ett ascoolt tidsfördriv

2009-02-28 @ 23:35:07
Stänger du av mobilen när du sover?
På den senaste tiden har jag ju varit lite mobillös, men annars nej, jag brukar använda den som väckarklocka!
Hur såg du ut på högstadiet?
Som jag ser ut nu ungefär, skulle jag tro.
Hur är du att ha som arbetskamrat?
Förvirrad, ifrågasättande, lite blyg i början, men samtidgt rätt bra.
Har du celluliter?
Ja -.-
Biter du på naglarna?
När jag blir nervös. Eller om en nagel är lös och jag måste ta bort den.
Har du något handikapp?
Jag har snea lillfingarar, men jag tror väl knappast att det räknas som ett handikapp :P 
Är du rädd för att få hängbröst?
Det är väl inget jag går och tänker på, men jag brukar inte sova med bh för jag har hört att man får hängbröst av det. Så lite rädd är jag väl, ja.
Svär du?
Jag svor mycket mer när jag var yngre, men ord som "fan" eller "helvette" slinger ut lite då och då. För att inte tala om när jag slår mig, då svär jag som jag aldrig svurit förrut!
Är du trevlig mot Jehovas vittnen?
Jag har faktiskt aldrig stött på ett Jehovas vittne, men om jag gjorde det skulle jag nog bli lite rädd. Jag tycker de går lite väl långt ibland. Jag skulle försöka "avisa" dem på ett trevligt sätt iallafall, man ska acceptera andras tro.
Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Sushi! Dels för att det är superdupergott men också för att det finns olika sorter att välja på så man inte tröttnar lika lätt.
Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Allting som smakar kebab, är besläktad med kebab eller ser ut som en kebab.
Har du blivit arresterad?
Nix.
Är du rädd för Securitasvakter?
Jag har hört att de kan vara rätt kärringaktiga.
Har du någonting att dölja?
Det finns rätt mycket folk inte vet om mig, men det finns en anledning till det.
Ljuger du?
Alla ljuger väl ibland, men jag försöker oftast hålla mig till sannigen.
Har du kysst en polis?
Nej! Men när jag var yngre så sa jag alltid att jag skulle gifta mig med en polis. Så vem vet, en vacker dag kanske?
Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Jag skulle bli väldigt förvånad om min pojkvän ringde och ville ha skjus hem. Dels för att jag inte har någon pojkvän, men också för att jag inte har något körkort.
Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
The hills, kanske. Man skulle ju inte ha ett tråkigt skriva-listor-på-bloggen-liv!

Stephenie Meyer är suverän!

2009-02-28 @ 17:23:59
Ojojoj, nu under lovet tog jag med mig lite böcker bland annat Om jag kunde drömma som jag fick i födelsedagspresent utav Patricia och den är så bra jag läste ut den på en dag och jag kännde redan då att när jag kommer hem så ska jag köpa de andra böckerna och vet ni vad? Dessa är på väg hem till mig just nu:
   

Alla dessa tre är uppföljare till Om jag kunde drömma som öven finns som film (Twilight).
Här är handlingen för Om jag kunde drömma. Verkligen läsvärd!

En bok gör dig klok

2009-02-28 @ 17:08:10
Var ute på bokrean med far min idag. Det var 25% på allt på pocketshop och eftersom jag påpekade att jag har namnsdag idag (Maria) så fick jag en bok av pappa och en bok gratis eftersom jag hade samlat ihop tio stämplar. Jag köpte En helt annan historia av Håkan Nässer och Svart flicka, vit flicka av Joyce Carol Oates. Jag skriver hur de var när jag läst ut dem, men först ska jag avsluta bekantas bekanta som jag inte har så mycket kvar i.

 

Hola Estocolmo!

2009-02-28 @ 17:07:42

Japp, japp. Ryktena är sanna Elise is back! Jag har haft det jättebra, ska skriva om hur det var när jag har lagt in bilder mm. Men idag ska jag bar ta det lungt och börja packa upp. Hoppas ni har haft det super bra också och förresten har jag missat något? Läste på flyget hem att Victoria har förlovat sig, det trodde jag de redan var (a), hihi.

