huvudbry

2009-06-30 @ 22:10:03

Läs texten i triangeln högt




Troligtvis sa du 'A bird in the bush,'! och. .......
om det var DET du sa, så missade du att de
att ordet THE är skrivet två gånger!
Tyvärr, titta igen.





I svart kan du läsa ordet GOOD (god) i vitt ordet EVIL (ond) (inuti varje svart bokstav finns en vit). Det är också väldigt psykologiskt, då det visualiserar konceptet att det goda kan inte existera utan det onda (eller frånvaron av godhet är ondska).

Och vad ser du här?






Du kanske inte ser det först, men de vita utrymmena blir optical (synvilla), det blå landskapet blir ordet illusion (illusion). Titta igen! Du kan kanske förstå varför ordet kallas en optisk illusion?



Vad ser du här?


Den här är ganska knepig!
Spegelbilden av ordet TEACH (undervisa) är LEARN (lära).



Vad ser du?



Du läste troligen ordet ME (MIG) i brunt, men...
men om du tittar i ordet ME (MIG) ser du ordet YOU (DIG)!




Hitta alla 'F' i den här texten!












Fel, det är 6 - inget skoj.
LÄS DET IGEN
!
Gå upp och läs texten igen och hitta alla
6 F' innan du rullar ner..









Anledningen är den här.
Hjärnan ser inte ordet
'OF'.
Alla som räknar till 6 F första gången är ett geni! Tre är normalt, fyra är ganska unikt.

trettionde juni

2009-06-30 @ 15:00:00

De stora planerna i sommar är gjorde nu
3-5juli Danmark
- Så kul det kommer bli, vi alla ser verkligen fram emot det *smile*
9-12juli Sveaholmen (en ö vi har hyrt, mysigt!)
- Om det regnar då dör jag. Sola är the main event.
18(20)juli-2augusti Göteborg
- träffa vänner, ÅKA BÅT! älskar det, liseberg, bada i havet är planerat ;)
8augusti - ? Västerås
- Träffa söta kusinerna och morbror och hans fru. Bo i deras villa antagligen en vecka.
18 Upprop i min nya skola.
- Ja jag kom in på mitt första val :) Jag är nöjd!

hej har inte skrivit något de senaste dagarna har varit ute och njutit av vädret till max. Men igår så brände jag mig ganska rejält på ryggen även fast jag smörjde in mig (viktigt people!) så idag blir det ingen sol för mig även fast jag vill!

Ska istället ta tillfället i akt och packa till Danmark (fredag åker vi!) så kan jag vara ute imorgon. Hahah har drogat allt som heter aloe vera och after sun. 

Helt ok att inte åka utomlands i sommar, ska göra så mkt annat kul. Dessutom så ökar det chanserna att jag och putin får åka på våran resa nästa sommar själva. SKITKUL!

Far

2009-06-27 @ 19:31:38

Jag lyssnar på Regina Spektors nya album "Far" and gooood I LIKE IT! Varför, varför, varför ska det vara olagligt att ladda ner för? Ska nog köpa lite ny musik i veckan, man vill ju ha lite att lyssa på när vi åker ner till Köpenhamn. Hihi. Skicka gärna lite musik till mig också, allt tas emot med öppna armar! =) föresten...JAG HAR EN EGEN TÅRTA SLÅ DET NI!!! :D 




 

Livet är något man lever.

2009-06-26 @ 22:59:20

Oj vilket bildutval känner jag nu! Jajaj. Iaf nu ska jag duscha till ALLA ER SOM VILL VETA och så ville jag lägga in en bild som bevis på att jag visst har haft på mig svartkajal. Vilket jag aldrig har annars. Sen kör vi en pirat fisk pose på denna otroligt vackra bild ifrån idag. Brevid mig är en palm, fint!. Palm, Sjörövare, Fisk. Vart är vi Carrabien (kan inte stava) eller?

Danslärarens återkomst.

2009-06-26 @ 22:05:35
Har börjat med en ny bok. Har inte haft någon läs lust på sistonde. Eller jag har viljat läsa men inte haft någon bra bok, haha.

