bara hur bra det är för det metala, men publiken verkar gilla det iallafall" och som miss Li sa "Man ser i hans
ögon att han inte tycker att han förtjänar det här men det gör han"

VI ÄLSKAR DIG LASSE!




Skratta är gott

2009-09-20 @ 20:47:46

Haha jag har galet kul just nu. Istället för att plugga historia planerar jag
och Elise inte bara vad vi ska göra nästa helg, utan även sommaren 2010
(Hej Grekland som känns närmare än igår) och dessutom resten av våra liv med en helt galen "1000 saker jag vill göra innan jag dör-lista som än så länge är på 149 punkter. Fan vilket liv vi kommer få om vi uppfyller den Elise ;) Hoppas på att (nästan allt) blir av. 

"Kort är ditt liv och länge är Du död. Oroa dig inte mannen, skratta är gott!"













18:18

2009-09-20 @ 18:18:40


Harry Belafonte - Banana boat song. Alla borde gilla den här låten.


sum-10 (?)

2009-09-20 @ 18:16:19



Kan nästan ta på det! Långt ifrån helt klart, men hoppas det gör vi!
Men helt hopplöst är  det inte längre :) smaaaaajl. Mys.


012345

2009-09-20 @ 13:45:01
 Igår åt jag mitt första hela ägg. Idag är jag fast. Har alltid tyckt att ägg = gummi, men de är ju goda!

Imorse testade jag
ett kokt ägg, kunde äta halva, men när jag kom till gulan kände jag mig som en kanibal typ, så kunde inte äta upp det. Stackars kycklingar :(

090920

2009-09-20 @ 10:55:07

Elise är ett kvinnonamn med fransk ursprung, en kortform av Elisabet som är ett hebreiskt namn med betydelsen "'Gud är fullkomlig".

Ja, idag har jag namnsdag (hurray) Vi "firade" detta med en liten morotskaka, men det känns som att jag har ätit socker denna helg för typ alla barn i Afrika /:


MOGI är bäst!

2009-09-18 @ 19:38:25

Biopremiär idag!

2009-09-18 @ 13:01:51


Bästa böckerna som finns, hoppas att andra filmen är lika bra! :)

LEDIG!

2009-09-17 @ 20:14:00
Jag såg precis på fronter att båda mina lektioner är inställda imorgon, så jag får extra lång helg!! Nästa vecka är det också massa lektioner inställda så jag kommer få lite tid att vila upp mig efter några SJUKT jobbiga veckor i skolan, skönt. Fast jag läste i inlägget under att Elise har fyra prov på en vecka så jag ska väl inte klaga. Men Ellu du kan äl ringa mig när du inte är nedgrävd i läxböcker för jag har en viktig grej att fråga!;)

Nepp, nu ska jag försöka lära mig lite om anika arv i histora.. Puss!


090917

2009-09-17 @ 20:05:57

Hello blogglovers. Nyss hemkommen ifrån tungelsta och en riktigt mysig kväll som slutade med äppelpaj (så nu har jag tjockat mig..) Just nu sitter jag och skriver lite på vad jag ska säga på redovisningen vi har imorgon som är
*Gäääääääääääääääääääääääääääääääääääsp*

Vecka 40:
måndag:
matteprov kap. 1-2
onsdag: Samhällsprov s.160-194, Spanskaprov kap. 1
fredag: Naturkunskapsprov ENERGI
Svettigt eller vad?
FYRA JÄVLA PROV PÅ EN VECKA!


090916

2009-09-16 @ 17:07:01


Wazzup alla c00la rappare därute.
Med mig är det bra, fast det verkar som alla blir sjuka just nu? .. Jaja, skola är i alla fall i full rulle kan man lungt säga. Det är ganska intensivt faaaaktiskt. Fick i alla fall mvg på mitt datorkunskapsprov, så jag är glad än sålänge. Annars då .. jo, jag bestämde mig för att beställa skoltröjan, men får den i födelsedagspresent av lillebror (har gett mig ett gosedjur på de senaste typ 3 åren). Och så beställde vi hem HP filmerna (flammande bägaren och fenixorden) som vi fick hem idag, jo jo här slår man på stort vet ni ;)

Sedan så ska en tjej i min klass sluta, trisst har umgåtts en hel del med henne .. :( så tråkigt att folk slutar när man börjat trivas med alla. Fick förresten ett infall för att skriva igår på vägen hem, skrev påsätt och viss en krönika om förorten (haha, jag är medveten om hur otroligt töntigt det låter) får se om jag publicerar den här in OUR FAMOUS BLOG! men jag lovar inget, dessutom så skrev jag bara en "skiss" så den är inte klar ännu.



090914

2009-09-14 @ 15:56:34


(stort fotot blev, men jaja)
Jag har skofoto den ÅTTONDE OKTOBER. Snacka om sega. Shoo shoo. Jo det flyter på finfin hos mig. Förresten så kan man köpa skolkläder i skolan nu, funderar på att köpa en tröja, men har inte bestämt mig (354kr) jag vill ju inte köpa den och sedan inte använda den. Jajaj, dilemma!

Måste bara berätta om Zahras dag haha. Hon har haft världens otursdag.