Nåt slags rekord är satt i att fly så långt bort från sig själv man kan

2009-02-26 @ 22:04:47



Herregud, vart har lovet tagit vägen? Det är ju redan tordag! Jag har inte ens hunnit med hälften av plugget jag planerat eller träffat nån av dem jag har bestämt att träffa under lovet. Snacka om att sova bort hela lovet...
Men imorgon är det fredag och det betyder ju att Elise kommer hem! *längta* Hoppas vi hinner träffas nått innan lovet tar slut iallfall! Ring mig så fort du ser det här gumman :) Juste, lite recensioner kommer snart. Håll ut!

I put my new shoes on

2009-02-26 @ 02:03:59

Jag har faktiskt länge funderat på att köpa ett par nya "normala" converse. Och vad passar inte då bättre än att hitta ett par för halva priset? Som klippt!

tv-kväll

2009-02-21 @ 22:50:17

Gud, jag känner mig så otroligt tråkig men jag har inte lust eller ork till att göra nånting. Idag har jag och syrran bakat världens godaste kladdkaka, kollat på tredje säsongen av vänner, kollat på melodifestivalen och svullat chips med dip. Gottigotti! Just nu sitter vi bänkade framför tvn och kollar på hot chick på fyran. Den handlar (som tusen andra filmer) om en tjej som vaknar upp som en kille. Men den verkar lite rolig faktiskt!


vad ska man hitta på?

2009-02-20 @ 18:04:37
Åh gud så skönt, äntligen lov! Fast jag saknar Elise ju och är lite sådär lagom avis på henne som snart ligger och chillar där nere i Spanien. Själv ska jag vara hemma och plugga röven av mig hela lovet. Orättvist? Nejnej, inte alls ;)
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, första dagen på lovet och jag är helt opepp. Underbart. Men jag ska nog sätta igång med plugget nu, pösssssss

Hejdå, vi ses, adjö, farväl

2009-02-19 @ 21:54:53
Jo såhär är det förstår ni. Imorgon åker jag till Lanzarote och kommer hem nästa fredag och ja, jag ska ha det bäst. NU är det på Patricias axlar att uppdatera bloggen, se till att tjata på henne ;). Skulle ha med datorn igentligen men det känns onödigt när det kostar 80kr/Mb så jag kommer ändå inte blogga, hehe. Men ni får ha ett toppen sportlov och så får jag skriva om hur det var när jag kommer hem.

Kommer sakna alla er sötnosar, puss på er!

jo ni vet här kommer jag chilla, såå skönt!

sudda bort din sura min

2009-02-18 @ 20:01:09
Jag är så sjukt jävla opepp på allting nu. Det blir bara mer och mer i skolan och mina betyg blir allt sämre och sämre. Jag vet att om jag ska hinna med allt måste jag plugga hela lovet, det känns ju så där lagom kul. ÅH JAG BLIR SÅ TRÖTT!

Dessutom spände jag tandställningen idag. Jag fick en liten genomskinlig kedja mellan framtänderna för att få bort min glugg. Men det värsta är att jag måste nu även ha två GUMMISNODDAR mellan framtänderna och de innersta käktänderna, dygnet runt förutom när jag äter. Jag måste alltså gå och smila med två fucking gummisnoddar i tioveckor. Just nu är jag öm i tänderna och i käken eftersom gummisnoddarna ger ett sådant motstånd. Nåja, mitt vackra 11 mm överbett försvinner iallafall. Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå & lägga mig. När jag vaknar upp igen hoppas jag att jag är på lite bättre humör. Pussilussi.