Har i alla fall börjat men denna kriminalroman som har legat hemma och dammat i flera månader nu. Tog den ifrån våran loppis som vi hade i början av året.

Har bara läst ca. 50 sidor som jag läste i solen imorse och jag tror att det kommer bli en kanonbok!

Ska skriva vad jag tyckte om den när den är utläst. Vilket säkert kommer vara om ett par dagar om det här vädert håller i sig, haha.

Den finns tydligen på film också, ska nog se den. Någon gång. Är aldrig inne längre och kollar ännu mindre på film. Såg däremot Quantim of Solise (egen stavning haha) ikväll. Den va väll helt okej.

800 grader

2009-06-26 @ 22:00:28


Älskar det. Ligga ute hela dagen, stekhet med svalkande vindar. Halvseg och doften av hawaiian tropic. En bra bok eller trevligt sällskap. Livet kan inte bli bättre än när allt känns så lungt.
 

Så här molfritt och härligt har det varit idag. Idag va jag tsm m. emelie och vi solade en massa. Har jätterand nu, hihi. Wohow! Sen spelade vi lite badminton som va skitmobbat för vi gjorde en massa konstiga ljud hela tiden.

helt enkelt: Sommer im mein hertz!

R.I.P MJ - once a legend always a legend

2009-06-26 @ 02:05:01
Rip Michael Jackson, king of pop
1958-2009


Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

de tre budorden,haha!

2009-06-25 @ 22:40:49


Grattis på morsdag (i efterskott ..)

2009-06-25 @ 22:26:44

Kolla in min dåvarande bränna, WOW! Hahah akta så jag inte bländar dig ;)

JUNI

2009-06-25 @ 22:23:53
Jaja, jag vet månaden är inte över men jag har inte skrivit på forever så jag gör en liten sammanfattning istället. (dock har jag ingen koll på tid och rum längre så palla datum heh)



Eftersom jag inte vet när så kallar jag det början, haha låter allvarligt.
Ja det var i alla fall SPÖREGN och eftersom jag inte hade någon lust att vara ute så gick jag på en skrivkurs som jag fick av Mm & Mf i Djursholm. Bodde då i en vecka hos dem i Danderyd eftersom det går liiiite fortare att åka till kursen är ifrån Västerhaninge. Där så försökte de fetta på mig massa saker fick typ glass och sånt varje dag, så jag var tjockt mätt! Sen blev det mycket yatzy med min moster eftersom jag inte känner någon som bor där *snyft* Vilket liv man har, nej men man får ju lite arm muskler (a) HAHA.
  
Sen blev det en hel del presenter dont ask me why men får grejer när jag kommer dit, oftast onödiga små saker men, men det är tanken som räknas ;). Bl.a. ett silverhalsband som jag faktiskt gillade, och ja jag vet att min kamera suger men det e fan en 30årig (mobilår) gammal mobilkamera.
 
Ja vad hände mer, jag klippte mig. Bara lite, *andas ut* trodde hon skulle ta massa har inte klippt mig på över ett halvår. Jag ät dessutom JORDGUBBAR TILL FRUKOST! Sommarkänsla hello. Jaja, dessutom åt jag massa frukost, kände mig riktigt nyttig.

Här kan ni få läsa en sak som jag skrev på the kurs (tänk då att vi skulle leverera direkt på typ 10min, så döm inte)
Vi skulle gestalta rädsla.

Hon andasde snabbt nästan panikslaget och ökade snabbt takten ytterligare. Hennes snabba steg ekade genom den mörka tunneln medans hennes flackande blick sökte sig mot den mörka skuggan som närmade sig. Hon fick hejda sig själv för att inte ge ifrån sig ett skrik men kände ändå hur rädslan sakta spred sig i kroppen. Hon kände hur munnen blev torr och att hennes hjärta skenade när hon kände mannens andedräckt i nacken.

Midsommar firade jag också där men pallade inte gå ner till the stång sov istället haha.
  
