Lösningen

2010-02-28 @ 02:27:54





100227

2010-02-27 @ 12:24:50
Igår så hade jag 1 timmes lektion *tummeupp* Sedan åt jag lunch med Annlouise :) Najs!
Idag så gick jag upp tidigt med pappa och tränade, sedan hämtade vi ut ett paket, med MIN SKINNJACKA! (den va för kort i armarna så jag ska köpa en större stl) Annars var den sweet, me like.


Jag tror jag kommer sluta blogga. Så ni vet, kommer nog börja skriva för mig själv igen. Hhha. Har massa sparat på datorn, skitkul att läsa.

31 januari 2008;
[22:52]
Hejsan alla glada!
Idag har varit en ganska händelsefull dag nu när jag tänker tillbak. Jag har gjort bra ifrån mig på tyskan 3 gånger woooww ! har inte blivit frågad någoting på hur länge som
helst men idag så, känndes det bra att jag hade rätt på allt som hon frågade mig. Sedan så bad Linda mig att stanna kvar efter vi hade slutat och hon frågade hur jag
mådde och så. Det känndes ganska bra att hon brydde sig för att hon verkade väldigt sur innan på mig men det förstår jag. Ska förklara för henne imorgon innan lektionen
varför jag inte är klar med svenskan ännu. Jag hade lovat mig själv att jag skulle lägga mig tidigt idag klockan åtta prick och så ungefär kvart i åtta ringer det på dörren och
där står emelie och natalie och frågar om dom kan få låna kriterierpapperet till geografiprovet som vi har imorgon och då kom jag på det, HERREGUD! hade helt glömt det
usch nu skulle jag inte lägga mig tidigt idag visste jag, för det första skulle dom vara här ett tag visste jag (2 timmar typ) och sedan så skulle jag göra provsaker när dom
har gått hem. men nej usch nu sitter jag här och äter "jag-vet-att-det-är-försent-men-jag-är-hungrig-mackor och med té på det. Mums säger jag bara. Nej men nu måste
jag skynda mig om jagska komma i sä innan 12 i alla fall. Sebastian dissade mig på msn idag /: Svarade inte på mitt hej och jag vet att han va där, boeg.
Ciao bella (såg den igår, oh my älskar!) Kanske skriver några rader innan jag lägger mig, men tror inte det. Är så trött.
[22:52]
Hejsan alla glada!
Idag har varit en ganska händelsefull dag nu när jag tänker tillbak. Jag har gjort bra ifrån mig på tyskan 3 gånger woooww ! har inte blivit frågad någoting på hur länge som helst men idag så, känndes det bra att jag hade rätt på allt som hon frågade mig. Sedan så bad Linda mig att stanna kvar efter vi hade slutat och hon frågade hur jag
mådde och så.

Det känndes ganska bra att hon brydde sig för att hon verkade väldigt sur innan på mig men det förstår jag. Ska förklara för henne imorgon innan lektionen varför jag inte är klar med svenskan ännu.

Jag hade lovat mig själv att jag skulle lägga mig tidigt idag klockan åtta prick och så ungefär kvart i åtta ringer det på dörren och där står emelie och natalie och frågar om dom kan få låna kriterierpapperet till geografiprovet som vi har imorgon och då kom jag på det, HERREGUD! hade helt glömt det usch nu skulle jag inte lägga mig tidigt idag visste jag, för det första skulle dom vara här ett tag visste jag (2 timmar typ) och sedan så skulle jag göra provsaker när dom har gått hem.

men nej usch nu sitter jag här och äter "jag-vet-att-det-är-försent-men-jag-är-hungrig-mackor och med té på det. Mums säger jag bara. Nej men nu måste jag skynda mig om jagska komma i säng innan 12 i alla fall. SECRET dissade mig på msn idag /: Svarade inte på mitt hej och jag vet att han va där, boeg.

Ciao bella (såg den igår, oh my älskar!) Kanske skriver några rader innan jag lägger mig, men tror inte det. Är så trött.

kanske inte det roligaste att läsa, men jag har skrivit så mkt privat så jag kan typ inte publicera något annat "inlägg" hehe.