Bacon och Blodpudding

2009-02-18 @ 16:51:16

en osminkad elise, blåbärs te och sötaste muggen "världens bästa kompis"

Jag älskar dig - Doktor Kosmos

2009-02-18 @ 16:35:48
Jag vaknar med mitt ansikte i ditt hår
Utanför fönstret har vintern blivit vår
Du sover och jag kryper tätt och tar din arm om mig
Jag tänker att idag så vill jag bara va' med dig




Ta min hand, andas in
Håll mig hårt, jag är din
Kyss min mun, se på mig
Vet du vad, jag älskar dig

Vi tar bussen till stan och strosar runt
Träffar nån i nån park och pratar strunt
Köper några Gastonalbum och en popskiva till mig
och jag är lyckligast i världen för jag får va' med dig
Ta min hand, andas in Håll mig hårt, jag är din
Kyss min mun, se på mig
Vet du vad, jag älskar dig

Lalalalalala...

Sånt jag berättar bara för att..

2009-02-17 @ 18:11:23
Ja uscha mig (hihi). Ny vecka och som vanligt är jag helt tömd på energi, kanske är det för att jag körde järnet på idrotten idag, men jag har som vanligt sovit alldelse för mycket då jag inte ska så jag har slutat kunna somna på kvällarna, och ja jag är fast i den onda cirkeln. Men ikväll så ska jag bryta den!

Kemi prov imorgon och Tyska på torsdag, bajsbajs säger jag måste plugga som in i svormdom nu. Men jag har bestämt mig att jag ska inte plugga på Lanzarote, i need it! Just nu äter,sover och andas jag skolan känns det som. Inte så roligt.

Jag åt en semla idag förresten, jag förstår mig inte på människor som inte tycker om mandelmassa, omg! godast ever.

Hmm.. ska se om jag kommer på lite mer onödigt vetande? Jo juste, jag vill ha pappas hemma gjorda köttbullar till middag för de är godast i världen och jag såg Jakob Högqvist (?) ifrån the voice köra stand up komedie på tvn igår och det var en väldigt lång pinsam tystnad hemma hos oss, trodde att han skulle vara roligare faktist. Men har är solklart mycket bättre än vad jag hade gjort men ändå (a).

i'm falling in love with your favorite song, i'm gonna sing it all night long

2009-02-17 @ 05:00:48
Herregud varför sover jag inte? Kan man fråga sig. Jag borde ju faktiskt ligga och sussa sedan länge vid det här laget. Men faktum är att jag redan har sovit, min natt har redan varit. Duktigt Patricia. Verkligen. Jätteduktigt.
Förra veckan var superstressig, men idag var det sista provet för ett tag så det här blir nog en bättre bloggarvecka för min del. Inlämnigarna ska inte in förren efter lovet, så det är gott om tid kvar :)

Jag sitter och lyssnar igenom Mando Diao's nya album Give me fire. Gillar det inte alls, faktiskt. Eller det är helt okej, men liksom inget som berör. För er nissar som inte har spotify:

Dance with somebody
High Heels
Leave it fire

why god did you create the women so blooy once a month?

2009-02-16 @ 18:53:49
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. Mensverk är en jävligt dålig uppfinning.

Tänk dig att du har mens mellan du är 13-60 år i en vecka varje gång, då har du...

...sammanlagt haft 94752 timmars mens under hela ditt liv
...det är 564 veckor av ditt liv
... som är samma sak som 47 månader
... vilket nästan 4 år

För oss som lider av en födjävlig mensvärk betyder det alltså nästan fyra års (extra) smärta. Det är ju helt insane.

my new ipod nano

2009-02-15 @ 18:11:34

Jag har äntligen köpt en ny ipod, och jag är glad för min snälla papps betalade hälften. Jag hade verkligen en sådan beslutsångest i affären. En ipod touch 8 gb eller en Ipod nano 4 gb? Tillslut kompromissade jag med mig själv och köpte en svart ipod nano med 8 gb. *Problem Solved* Det är så skönt med en fungerande ipod vill jag lova!



My new best friend. We are going to spend a long and great time togetha!

Spenat.

2009-02-15 @ 17:30:07

Vet ni jag har inset en sak. Jag hatar spenat. Usch vad jag tycker att det smakar illa. Blä!

Nicole Richie

2009-02-15 @ 17:24:54


by me.
Jag kan inte göra fingrar eller hennes mun så jag sket i att rita dem.

Min hjärna är en författare.