Food! Ja vi åt lite mat och gissa vad jordgubbar (på senaste tiden har jag ätit extremt mkt jordgubbar)

 
Ja sen har det varit en massa hit och dit i sthlm. Denna kväll var jag och Putin ute och gick som vi alltid gör jävla motionärer ;) Nej men det va kul, förrut äckelbron vi gick över som hade tusen spindlar på räcket grejer. Vi gick allvarligt i typ 2 timmar tills  typ halv ett tror jag pratandes om allt mellan himmel och evigheten höh. Aja vi tröttnade och började ialla fall hitta en öppen pizzeria utan resultat :( så vi gick hem och så vid två tiden gick vi till Mc ist bättre än inget right? Aja vi måste ju fetta på oss lite efter allt gående!

Senaste tiden har jag inte tagit några bilder alls men kort genomgång. Igår (24 hhaah ett datum jag vet) så firades min morbror med grillat och gissa tre gånger jordgubbar och massa gott, myste med mina söt kusiner! Åh love them, ska till dem i Västerås 8augusti.
 
Vilket ska bli kul, sen så va vi sthlm alla tre och KÖPTE BILJETTERNA TILL DANMARK! Yes det blir av visserligen kort (3-5juli) men Åhhhhh :D, det är roligt mina små .. kommer-inte-på-ett-ord.

Blivit mycket solande också, senast idag var jag på Gålö hela dagen solade åt god lunch i solskenet plus äppelpaj (som inte var så god men iaf), skönt att det blåser lite där annars är det ju dö varmt, men det blev aldrig kallt. Vågade till och med mig ut i vattnet men bara att doppa benen. För kallt för mig fortfarande prutt ..

jag har använt min cykel för första gången haha. Träffade Emelie och hennes lillebror va tvungen att såga upp mitt lås åt mig (inte det på cykeln utan ett vi satt på) så det tog typ en timme att bara komma iväg. Sen cyklade vi runt lite tills vi båda mådde illa (?) och så va det slut!

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske picknick med brudsen i klassen annars no ide. På lördag ska jag iaf på någon grill grejs sak, hoppas att det blir kul.

Lite trist men jag har ätit så mkt grillat och jordgubbar att jag nästan börjar tröttna på det (och det får ju inte hända).
Dessutom börjar mitt godislöft imorgon *Snyft* haah nej men det ska bli skönt, dessutom så är det aldrig fel att få pengar för att jag inte äter godis och blir big mama.

Ja jag vet gäääsp långt inlägg men det är lite kompensation för att jag skrivit så lite ;p

"you aren't braceface, you are metal mouth"

2009-06-25 @ 14:50:42

Jag sov en timme inatt innan väckarklockan ringde och talade om för mig att det var dags att stiga upp om jag inte skulle komma försent till tandläkaren. Forfarande halvsovandes lyckas jag välta ner allt som står i mitt fönster, hehe smartass. Jag promenerade iallafall ner till tandläkaren i det underbara vädret och när jag kom dit fick jag beskedet att jag skött mig bra med mina förbaskade gummisnoddar och mina tänder är typ så bra som dem kan bli, så nästa gång ska jag PLOCKA UT TANDSTÄLLNINGEN!!! TYP 4 MÅNADER INNAN DEN PLANERADE TIDEN!!!!!!! Dock så ska jag plocka ut den nästa måndag klockan halv 10 och vi kommer ju hem från köpenhamn klockan 23.44 dagen innan. Haha underbart. Men vem fan bryr sig, tandställningen ryker ju. :D

Iallafall när jag kom hem så tyckte jag det var dumt att spendera dagen inne (även fast jag var trött som fan) så jag gick ut och la mig i gräset med en bok och ipodden. Jag var så försjunken i Mikael Blomkvists och Lisbeth Salanders värld att jag inte återkom till verkligen förren 2 timmar senare med en rand på baksidan av kroppen. Och kritvit på framsidan. Det är inte fint alls, varför gjorde jag så för? Haha får väl sola framsidan imorgon då... Nu funderar jag på om jag ska ta en liten powenap eller om jag ska gå ut på en promenad längs karlbergskanalen....hmm....kan det bli bättre än så här?