100224

2010-02-24 @ 13:46:33
Fuuuuuck me! (menade inte så..) men ååh, ja jag är hemma idag också. Hatar att vara hemma ifrån skolan, får alltid ånget då. Imorgon SKA jag gå, skiter i om jag typ dör (ja kanske inte så allvarligt men men).

Jag har tvingat mig själv att plugga idag sen har jag mest vilat och suttit lite framför tha dator. Kolla, veeersta fina sakerna på HM, slut? ofc -.- visade vilken fin tid det var som jag gjorde denna *host*vackra*host* bild.


100223

2010-02-23 @ 19:34:38
Nu är det officiellt, är här och med nu en del av fokulicus kretsen! (pallar inte seriöst just nu heh..)

Idag har varit halvbajs. Var hemma pga. min förkylnings helvete (tror jag går imorgon iallafall). Och eftersom de håller på att börja renovera våra lägenheter så borrade de här klockan 8 så det blev inte direkt någon sovmorgon. + min huvudvärk blev ju mkt bättre då! Så jag bestämde mig för att följa med pappa till maxi när han skulle handla. Efter en stor frukost med pannkakor (haha galet, har inte ätit det i år än) och det slutade med att han tvingade i mig fetaste lunchen på tacobar, dör av mätthet!

Åkte hem försökte vila upp mig och plugga samtidigt (ingen bra kombo ska ni veta) Sedan så gick jag med pappap och Emelie till fokus för follow up möte, och ja ni läste ju hur det slutade ;) Nu ska jag göra lite matte och sedan gå och läsa ur  vp. boken :D:D:D:D haha!

Hoppas på att denna lilla goding ökade chanserna till skola imorgon (har ju ändå känt mig ganska bra nu på kvällen.

PS (till mig själv) jag tog en bild på det fina jag åt på tacobar och eftersom alla är så intresserade av det, så tvinga din pappa att lägga in den på datorn!

ägg ägg (ät så får du skägg)

2010-02-23 @ 19:29:34

Haha, jag garvade lite när jag läste elises ägg-inlägg. Miranda kokade nämligen ägg samma dag och det blev också missbildat och jag sa åt henne att fota det. HAHA, ironi?


ägg fever (a.k.a hundra bilder på ett fucking ägg)

2010-02-22 @ 20:31:31
Hahah dagens roligaste! Eric min lillebror gjorde i söndags ägg och det såg lite mobbat ut och jag var bara TVUNGEN att ta kort, tog typ en kvart HHAA. snacka om att han tröttnade och blev irriterad hihi
ser ni hur det ser ut? haha

för att erics hand ser ut som en gammal rynkig mormor [:

lite k00l sådär

helt jävla trött på mig och mina "fasoner" (a)

Äggalicus. SLUT!

Nu ska jag fortsätta kolla på familjen annorlunda (Elise Chokladberg gillar detta), simmalugnt!

100222

2010-02-22 @ 20:25:09
jag hatar officiellt sl, jag slutade idag ungefär 11.40 jag var hemma typ 14.10 omg eller vad? Har känt mig dålig idag (igen..) så det har blivit segt. Skulle egentligen ha tagit ett sista pass på gymmet med emelie idag, men jag har verkligen ingen ork i kroppen (sucks). Så det har blivit lite plugg & att dega framför tv:n idag. Har inte kollat på tv på jättelänge känns det som haha. 


snacka om chock jag fick imorse, 40 graders temperaturskillnad, nice?

Einsteins gåta!

2010-02-21 @ 23:30:32
Det sägs att Einstein kommit på denna gåta och att enligt honom kunde enbart 2% av befolkningen lösa den. Efter en himla massa slit och några timmar senare har jag äntligen löst den! Kan inte ni försöka er på den så kan jag publicera lösningen imorgon/tisdag?