2009-02-15 @ 17:20:02


Vet ni varför? Hahah, nej såklart men jag ska förklara ;). Jo för att när jag drömmer så är det oftast inte konstiga blandningar utav händelser ifrån dagen, utan det är historier. Det är inte en massa konstiga saker som händer och inte hänger ihop utan det är som en film. En som jag har drömt många gånger är att jag bor tillsammans med ganska många människor i ett stort hus och i drömmen är dessa människor min familj och vi är de ända människorna på jorden och när solen lyser är allt okej, men så går jag ut på balkongen och ser att solen börjar gå ner så går alla in och låser dörrar och fönster och drar ner sånna där skydd som affärer har. Och då börjar vampyer leva utanför och de försöker komma in till oss. Har haft olika versoner ibland är det någon av oss som också är vampyr och en gång så kom vampyererna nästan in mm. Jag har hur många som helst utav sånna här berättelser.


Till sommar och sol

2009-02-14 @ 22:56:57

H&M 69,50kr

Lördag

2009-02-14 @ 22:22:59
Hej hopp!
gick upp tidigt idag och åkte och handlade med pappa. Jag köpte en mjukiströja och byxor, i need! Kollade även på jeansleggins på ginat. När vi kom hem tog jag det lungt och sov hela dagen. höhö utmattad eller vadå? Just nu sitter jag och kollar på the perfect man med Hilary Duff på trean som än så länge är bra.

Ni får ha en fortsatt bra kväll nu ska jag återgå till mitt päron.

some people do change.

2009-02-14 @ 20:14:27
Idag gick min ipod sönder. Eller mittenknappen har ju varit trasig sedan länge, men nu går det inte ens att byta låt. Fick panik och vände hela mitt rum upp och ner på jakt efter min gamla ipod. Tillslut finner jag den ... I Mirandas rum, sicken tjuv! Jag kan inte direkt påstå att jag är stolt över låtarna där i. De får mig att inse att även jag har haft min fjortis-period, trots att jag inte gärna erkänner det. Haha.

Inte sexigt.

I don't like talk into strangers. I'm sorry it's just my way.

2009-02-14 @ 19:48:12

blogg, blogg, blogg

2009-02-12 @ 22:55:49

 
Ni måste spana in den här bloggen, skrivs av söta Emelie!
http://eberglind.webblogg.se


Gymnasieshit

2009-02-12 @ 22:50:58

Idag gav jag SYV min ansöka till gymnasium, lite pirrigt. Nu är det klart och färdigt och det går inte att ändra på det så mycket. Jag har valt naturvetenskap som inriktning på alla mina skolval för jag tycker om NO och Matte bara jag förstår. Visst när jag var lite älskade jag Svenska och hatade matte men när jag ser tillbaka på det så var det antagligen inte p.g.a ämnet utan för andra saker :p. Men nu är den skickad och allt man kan göra nu är att höja betygen och hålla tummarna.

Rihanna och Chris Brown.

2009-02-12 @ 22:43:31
Har hört precis som alla andra storyn om Rihanna och Chris Brown. Precis som alla andra har jag också fallit för Chris´s charm och kan nog inte se honom i situationen, men jag litar mer på fakta. Faktan om att han lämnade in sig till polisen frivilligt var ju bra men det tyder inte precis på att han är oskyldig och att inte han eller att någon av hans "people" stämt tidningarna som har skrivit om att Chris har misshandlat Rihanna tyder ju också på att de som de skriver har en huvudsaklig sanning i det de säger. Visst tidningar kan förvrida sanningen men de blir ju stämda för förtal om de säger att Chris har misshandlat Rihanna när det inte är så. Resten tycker jag att man bara kan spekulera om. Om Chris inte hade gjort det borde han ju gått ut med det och hävdat sin oskuld mm.

Thank God its friday (imorgon)

2009-02-12 @ 22:40:13


Förlåt för dålig uppdate har haft det lite stressigt, har sovit nästan varje dag efter skolan och har spytt av utmattning en gång /:. Ändå har jag lyckats överleva ett matteprov som förövrigt jag tror gick bra, wohow! Sedan har jag engelska prov imorgon men jag tror inte att det kommer bli så svårt, men man ska ju inte ta ut lyckan i förväg.