braceface (inte mina tänder som ni kanske fattade)


 



Lista

2009-06-24 @ 21:59:44
Senaste bokköp: Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson.
Senaste bibblolånen: Något om sumerer till min historiefördjupning skulle jag tro.
Senaste utlästa boken: Flickan som lekte med elden!
Favorittidning: Oj. Jag brukar inte läsa så mycket tidningar. Jag läser aftonbladet på nätet och ibland veckorevyn som tidsfördriv.
Plats där jag helst läser: Vid stranden en varm sommardag!
Så sorterar jag min bokhylla: Läst -Inte läst
En bok som jag minns att jag läste när jag var liten: Historien om någon
Vilken bok i min bokhylla har jag ägt längst: Oj, ingen aning.
Vad ser jag mest fram emot att läsa i vår: Det är så mycket jag vill läsa! Alla pocketböcker i min bokhylla, breaking dawn, sista harry potter-boken. Mina drömmars stad- serien. ...Men det saknas kärlek av svartenbrandt, allt av stephen king, fredrik lindström och agatha cristie! (och mycket mer)


flickan som lekte med elden

2009-06-24 @ 01:04:01
Jag läste alldeles nyss ut Stieg Larssons andra bok flickan som lekte med elden.Fy i helvette vad bra den var! Har varit helt paralyserad hela kvällen.. Det här är definitivt en av de bästa böckerna jag läst nånsin. Utan tvekan. Om ni inte läst den, gör det. Man kan helt enkelt inte missa den!! Frågan nu är bara om jag ska köpa tredje boken imorgon eller om jag ska fortsätta med någon av de olästa böckerna som står i min bokhylla... Jag tror nog jag ska läsa ut ljudet av ditt hjärta (för din skull elise) sedan ska jag sätta igång med flyga drake liksom många andra böcker har stått och dammat alldeles för länge. Målet är att hinna läsa dem i sommar!



LÄS! LÄS! LÄS! Jag lovar att du inte kommer bli besviken! ;)

FÖRLÅT!

2009-06-22 @ 19:32:01
Hej och sry för EXTREMT dålig uppdatering. Har haft jätte mycket att göra och sen inte haft någon ork att skriva. Sjukt trött typ hela tiden (a). Aja jag ska skriva snart, måste ladda upp bilder (som jag inte heller har orkat än)

Sålänge kan ni njuta av mina fötter ;) och ett par strumpor som köptes på intersport igår. De är typ efter sport något, ASIGT mjuka. man går på rosa moln, helt underbart! Kommer aldrig att gå ur dessa haha. För er som undrar kostar de 100kr. (men det är heeeelt värt det) dessutom blir fötterna väldigt varma och sköna (y)

GRATTIS SYSTER!

2009-06-18 @ 14:47:11

Vaknade upp för en timme sen och har inte gjort något vettigt. Borde packa det jag ska ha med på båten och göra mig iordning för om en timme kommer pappa och mirre hem och då ska vi åka iväg till båtterminalen och fira fina Miranda som fyller 13 år idag! Svårt att fatta att min pluttsyster blir tonåring.. :O Men nu ska jag nog ta mig i kragen och hoppa in i duschen vi hörs på lördag igen. Puss <3



(mirre och jag för jättelänge sen, så ser vi inte ut längre)

Denmark 09!

2009-06-13 @ 03:02:43
Okej Elise, eftersom det enda sättet att nå dig på verkar vara genom bloggen så skriver jag allt här, så får du kommentera om vad du tycker. Jag och Adam har pratat lite om Danmark. Vi kan inte åka till Bornholm eftersom båten man måste ta kräver att man ska vara 18 år fyllda. Dock så funkar Köpenhamn (man kan ta tåget dirket ner dit) Resan tur och retur kostar ungefär 1200 kr/person. Hotellet pappa hade rabatt på kostar 899 kr/person för 3 dagar(2 nätter) hotellet fyrstjärningt och det ingår frukost och en middagsbuffé på lördagen. Från hotellet är det ca 15 km till Köpenhams centrum. Om jag har räknat rätt så kostar det jag räknat upp 2100 kronor men då måste vi även betala några måltider själva. Dessutom kommer expeditions avgift tillkomma. Datumet vi pratade om är 3-5 juli om det passar för alla. Så, vad sägs?