Det finns fem hus, varje hus i varsin färg
2. Männen i varje hus kommer alla från olika länder
3. Alla dricker olika drycker
4. Alla har olika husdjur
5. Alla röker olika cigaretter

A. Engelsmannen bor i det röda huset
B. Han från Sverige har en hund
C. Dansken dricker thé
D. Det gröna huset står till vänster om det vita huset
E. Han i gröna huset dricker kaffe
F. Han som röker Pall Mall har en fågel
G. Han som bor i mittenhuset dricker Mjölk
H. Han i gula huset röker Dunhill
I. Norrmannen bor i första huset
J. Han som röker Marlboro bor i huset bredvid han med katten
K. Han med hästen bor bredvi han som röker Dunhill
L. Winfield-rökaren dricker öl
M. Norrmannen bor bredvid det blåa huset
N. Tysken röker Rothmans
O. Grannen till Marlbororökaren dricker vatten

FRÅGA: VEM HAR FISKEN??

Orka Borka

2010-02-21 @ 15:18:09

                           Den här unge mannen, närmare bestämt John Locke förstör mitt liv med sina obegripliga teorier!
"Det är omöjligt för samma sak att vara och icke vara, ty alla barn och idioter förstår den inte, vilket de skulle göra om den var medfödd"  Eh..... va?


100221

2010-02-21 @ 14:46:21
Tjaa. seg söndag, fattar fan inte ens att helgen snart är slut? Idag har jag försökt plugga hehe, har fått en del gjort i alla fall. Ska träna med Emelie på fokus ikväll, det blir najs.

Annars så är jag skitsugen på att se film, tror jag sätter på den här, eller? ;)

100220 (bitterinlägg)

2010-02-20 @ 23:59:50
Worst day ever! Vaknar upp klockan 7, dör! Är jätteförkyld och bajs, kollar ut. Jahapp, snöstorm trevlans. Jamen ser man på -10 jaja, ska ju ändå bara gå till gymmet. Kan säkert åka bussen. Tar ett äpple, klär på mig, går ut. Klockan blir halv, kvar i och forfarande ingen Zahra. Jag ringer. Jamen ojsan, någon som försovit sig? klockan slår 08.15 och vi har haltat/frysit/halvdött kommit fram till fokus. Jamen vilken överraskning det öppnar klockan 9. Så tokigt det kan bli, men vänta kolla Zahra... DET ÄR INGA MÄNNISKOR UT/INGA TÅG SOM GÅR vi är HELT ensamma.

Vi väntar i ca. 40min & olar om vem som ska ta mitt busskort och åka hem och hämta pengar (så vi kan äta vi dör typ. Ja igen...) Hon åker. Det går 15, 20, 30, 40min. Jaha jamen vilka busfrön ännu en suprise bussarna går inte hemifrån oss, så Zahra har varit tvungen att gå. Kul!

Fokus har öppnat vi går dit, springer typ 1 km på löpbandet, 2km på "cykelmaskin" vi degar som fan, ingen lust att träna. Däremot är det lugnt och skönt, typ noll människor. Vi går efter kanske en timme där (varav 40 min. har vi stretchat) till Dasies (stavning?) som äntligen klockan 11 har öppnet. Vi åt, jag dog av skönhet av att äta. Jag åkte hem somnade, ville aldrig gå ut igen. Hjälpte pappa med lite jobbsaker, pluggade, klagade för mig själv att min skolmail inte funka så jag inte kan skicka in arbeten jag är klar med. Tänker att jag inte ska se melodifestivalen eftersom det suger dase. Puss nu ska jag sova, och jag hinner publicera detta inlägg idag, wohow.

JAG ÄR SJUK, BAJS PÅ DET! Dagensbästa: "Nej men oj kolla vad mycket det har snöat, man ser ju inte ens daisies längre" Zahra skicka bögbilden + vivos reklamskyltstrackning-bilden

100219

2010-02-19 @ 23:51:23
Sent inlägg idag heh. Sl va fett jobbiga idag (som alltid) men jag hade som tur var inte så stora förseningar. Efter två lektioner och (NASTY ASHELL) lunch så mötte pappa upp mig i haninge.c & vi åkte till ikea, åt lite (han försöker fetta till mig asså.. hehe) och köpte lite saker ;) bl.a. ett skrivbord (ÄNTLIGEN) och en stol till, asnajs. Ja så då vet ni vad jag har gjort ikväll då hehe. Annars så snackade jag och Zahra i telefon i typ en timme galen brud ;) (vÄÄÄÄrsta G, hhöhö)



Moomsigt, detta delade vi på. jag och bertil :D


Palla inte ta någon fansy bild precis, hehe. Men ja tur att ni inte ser resten av rummet fortfarande typ halv nerpackat efter typ 1 (2?) år jag är så seg på att bestämma mig vad jag vill ha, hehe.