Imorgon har mitt arbetslag i skolan bestämt sig för att alla ska kolla på en film i Aulan för att få lite Alla hjärtans dag stämning eftersom den är på lördag. Då ska vi se på filmen "Dagboken" som jag och Patricia såg för inte så länge sedan men jag är inte ledsen för det för den var bra och jag hoppas att den är lika bra andra omgången också.

Men det skönaste måste ändå vara att vi bara har läsning och engelska provet och sedan håller vi på med detta tills sista lektionen som vi har nämligen Drama, hur skönt låter inte det? I alla fall om man gämför våran vanliga dag som består av alldeles för sen lunch och att man är slutkörd klockan fyra på fredagen efter hela vecka!


Det ända som saknas nu är en stor röd ask fylld med geléhallon, kanske det blir imorgon också?


Damp!

2009-02-12 @ 21:09:54
Blogg.se har nu dampat i några timmar hemma hos mig väldigt frustrerande, hade skrivit ett inlägg och skulle acca det och då blir hela sida konsitg och sen kan jag inte ens logga in. Jaja, sånt för man väll ta ibland också men tack vare det så kom jag på lite mera att skriva om så jag skriver om en liten stund håller på med lite glosor nu.

är jag bara trött eller har jag väldigt dålig humor? det är frågan..

2009-02-12 @ 21:05:23

Jag kan inte sluta skratta ;)


SÖTARE ÄN SÖTAST

2009-02-09 @ 22:17:15

kärlek som kärlek!

2009-02-09 @ 19:59:03
Jag vet att jag har skrivit att jag ska ta en liten paus. Men jag sitter och letar fakta till ett samhällskunskapsarbete, vi ska skriva om homosexuellas rätt att ingå äktenskap då jag klickar mig in här. 12 skäl varför homosexuella äktenskap kommer ödelägga samhället. Jag hoppas verkligen att detta är ett skämt, detta är ett utplock av argumenten:

1. Homosexualitet är inte naturlig - liksom glasögon, polyester, preventivmedel, bilar, aktier, syntetiska mediciner eller proteser.
- Vadå inte naturlig? Definiera naturlig, tack!

2. Heterosexuella äktenskap är giltiga eftersom de producerar barn - infertila eller äldre par borde rimligen inte kunna ingå äktenskap eftersom världen behöver mer barn. Heterosexuella äktenskapet är också heligt därför att sexualiteten saknar annat värde än för barnalstrande. Utomäktenskapliga barn borde därför inte tilldelas barnbidrag.
- Jag tror knappast att anledningen till att folk gifter sig är för att skaffa barn. Giftemål behöver inte nödvändigtvis ha något med barn att göra. Är man säker på att man har hittat den rätta i livet, så kanske man vill ha det på pappret eller man kanske känner att man hör ihop mer som gifta. Vissa kanske väljer det för att det är en fin sermoni då vänner och familj möts. Det finns många gifta hetrosexuella som väljer att inte skaffa barn av olika skäl. Det kan bero på en sjukdom i livmodern. Ska vi då förbjuda alla med den sjukdomen att gifta sig? Och isåfall, vad blir nästa steg, ska vi göra liksom Kina en familjeplanering då alla kvinnor tvingas föda 1,8 barn i snitt för att få upp befolknigsnivån? Det är ju helt sjukt!

3. Uppenbarligen kommer homosexuella föräldrar att orsaka homosexuella barn eftersom heterosexuella föräldrar bara ger upphov till heterosexuella barn.
- Det finns inga bevis på att homosexuallitet ligger i generna och är ärfligt. Och finns det hetrosexuella par som "orsakar" homosexuella barn, så borde det ju kunna vara tvärt om.