mirre är rulig

2009-06-12 @ 23:35:57

M: Jag ska försöka försöka tvinga mamma att höja min veckopeng till 50 kr...
P: Jaha, hur mycket har du nu då?
M: 100 kr!











edit: Mirre menade förstås att hon skulle försöka höja veckopengen från 100 till 150 kr, men så långt tänkte inte jag .. hehehe


stenhuggaren

2009-06-12 @ 22:01:20


Låg uppe jättelänge igårkväll och läste ut Stenhuggaren av Camilla Läckberg. Så spännande den var! Jag trodde jag skulle smälla av. ;) Men egentligen var det ju rätt uppenbart vem som var mördaren hela tiden men jag listade ändå inte ut det förrän det var typ 100 sidor kvar... LÄS DEN!

igår åt jag ...

2009-06-11 @ 13:27:34
VATTENMELON! Super mumsigt. Jag har inte orkat göra något på lovet ännu, jag tror att jag börja bli sjuk och jag sover typ hela tiden. Blö! Aja, det är iaf inget fint väder -.- DEEEEEPRIMERRRANDE!

Nu ska jag gå och halv sova igen, så att jag kan må bättre när vädre kommer (när de nu gör det) Peace.

förresten grattis emelie och daniel på deras ett års dag *happyface*

PAINT

2009-06-11 @ 02:17:00


Hehehe... vilken no-lifer jag är. Fail på min mun och Elises hårfärg..

H&M Fashion against Aids

2009-06-10 @ 18:15:34


Denna hittade jag i min storlek på H&M idag, så den fick följa med hem. Hundrafemtio kronor kanske är lite för dyrt för en T-shirt men pengarna går ju oavkortat till aidsfonden så jag tyckte det var värt det ändå! Jag ska bo i den i sommar.

För vi har tagit grundenten, för vi har tagit grundenten, för vi har tagit grundeeeenteen ..

2009-06-09 @ 21:51:40
FYYYY FAAAN VA VI ÄR BRA!


Ja nu är det slut, jag är officiellt inte en 9a längre. Det känns väldigt konstigt och jag har nog bara insett det delvist ännu.

Men visst blev det massa tårar på skolavslutningen och jag kommer verkligen att sakna min kära klass 9:3mno/sbs. Jag kan nog inte beskriva varför, för om man är i våran klass kan man inte känna att vi har så starka band. Men jag känner verkligen att jag kommer sakna ALLA, de jobbiga, de tysta, de högljudda, och de närmsta (speciellt de sistnämnda), förhoppningsvis håller jag kontakten med de flesta (som man vill hålla kontakten med) och jag ser verkligen fram emot att ha en återträff om en massa år och verkligen se hur alla har blivit. Kan verkligen inte se killarna i klassen, mogna i alla fall inte vissa.

Rosor blev det fick de oranga av mormor och morfar sötisarna och den röda liiiilla vid skolan.

Jag gick ut med 255p. det är väll helt okej, men jag vet att om jag hade börjat kämpa mer i skolan tidigare hade jag kunnat få 270p. men men, jag är alltid onöjd om jag inte har det bästa av det bästa (och ibland inte ens då). Jag fick i alla fall mitt MVG i svenska och det kan jag leva av länge, haha.

Jag personligen har inte tagit bilder, men jag tänkte lägga upp från både balen och skolavslutningen och klassresan när jag får dem skickade till mig (vilket kan ta lång tid, hha). Men jag har fått några ifrån klassresan får se om jag lägger upp dem.

Älskar er alla 9:3, har ju fan växt upp med er under de här åren. Därför anser jag att ni är en del av mig, utan er så hade jag kanske inte varit den person jag är idag, kommer sakna er!