Godnatt!

2010-02-18 @ 21:53:01

soommar..
Har precis tagit ett fotbad, fönat håret hoppat in i myskäder (som jag sover i eftersom jag fryser som fan) och ska kolla på VD sen sova. Innan jag dör typ.. hehe kul att gå upp 05.45 imrgn -.- NOT! jaja bye!

100128(2)

2010-02-18 @ 20:29:57

Efter detta var jag hemma ett tag, jag började känna mig häning igen :(. Så pappa åkte och köpte pizza på pizzahut som vi delade på, MUMS! + köpet ett par sneakers till mig (som jag är i stort behov av) på rea & allt skitbra, snygga va de också.

Vid halv 4, så drog vi till fokus pappa,jag och emelie. Vi skulle få någon genomgång hur allt funkar hehe. Sedan drog pappa men jag och emelie tränade till typ 7. Åkte hem åt en hamburgare rakt av (hehe) + ett par morötter. & nu sitter jag här, nyduschad och är bitter över att jag inte kan chilla framför tvn (HALLLÅ? det är ju vampires diaries NU!) utan behöver istället sitta här med min labbrapport som ska in imorgon, suuck. Jaja har skutit upp pluggandet sjukt mycket den här veckan, ajabaja! Det ska det allt ändras på.



det här var bara min del, jag var seriöst Mätt (inte jag är inte hungrig utan jag känner att jag e fett mätt) i typ 5-6timmar. Helt sjukt!


Snygging skorna.
De va i precis min storlek också, ödet?

100218

2010-02-18 @ 20:20:08
Uuuuh, man langar visst alla rätt på sam provet. MVG *cathshiniiiiiiiiing* hhaah. Glad? Idag har varit ganska skön. INGEN SKOLA! Muhaha. Har egentligen två lektioner, men missade dem när jag va hos tandläkaren. Fick dock ingen sovmorgon eftersom jag skulle ta min sista gardasil spruta (äntligen). Nu har jag varit hemma ett tag, kommer posta det här inlägget senare för jag måste tjata på pappa om bilder ifrån hans mobil. (så ni vet höhö)


Bra start på dagen.. vi unnade oss dessa två att dela på (pappa och jag) efter att jag tagit sprutan. Ajj :(

fick ett plåster på köpet

& en söt tandborste, eftersom jag var så duktig, haha. (4år igen eller?)

100217

2010-02-18 @ 11:39:48
Han inte skriva igår (orkade inte) men jag hade lång skoldag & vi stannade kvar en stund för vi skulle filma lite inför ett arbete vi gör i skolan. Så jag kom hem vilade lite, åt middag & sedan drog jag ut för att möta Zahra. Vi skulle träna på beep-test! Haha... det blev inte riktigt som planerat, jag bah: "Ahh men vi går till Hanveden". Japp så kommer man dit & möts av ett BERG av snö över hela planen seriöst till knäna, haha. Lite misslyckat, vi höll på brevid ett tag iaf innan vi gav upp. Gungade lite, gick till tempo kom hem typ kvart över 8.

Jag har också fått ont i foten, pappa säger att det är träningsvärk men jag tror inte det haha. Mådde skitdåligt igår inte kul, men det har gått över nästintill nu (pallar inte att bli sjuk nu  såååå snällla) annars har jag bara träningsvärk heh.


Hahah ja. Zahra kasta mig åt vargarna. Hon bah in med dig och kolla hur djupt det är. På bilden vare inte så djupt så jag gick med på det då. Ångrar det senare asså!