7. Homosexuella äktenskap försvaras inte av religionen. I en teokrati som vår, har religiösa värderingar en genomgripande kraft i samhället. Det är därför vi i Sverige har en religion och utbredd religiositet. Guds allomfattande kärlek omfattar bara heterosexuell kärlek eftersom Gud liksom människor har fördomar.
- Ska vi skylla allt det här på gud nu? Vad hände med att gud älskar dig precis som du är? Slutar han älska en person för att den är homosexuell? Vi lever i ett modernt samhälle, vi kan inte ta allt som står i bibeln bokstavligt och följa den till punkt och pricka. Hur skulle det se ut? Världen skulle ju inte komma nånstans. Dessutom existerar krig i världen. Var inte gud emot krig?

Nejnej och återigen NEJ! Argumenten är bara en massa bullshit, det är klart att vem som helst ska få gifta sig. Oavsett läggning! Jag förstår inte ens varför vi argumenterar om det, det är ju så självklart?

En bok säger inte mer än 1000 ord snarare 941

2009-02-09 @ 19:00:37

Har läst den här tegelstens boken nu i lite mer än en månad, och även fast jag är lättad att jag har plöjt igenom den för jag har så många andra böcker hemma som jag vill läsa, så är den här boken väldigt bra. Den är värklighetsbaserad och Gregory David har levt sitt liv kan man säga han har upplevt så mycket bra som dåligt. Den rycker med än och det har fått mig att le, skratta, gråta, vara arg mm. jah tror att jag inte har läst någon bok som den här innan. Jag säger bara läs den, du kommer inte att ångra dig, haha ;).

School of sovande nior

2009-02-09 @ 18:55:06
Hellu alla!
Dagen har flytit på bra med tanken på att vi har lunch klockan ett (OMG jag vet!). Fick tillbaka Historia provet fick VG och jag är inte nöjd för att deet känndes så bra trodde att jag skulle åtminstonde få mvg-, men men det pushar mig att va bättre till nästa prov istället.

Imorgon är det frilufsdag och då ska jag och ett gäng tjejer ifrån min klass spela badminton. Älskar att göra det verkligen. Du kanske tycker att det verkar långrtråkigt men inte jag hah. jag behöver därför matsäck och pappa var så snäll att skjusa ner mig till ica efter skolan där jag köpte en god baugett/macka, risifrutti, smoothie och en yoggi. Jag brukar lätt bli mätt men jag tycker om lite varitation, haha. Dessutom så hämtade vi ut mitt HM paket och allt satt som smäcken :).


En korsordstidning fick även följa med, kanske ligger det i släkten men jag tycker om korsord, yes i do.

en liten paus

2009-02-09 @ 17:54:38
Det är grymt tasigt att lägga upp studieplanen så att vissa veckor har man ingenting medans andra är helt kaotiska. Man borde sprida ut det lite bättre! Jaja, nu är läget som det är och även fast jag är trött efter att ha varit i skolan 10-10 (jag och kristina träffades 1,5 timma innan vi började och satte igång vårat arbete i samhällskunskap) så finns det inget annat val än att sätta sig ner och tokplugga. Jag har egentligen lite bloggideér och så men det får helt enkelt vänta ett tag. Jag känner att jag måste ta mig ut det här och jag ska banne mig göra det bra. Så det kommer bli lite dött från min sida den här veckan. Tänka bara säga det så ni inte tror att jag har gått och dött eller så. Nu blir det middag!
Puss / Patricia


Om du minns detta är du uppvuxen på slutet av 90-talet

2009-02-08 @ 22:29:13
(Tagen från en grupp på facebook) Jag kan inte låta bli att sakna allt lite :P

Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Jag vill ha långt hår (igen)

2009-02-08 @ 22:12:16

Innan jag klippte mig hade jag håret precis vid min navel typ lika långt som på den här bilden om jag har plattat håret.
(bästa hår dagen på bilden, men det var den ända som jag hittade just nu ^^)

weekend

2009-02-08 @ 21:58:50

Jag har varit jättedålig på att blogga den senaste tiden. Men det var varit tomt i mitt huvud och när jag haft något att skriva så la jag upp det i min privata blogg, för det är där alla mina sura inlägg hör hemma...
Jag har varit på asdåligt humör den här helgen och mått rätt sådär. Igår såg jag the curious case of Benjamin Button.Den var faktiskt väldigt bra!
Om ni ville veta alltså. Nästa vecka blir en bättre bloggarvecka! Nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning. Sedan ska jag krypa ner och läsa & förhoppningsvis somna i tid. Puss och kram <3
(tänkte lägga in en bild här men det verkar inte funka)