Baaaaaaaaaa(l)

2009-06-09 @ 21:51:30
Igår var det bal, skitkul! Shakade loss hela kvällen, med sötnosarna i min klass. Verkligen glad att jag gick för jag hade lite tvivel innan. men hela kvällen var skitbra, till och med god mat ;) haah.

Bilden är ifrån precis innan jag skulle gå, var lite osäker på ögonfransarna, vilket jag var typ hela kvällen men, men jag ångrar inget :) Synd att vi alla inte kunna komma i en limo tillsammans bara, nästa gånger eller? :D










Sex and the city the movie

2009-06-09 @ 18:19:13
Egentligen borde jag väl kanske hoppa in i duschen och tvätta håret. Fräscha upp mig lite och göra något vettigt av mitt liv. Jag har seriöst bara legat framför tvn i två dagar. Men det är så jäkla skönt. Ingenting att göra, inga tider att passa så jag vet att jag kan dega framför tvn hela sommaren om jag vill. Såg precis klart sex and the city the movie. Får lite "dåliga vibbar" av den filmen, inte för att den är dålig på nått sätt utan för att den framkallar bad memories. Men den är ju så bra att jag inte kunde låta bli att se den en tredje gång. Jag tycker Charlotte är så söt när hon träffar Mr Big och skriker "I CURSE THE DAY YOU WERE BORN!" och sedan går vattnet för att hon är så upprörd. Haha


Elise, jag hittade typ ett erbjudande i pappas HSB-tidning... man kan bo i Köpenhamn i två nätter på ett fyrtjärningt hotell får typ 800 kr. Det kanske är ett alternativ om vi inte hittar nått till Bornholm. Pappa sa att det är jättedyrt att bo där eftersom det inte är någon konkurrens. Vi kan ju fundera på saken! :)


Let me sign - Robert Pattison

2009-06-07 @ 23:50:42

Ooh
Standing by a broken tree,
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by light comin,
Over all she spoke with a voice that disrupted the sky,
She said, "Walk on over here to a bit of shade,
I'll wrap you in my arms if only you say
let me sign,
Let me sign.

Allvarligt, låten är helt undebar. Den bästa låt jag någonsin hört, seriöst!

Bara för att jag inte har något liv just nu så översatte jag låt texten i google.

Ooh
Ständiga av ett brutet träd,
Hennes händer är vridna,
Hon pekar på mig,
Jag blev förbannad av ljus kommer,
Under alla hon talade med en röst som störs himlen,
Hon sa: "Gå hit för lite skugga
I'll wrap dig i mina armar om du bara säger
Låt mig underteckna,
Låt mig underteckna

Jag-är-dålig-på-rubriker rubik

2009-06-07 @ 20:48:58

Ska strax ta en duck (hahhahaah jag har så tråkig humor) jag menar en dusch. Hahha, när jag duschar och inte vill blöta ner håret använder jag en sån här sötnos. Nästan så att jag skrattar åt mig själv. (mitt hår är så tjockt att det tar en evighet att torka, och bildar afro). Sedan så ska jag bl.a. fila mina naglar och läsa! Patricia har gjort mig sugen ;)
 


eli-pat.

2009-06-07 @ 20:08:47
Nu har vi skrivit över 300 inlägg! Det ser inte ut så mycket på papper, men när jag kollade igenom allt vi skrivit känns det som SKITMYCKET!

Om ni undrar så älskar patricia chips, på alla bilder vi tog så har hon chips påsen i högsta hugg, haah!

Se på min fina rynka i pannan, jag stör mig på den för den vill inte gå över hela pannan, dampigt  :p

Måndag: Städa  i skolan (ååh, vad jag kommer sakna dessa fina tider i ribby) Bal på kvällen (wohow)
Tisdag: sista gången klassen är tillsammans och sen skolavslutning. Lite sorgligt faktiskt ..
onsdag: S O M M A R L O V!

Bio-feaver!