Vi båda va sjukt trötta och typ garva jävligt högt på tempo. Som e världens minsta affär, de va fett irreterade lovar. Osten asgarvade vi åt.. 

Hahah så jävlaful. Men asså, vi försökte ta den här jävla bilden i säkert 10-15min asså.. Zahra kom på värsta iden om att det ska va mitt i haninge repotage & att jag inte ska gilla den här. Och ja fatta precis va hon menade. Men kolla vem vill ha BRÄNDA FIKON? Haha som jag sa: det e bara att lägga dom i stekpannan tills det kommer rök, wolah! Inte konstigt att de va på extrapris? hehe ;)


Min alla ♥-dag. Del 2

2010-02-18 @ 11:02:17
(lite sent inlägg men men, haha) efter att jag lämnat av Putin så blev det middag och plugg & senare på kvälllen gick jag ner till Emelie. Det va skitkul/mysigt vi satt och snackade om allt och inget i typ två timmar :)


vi tog fula bilder (haha)

som sagt hehe..

Jag tog även fina (stolt? haha) bilder på det emelie fick av sin söta pojkvän i helgen (:

Idag är det ju...

2010-02-16 @ 18:54:46


Så dessa "goda semlor" (haha) ska vi svulla i oss om en stund (tränat i "onödan" check!)

Paketet

2010-02-16 @ 18:25:43
Innehöll mina böcker! Tror de kommer vara skitigtbra!

Muhhaha, besatt? nej men vi ska läsa böcker på engelskan den här terminen (de är på engelska) & jag tror jag verkligen kommer gilla dessa.

100216

2010-02-16 @ 18:22:44
Hej hallu! Kom hem efter skolan och möttes av denna syn i hallen(kolla ner smarto). Sedan drog jag och pappa iväg till ica för att hämta ut paketet och köpte lite gott! Var hemma någon timme, städade rummet kollade på ett avsnitt av Glamourama & sedan drog jag till fokus för att möta upp Emelie där.

Det va fett skönt! Asså jag känner mig fett pinsam i början (känner typ att alla kollar på mig hehe) men det blev mycket bättre hehe, såg massa fejses som man kännde igen också så där var vi i lite över en timme. Kom hem för typ 10 minuter sedan och nu är det middag. Blev visst tacos (trodde på kycklng, buuuhuuu!) haha.

Hur glad? Äntligen pluskort! + en avi, jag har inte berättat det va? beställde hem två böcker för ett tag sedan, ska ta kort. (:

Shöpa tills du dröpa

2010-02-15 @ 17:30:35


En sak som jag faktiskt köpte
var denna skönhet (haha) ifrån HMMed finfina axeldetaljer!
men med jättekonstig storleksskala, very wierd!

Min alla ♥-dag. Del 1

2010-02-15 @ 17:27:29
Började med att möta upp Patricia i haninge.c. Där jag släpade med henne i affärer (utan att hitta nästan någonting!) och sedan drog vi hem till mig där vi åt och sedan kollade upp lite saker för p&l som vi förhoppningsvis snart kan beställa (middag snart m. våra padres, så vi kan prata?)


"I am so blogging this" Den här tröjan har ju värsta historian bakom sig, haha. Vi såg den & gick sedan tillbaka bara för att vi skulle kunna ta det här kortet. Grejen är det att Cubus har sina kläder hängandes i taket typ. Så jag stod typ och hoppade för att få ner den, sen hittar patricia en (kolla ner) som hon tycker jag ska stå på. Asså lovar den är sådär liten. Så nu står jag där hoppandes på denna lilla bebispall och ser ut som en idiot och vi börjar asgarva. Tills det kommer en tjej som jobbar där som typ e skitsur på mig för att jag gjorde det ... hehe. kul vare iaf.


... Delades ut & jag var så hjärtlig och gav min till Putin. 

(ursäkta att min hand ser ut som en ALKHFOW¤, sry) ... we where feeling the mood.