Slappis Söndag

2009-02-08 @ 17:42:24

Dagen har gått snabbt, men det gör den väll alltid när man går upp lite senare. Vaknade vid halv tolv och vid ett så hade jag duschat ätit frukost och gick ner till Emelie, vi hade roligt, hon plattade mitt hår, vi åt mackor, kaka och drack oboy och såg på en rolig film och det var precis vad jag behövde idag, bara ha det lungt och skönt.

Här har all snö smält och det är bara slask och vatten kvar fast det börjar försvinna det med, im hoping for sunshine!

Nu är det middag bestående utav kebabspett,ris och KOKTA morötter (ilove)


Jag och Emelie på sommaren i Göteborg. (08)

Emelie och jag på våren. (07)

VÄRME SNÄLLA KOM INNAN JAG FÖRFRYSER!


vilken färg?

2009-02-08 @ 14:28:31

Just nu lutar det åt röd eller svart....eller?

Barn, Tonåring, Vuxen eller Tant?

2009-02-07 @ 19:55:23
Listan snodd utav patricias egna blogg; www.metrobloggen.se/overklig


Barn:
(x) jag älskar tv-spel
( ) min favoritglass är dajm.
(x) jag föredrar hårda paket.
(x) jag bor hemma hos mina föräldrar/förälder
( ) jag tycker om tecknade filmer
( ) min favoritsylt är jordgubb.
( ) jag tycker att pussar är äckligt
( ) jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
( ) jag vet inte vad "sitt still" betyder.
( ) jag har ett gosedjur i sängen.

Summa: 3 / 10

Tonåring:
(x) jag svär ofta
( ) jag festar minst en gång i månaden
( ) jag tycker det är coolt att bli full
(x) jag har finnar
( ) jag ogillar barn.
(x) jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
( ) jag har en kondomsamling
( ) jag kan inte vistas ute utan smink
(/) jag ogillar ansvar.
( ) jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen

Summa: 3,5 / 10

Vuxen:
(x) jag vill ha/har barn (någon gång)
( ) jag tittar alltid på aktuellt
(x) jag önskar mig saker till hemmet
(/) jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
( ) jag tycker om äggula
( ) jag är gift
(x) det bästa med julafton är att släkten samlas
( ) jag tittar alltid på melodifestivalen
( ) när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
(x) jag storhandlar

Summa: 4,5 / 10

Tant:
(x) jag tycker om att lösa korsord.
( ) jag har gråa hårstrån
( ) jag har mycket rynkor
(x) jag lagar mat varje dag
(x) jag bjuder bara hem folk om det är riktigt städat hemma hos mig
( ) det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
( ) jag förstår mig inte på dagens ungdomar
( ) jag har barnbarn
( ) jag blir gladast av mjuka paket
(x) jag tycker om kokta grönsaker

Summa: 4 / 10

Barn: 3 / 10
Tonåring: 3,5 / 10
Vuxen: 4,5 / 10
Tant: 4 / 10

Har en väldigt stor önskan att göra något barnsligt just nu, haha!


Stjärntecken - Skorpionen

2009-02-07 @ 19:31:24

Goda egenskaper
Skorpionen är charmig, intelligent och målmedveten. Du vet vad du vill och går alltid till botten med saker och ting.
Du älskar att utforska och undersöka - vad det än må vara - och du gör det passionerat och intensivt.
Skorpionen är också ömsint och fantasifull och du ses ofta som en intressant och spännande person. Du är en sann vän och har också ett gott hjärta till dem som är svaga och verkligen behöver hjälp.