1. Hon försover sig (nästan en timme).
2. Hon missar bussen inte en utan TVÅ gånger.
3. När hon väl sitter på tåget inser hon att hon tappat sitt busskort, PANIK!
4. Hon kommer sent till skolan .
5. Hon har glömt att äta frukost/lunch (jag kommer som värsta räddaren i nöden och hjälper henne att planka hem med mitt busskort ^^).
6. Vi kommer till farsta str. och hon ska köpa en macka till lunch då hennes väska SPRICKER sönder för att hon har så många böcker.
7. Hon får bära sig ASTUNGA VÄSKA i famnen hela vägen hem!
Zahras kommentar om detta: "Nästa år den här dagen tänker jag ta ledigt och låsa in mig i mitt rum.."


090912

2009-09-12 @ 21:06:08
hej hallo. kollade för någon dag sedan på ett avsnitt av true blood den nya serien på 1:an som jag har hört så mycket om. Och ja det är var mitt intryck efter ca. 20 min:

1. WTF?
2. wannabe twilight? *check*
3. Myskoshit!
4. Öhhm .. jag tror jag stänger av nu.

Så ja, sammanfattningsvis så it seems to suck, dont see it. Det var allt för mig, peace!

coolakvällen

2009-09-12 @ 12:03:49



Igår hade vi det väääligt skojsigt. Lyssnade på den nyaste musiken och lanade(chattade på msn ifrån samma nätverk) Hur coola är vi inte på en skala 1-10? Nu ska jag göra mig iordning tycker Elise, för vi ska nämligen ut på staden och ta en fika nu. PUSSHEJ!


00-00-00 kl.00.00

2009-09-11 @ 22:07:15

Hej hallå våran no.1 FAN *host*Zahra*host*, sitter här i Putins rum och chillar galet med lite redbulle i handen. Jo idag har varit najs. Va ledigifrån skolan, jag har tagit det lungt hemma. Men ingen sovmorgon (vaknade fem av mig själv, som alla andra dagar den här veckan) Men jag är inte trött. Vi har haft det roligt, varit ute, ätit megastorpizza, och flummat galet bl.a. i den ökända film affären!

Jag vill köpa nya koftor/cardigans, you name it! och underkläder + diadem. jag ska fan shoppa i veckan.
(eat my shorts zahra, no update my ass, hihi). puss


Lady Gaga tvåkönad?

2009-09-08 @ 08:42:18


Visste ni om det här? Jag hade ingen aning om det förrän jag hörde det på vakna med the voice imorse.. Ryktet startades med videon ovan och tydligen erkände hon i en talk-show att det stämmer, mycket möjligt att det gör det asså...

Practice makes perfect

2009-09-07 @ 21:24:05

Jag somnade när jag kom hem, tänkte att jag skulle "vila" lite innan jag pluggar för att det är bättre att plugga pigg, men självklart somnar jag och vaknade inte förrän halv nio. SMART! Jag har ju inte hur mycket som helst att göra..

Tisdag
Historia - Läsa + instuderingsfrågor
Engelska - Glosor
Engelska - Artikel
Engelska - Proverbs
MatteB - statisktisk undersökning redovisning

Onsdag
Tyska - glosor
Samhälle - läsa + frågor


Yes, nu blir det till att plugga hela natten lång. KUL.


090907

2009-09-07 @ 19:10:59


I helgen
blev det lite stuff gjort. Fredag åt jag lunch med putin och sen lekte jag turist i hennes skola ett tag, jag uppgradera också mitt busskort till P-L-U-S. Jo ni vet man är ju lite vip (höh..). I lördags var jag hela dagen i Sandhamn med familjen, m&m, moster, morbror och Signe. Det va jätte mysigt och jättegod mat! fas blev åksjuk av bussen (som vi åkte sammanlagt i en timme) inte speciellt roligt, men jag somnade nästan när jag kom hem av trötthet. Söndag träffade jag gamla tjejgänget (förrutom emelie) ifrån klassen, jättekul att se dem igen. Det blev mycket prat och skratt och allmännt udda (som vanligt alltså!)

Sedan köpte jag, en svart blus+grå bastop på HM samt ett par jeansleggings och ett vit linne inne på cubus för ett par dagar sedan. Känner ett behov av skor och diadem (mitt nya beroende) också, får se om jag hittar något FINIGT!


sööööndag!

2009-09-06 @ 19:54:09
Fan vilken seg dag, har bara varit hemma och pluggat (har faktiskt hunnit med en hel del, stolt) men jag har fortfarande lite stuff kvar att göra så jag tänkte sätta igång nu. Lika bra att rensa bort så mycket som möjligt innan resten kommer, right? Jag har även hunnit med att se filmen white chicks, haha skönaste filmen ever!!! :D

Aja.. nu blire plögg, hedoooo.


NEONBRUN 1 ÅR!!

2009-09-06 @ 14:13:10



Grattis på 1-årsdagen kära lilla blogg! :D

Ettgrattiskanske?


God-dag.

2009-09-01 @ 19:07:32
Idag hade jag ett (oförberätt) läxförhör som man fick 0,5 poäng på bara om man skrev sitt namn "rätt".
Jag har inte skrivit på jätte länge men det e bara för att jag inte har någon lust (eller tid), det blir bara massa tråkig skit som ingen vill läsa helt enkelt. Därför säger jag här med att jag kanske skriver någon gång ibland, men räkna inte med det.

Vet inte varför jag började blogga egentligen, tycker det är så himla meningslöst. :p
Ja det va väll allt, hej jag lever och har det bra. Cíao!

RSS 2.0