... men bestämde oss för att göra något eget. En smiley! :]

100215

2010-02-15 @ 17:17:24
Tja, tja! Idag så har dagen gått jättesnabbt. Åt lunch i skolan och drog sedan hem (för att äta ännu mer, hehe) och sedan gick jag och pappa till fokus, gymmet här i vh. Eftersom jag har vunnit en gratisvecka där (wooohow) + en kompis, EMELIE ;) Så det ska bli kul. Kanske får ett kort där sedan vi får se, men då kanske du kan sluta tjata zahra? haha

Nu blir det plugg sedan en mumsig middag med citronquinoa lax, yummie!

Alla ♥-dag!

2010-02-14 @ 22:04:22

Hoppas ni alla har haft en bra dag, själv så har jag (som singel haha) träffat två av mina närmsta kompisar. Berättar mer imorgon, nu ska jag läsa lite matte (woho...) & sen så kallar sängen. Stora pussar till alla!

Vampire Diaries

2010-02-13 @ 13:03:14

.. såg den här serien på tv6play precis. 5 av 5 toast. Torsdagar 20.00 BE THEIRE OR BE SQUARE!

5 saker som jag gillar...

2010-02-12 @ 15:01:49

Att uttrycka sig. Jag tycker det är skitkul att göra om bilder, ta bilder (göra om texter till roliga färger hehe), måla, rita, klippa klistra mm. Sen typ att inreda, att klä på sig på ett sätt man tycker är snyggt, shoppa, läsa, skriva. Ja listan kan göras lång och allt detta är kreativit och du måste ju bara älska det. 

Jag är väldens mest stressade person helt seriöst. Vet inte varför men jag är nästan hela tiden stressad, även fast jag försöker att lugna ner mig har jag jätte svårt för det. Det är nog en av anledningarna till att jag ofta har svårt att sova. Varför ödsla tiden? haha. Därför tycker jag att det kan vara jätteskön som en omväxling att bara ta det lugn. YOGA ÄR HIMMLEN! Jag kan gå runt i lägenheten en hel dag utan att känna att jag behöver säga något eller att jag typ får abstinens för jag inte umgås med någon. Jag vill helt enkelt ha lugn och ensamhet (ibland) och det är en av de skönaste saker jag vet. 

Jag har nog ärvt det av min pappa. Han säger också att "jag vet hellre lite om mycket än mycket om lite". Jag älskar att lära mig saker (inte 24/7 såklart, men när jag är på humör) det är nog en av anledningarna till att jag orkar lägga så mycket tid på skolan, just för att jag tycker att någonstans därinnen är det roligt i alla fall. LÄRA ÄR ROLIGT, småbarn! 

Hahaha, nej jag är inte en liten tjockis. Jag gillar bara mat, det kan också vara ett sätt att vara kreativ på. Jag älskar att laga mat, äta mat, lägga upp den fint, testa nya saker, exprementera, baka mm. Så roligt!

Det som jag gillar mest är nog människor. Jag gillar allt med människor nästintill, allt om dem intresserar mig i alla fall. ALLT, jag lovar. Speciellt hur människor tänker, agerar, påverkas. Hur de är helt enkelt. Jag tycker att det är kul med att lära sig andras religioner, språk, sätt att vara, livsfilosofier. JAG ÄLSKAR MÄNNISKOR! Ser nog alltid det goda i människor, vem det än är (såklart måste jag då ha träffat människan så kan ju inte prata om typ Hitler) men jag har inte ännu träffat en människa som jag känner är elak på riktigt. Jag tycker att jag kan se hur personer är rätt lätt eftersom jag omedvetet iakttar folks beteende, kroppsspråk haha. Värsta spionen, men det kommer av sig själv. Jag läser typ alltid av människor ^^


Jag gillar inte blogg.se´s nya design, tumme ner till det (a)

vecka 6

2010-02-12 @ 11:59:19



Idag försov jag mig till klockan 7, inte så kul med tanke på att jag senast kan ta 6.55 tåget för att komma i tid. Som tur var så är min pappa så snäll (kärlek till dig) och skjusade in mig till sthlm och jag kom prick 8, haha!