2009-06-07 @ 19:51:58

I Lördags blev det bio, och sågs ÄNTLIGEN! män som hatar kvinnor och den var verkligen bra. Tror att det är den bästa film jag sett på bio till och med. Rekommenderar verkligen den (och böckerna). SE DEN!

VARNING! Tråkigt inlägg VARNING!

2009-06-05 @ 22:04:15

Jag kommer snart inte gå i min skola och min hjärna vill fortfarande inte fatta det. Jag vill verkligen inte stå på tisdag och asböla på skolavslutningen, haha (a).

Dessutom så kännd det jätte konstigt att inte ha massa läxor och skit att göra och jag är helt ovan att inte vara stressad 24/7 haha. Men men jag vänjer mig, haha ;)

Idag hade vi profildag (och åt för sista gången i matsalen..), vi tog bilder i skolan och satte ihop massa kollage om skolan typ haha var väll helt okej. Sen kollade vi på världens segaste film bara för att dra ut på tiden (vi borde ha fått gå hem istället), men ja snart är det slut.

Just nu sitter jag och gör typ inget. Familjen åkte på något läger skit för en stund sen och är ensam hemma hela helgen, BÄST! Men idag är jag seg så pallar inte göra något, men helgen är inte över än ;)


298:de inlägget

2009-06-05 @ 17:59:53
SOOOOOOOOMMARRLLLLLLLOOOOOVVVVVVV!!!!!!!!!!

Imorgon smäller det!!

2009-06-04 @ 19:21:29
Asså shit jag tror jag smäller av (inte för att jag ätit för mycket som det kanske låter) utan för att igår var jag ledig, idag var jag ledig och imorgon är det SKOLAVSLUTNING! Jag har alltså plöjt mig igenom hela ettan! OMGOMGOMGOMG, tiden har bara flygit iväg, det känns inte alls länge sen jag gick till skolan jättenervös första dagen. Fast iofs så känns det i skallen, har jag gjort nått annat än att plugga det här året? Jaja, nu ska jag ta vara på tiden och lägga mig i soffan och läsa. Satte igång med en ny bok idag, stenhuggaren av Camilla Läckberg. Riktigt spännade må jag säga.... en riktig läs-sommar ska det bli! :D

Googel översättning kommer alltid att få mig att skratta.

2009-06-04 @ 00:28:11
Wenn Sie auf eine romantische Reise mit Ihrem Jungen oder Freundin gehen möchten, sollten Sie besuchen sterben Pfaueninsel, Hexe sind eine Insel voll der schönen Gärten.

version 1:
Om du är på en romantisk resa med din pojk-eller flickvän gå, bör du gå dö Pfaueninsel, häxa är en ö full av vackra trädgårdar.
version 2:
Om du är på en romantisk resa med din pojk-eller flickvän gå, bör du besöka den döende Pfaueninsel, häxa är en ö full av vackra trädgårdar.


Det kanske är trötthet, men allvarligt vad tänker de på när de skriver de här översättnings grejerna?

Våga Flyga

2009-06-03 @ 20:50:12


Våga flyga av Lisa Jewell. Fin bok.

New Moon trailern.

2009-06-01 @ 18:46:49

Ååhh, varför ska den ut i november för (om det ens är i Sverige), vill verkligen se den nu haah. Fick värsta suget att läsa böckerna nu, lovely.

På halvklass svenskan så har jag en lärare som är lika kär i serien som jag (skrev en bokrecension om fjärde boken) jag tyckte det va lite kul, trodde det var typ bara ungdomar som gillade dem.

Om jag får bestäma blir det ...

2009-06-01 @ 18:38:13

Ja, im ALIVE! Jag har bara fullt upp just nu känner jag, haha. Förresten är jag smått panikslagen över att jag fortfarande inte har ett par skor till balen än!

Annars är jag typ skit nedstämd hela tiden, tänker konstant på att jag snart kommer lämna min klass och bruuuudsen :(.
Kommer böla som fan på skolavslutningen känner jag och jag hatar att gråta inför människor, :p

Ja, det här är ett roligt inlägg men lyssna på låten jag har den på repeat. "skit bra", men den har fastna ^^

RSS 2.0