Nu så ska jag gå och göra varma mackor (tjocka lite) för jag han inte äta någon frukost eller äta lunch i skolan. Sen blire plugg -.- men då har jag helgen ledig *tummeupp* PUSS på alla (som fortfarande är i skolan, muhaha)

Identitetskris

2010-02-11 @ 16:19:01

Hahah sa förrut att jag skulle visa mitt id-kort a.k.a ailien bild.
assså O-M-G -.- och why god, why har du satt en plastprick mitt i pannan?

taaack Agneta! ;)

Gissa vad vi gjorde på idrotten idag?

2010-02-10 @ 20:27:17

Hat åt squash, astråkigt. Fattar inte att folk vill spela det här på fritiden.

Det är OKEJ med snö...

2010-02-10 @ 20:21:57
... MEN NU RÄCKER DET! Ja, vi har haft en mysig jul men newsflash DET ÄR FEBRUARI, hejdå!


Så här mycket sticker det ut ifrån vårt tak. DÖDSFÄLLA?!

Tacoköttbullar.

2010-02-10 @ 20:19:16

.. typ världens godaste!

  • 400 gram nötfärs
    1 ägg
  • (tacokrydda:)
  • 1 tsk chilipeppar
  • 2 tsk spiskummin
  • 2 tsk koriander
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk paprikapulver
    1 tsk lökpulver
  • 2 krm vitlökspulver
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 ½ tsk salt
  • 2 portioner pasta
  • sallad, gurka, tomater, majs
  • 1 dl yoghurt (10%)


Gör så här:

Blanda kryddorna i en stor skål. Blanda färsen med kryddorna. Blanda sist ner ägget.

Forma till lite större köttbullar, 4 cm i diameter, och lägg på en skärbräda.

Hetta upp en stekpanna med flytande margarin och stek köttbullarna. Skaka pannan med jämna mellanrum så att köttbullarna blir stekta runt om. Stek till köttbullarna är genomstekta på medelvarm värme. Total stektid ca 10-15 minuter.

Koka pasta, gärna tagliatelle, under tiden och gör sallad, gärna salladsblad, gurka, tomater och majs.

Servera tacoköttbullarna med pasta, sallad och yoghurt (10%). Yoghurten är god naturell till eftersom köttbullarna har mycket smak. Jag använda istället för tagliatelle en qinoapasta med smak av tomat och basilika (rekommenderat!).


I'm back!

2010-02-09 @ 23:12:08
Åh, vet ni vad som hände förra veckan? Jag skulle logga in på datorn men det gick inte, så pappa gjorde lite felsökningar och det visade sig att hårddisken hade kraschat. Dell var så snälla och skickade en ny till oss gratis, men det tog dock några dagar. Som tur var hade jag mailat mitt ekonomiarbete som jag hade skrivit 4/5 sidor av till mig själv dagen så jag kunde skriva färdigt den på Mirandas dator. *Pust* Men pappas kompis kollade på hårddisken och den var helt kraschade, ingenting gick att rädda. Jag som precis hade börjat funderat på att köpa en extern hårddisk, men inte tyckt att det var något att prioritera just nu, typiskt va?

Hursomhelst, nu har jag fått den och efter mycket slit lyckades jag installera rätt drivrutiner och få ingen trådlöst internet. Jag är läskigt beroende av datorn, hela mitt liv finns där. Mitt sociala umgänge, film, musik, plugg osv. Så det har varit hårt utan den ska ni veta ;)

Men nu måste jag läsa igenom Kristinas ekonomiarbete, läsa igenom det sista i företagsekonomi och plugga tyska i det otroligt efterlängtade glosmaskinen.

Det kanske tar några dagar innan jag fått igång allt ordentligt igen, men vi hörs förhoppningsvis såsmåningom!
Pusshej.

Men kärlek är i alla fall det ända vi vill ha.

2010-02-08 @ 19:41:28

100208

2010-02-08 @ 19:21:06


Åhhh, här vill jag gå. HAHAHAH, fan vilket mobbat namn? asså jag asgarvar. Lilla Adolf Fredriks skola, så puttinuttigt.

090207

2010-02-07 @ 22:56:26


hej, jag sitter på toan just nu.. and doin' my thing! HAHA. Jag vet att jag inte har skrivit på hela helgen men jag har inte suttit vid datorn. Helgen i sig har varit ganska chill, men det var skönt med tanke på att jag hade det ganska stressigt i helgen. Men jag har hoppas att ni har haft det bra & nu är det en ny vecka (med bättre uppdatering)

100204

2010-02-04 @ 17:58:00
Man åker för mycket komunallt när man kommer hem och tar fram busskortet istället för hemnycklarna, haha.

Idag så har jag haft en chilldag (& kort) i skolan, sedan åkte jag med Emelie till haninge.c där hon köpte lite saker till hennes lillebror (som inte är så liten, haha) Och det va skitkul, så himmla kul att bara träffas & att det känns som att det var igår vi senast sågs och inte 2 veckor sedan. (:D <3)

Ikväll så ska jag & kemin leka och så ska jag hitta tid till att fixa lite med musiken på min ajpåd. PUOSS.
Tog med kameran men glömde fotta -.-

100203

2010-02-03 @ 18:11:39
Kom hem för ett tag sedan, fattar inte hur ni människor klarar att komma hem såhär sent varje dag? jag dör typ..
Heheh, tog bussen hem (HAT TILL SNÖ) och träffade Jennifer på bussen så det va kul. Hon sa att vi borde träffas allihopa någon dag (så du vet Zahra, haha).

Nu ska jag PLUGGA, suprise? jaja. Blir nog ingen stavgång idag, palla vädret. Asså jag känner fan för att mobba snön, så att den försvinner. ngt förslag? Det borde funka lite mobbing löser allt, haah.

Crejzi

2010-02-02 @ 22:28:20
Ahhh... jag blir GALEN på den här javla samhällsuppsatsen. Har suttit och pillat på den sen klockan fyra, men har verkligen kört fast. Fan också. Men nu sitter jag och peppar med gamla 90-tals låtar. Tjohoo.




Funkar alltid som lyckopiller, haha.

100202

2010-02-02 @ 20:39:20
HAhahah haaalllöööö! Idag gick det bra hade en lektion & slutade 9.50. tumme upp på det.
Drog hem till hålan och har typ pluggat järnet idag. Har också sett en skitdålig film (hemsk iaf) som heter "In the name of the father" se den inte, men det är ganska tragiskt hur det kan bli ... jajaja. boring boring.
Jag testade att gå stavgång med pappa idag, eller ja vi gick aldrig. Det e fett svårt ska ni veta! Vi ska testa imorgon igen så hoppas jag att det funkar då. Invigde träningsbraxerna, funka kanoners däremot frös fingrarna av typ! brrr..

100201(2)

2010-02-01 @ 17:22:57
SHaaaa! Jag va hemma idag, kunde inte somna om & jag mådde bajs klockan 6 när jag egentligen skulle gå upp -.- Snark. Skittrist eftersom jag missade en genomgång i MaB men det behövdes. Jag vaknade iaf när jag egentligen skulle ha slutat, hehe.

Idag började jag & pappa med att gå ner till centrum & fixa mitt ID kort samt lite annat, efter att jag hjälpt honom lite med tvätten. Sedan satt vi & fikade (OH NO, ÅNGEST!). Åkte hem, fixade mer med tvätten, åkte till haninge.c handlade i typ 2½  timme (haha) & jag kom hem för typ en timme sedan. Vi skulle egentligen ha gått stavgång nu på eftermiddagen, men han va tvungen att åka iväg så vi tar det imorgon efter skolan istället.
Nu har jag käkat vindruvor och löst korsord (hahahaah), ska ta och göra lite spanska nu. + förresten jag ser ut som en alien på mitt ID kort ska ta kort så ska ni få se, haha.

Ps. Trist inlägg & mycket roligare lär det inte bli i veckan eftersom det kommer bli ganska intensivt :( Men håll tummarna people. Ds.

100201

2010-02-01 @ 01:52:40
Nu har jag gått upp efter en halvtimmas försök att sova. Hur fan kommer jag klara den här dagen? Hoppas på att kunna somna om efter ett par timmar. Wish me luck, I will need it.

RSS 2.0