Mindre goda egenskaper
Skorpionens starka vilja och målmedvetenhet kan ibland göra att andra människor såras. Din största svaghet är svartsjukan. Du vill ofta och gärna förändra och göra om - både för dig själv och för andra. Det gör att du ibland kan ses som lite manipulativ och beräknande.
Skorpionen är lättretad och då vill du gärna hämnas med din giftgadd - ofta på ett lite tjurigt och barnsligt sätt.
Du är mycket varm som person men det finns ändå en inneboende misstänksamhet som kan göra att du dömer människor i förväg.

Så tänker du
Du är nyfiken och har alltid din radar igång i din omgivning. Du vill veta vad som sker och vad som är på gång. Du behöver känna att du har kontroll på den situation du befinner dig i.
Du tänker kreativt och strävar hela tiden framåt.
Jag tror på Karma, Ödet och jag tycker att beskrivningen för mitt stjärntecken (skorpionen) passar in på mig inte till 100% men typ 80%.

Yrken du passar inom

Ditt intresse av att ständigt utöka kunskapen och det faktum att du inte ger upp inför problem, gör att du passar inom flera områden - exempelvis inom vetenskap, psykologi, kriminologi och arkitektur.
Din höga ambition och kreativitet är sådant som också gör dig till en god egen företagare.
Din uthållighet och pålitlighet har du också nytta av i flera yrken.

Så ser du på kärlek och vänskap
Du är mycket passionerad när det gäller kärlek. Du faller pladask och tar för dig intensivt och fullständigt.
Du behöver ömhet, fantasi och känna åtrå för den du älskar. Samtidigt måste din partner vara intellektuell och en person du kan se upp till.
Du vill inte binda dig för tidigt utan vill skaffa dig så mycket livserfarenhet som möjligt innan det är dags.

Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Kräftan och Fiskarna, men det finns också bra förutsättningar med Oxen och Vattumannen. Dåliga förutsättningar har du hos Vågen och Stenbocken.

ifrån www.overnaturligt.se


Sandaler

2009-02-07 @ 18:41:08

Din Sko, 349 kronor

www.smartgirl.se, ca 450kronor (finns även i helsvart)

Om du inte vill ha så kan du gärna köpa och ge till mig :)

Beatbox

2009-02-07 @ 17:21:07

Killen i den här videon är så ball, LOVE HIM! Jag vill också kunna beatboxa.
Den är ifrån franska idol och de ord som jag fattar är typ: Reespekt och Genialtisk.

Känner mig lite efter

2009-02-07 @ 17:10:35
Har tappat intresset för melodifestivalen för ett par år sedan och har helt slutat hålla koll på när den går.
Så jag blev helt förvånad när jag loggade in på blogg.se och såg ett inlägg om att melodifestivalen går ikväll. Hahah, det första jag tänkte på oj vad långt det har gått på det här året redan? Känns som att det har gått en vecka max.
Man kanske kollar en stund i alla fall bara för att lixom. Känns som att jag inte kollar på något alla pratar om Lets dance, Idol, Melodifestivalen mm och så kommer jag bah: "Ahh, nej jag kollar inte på det". När jag kollar på tv är det antigen USAs reality serier eller typ Discovery (som de för överigt har tagit bort ifrån våran tv :O bajs på telia)

Ikonen kommer man forfarande ihåg i alla fall ;)

Aooootch!

2009-02-07 @ 17:03:32
Igår var jag och lillebror hemma själv och lagade mat vilket slutade med att jag fick HOOT olja över ena min hand, väääldigt ont. Har idag fortfarande röda märken över handen så nu är jag officielt brännskadad. Känns lite onödigt att klaga över något så litet när det finns männikskor som ser ut såhär:

stackarna /; ...

men det gjorde ont ..

just idag är jag snark, just idag mår jag bajs.

2009-02-05 @ 19:23:35
Har haft båda delarna utav nationella provet i svenska nu, känner att jag inte alls gav allt och det är trisst .. /:
Har för övrigt historia prov imorgon men jag har en sovmorgon på en kvart för en av mina lärare är sjuk.

Jag är tråkig idag.
Jag har ätit natchos eller nyttigare chips som jag kallar dem och det var så gott
Jag hade världens oseriösaste vikarie idag "robin och kuben" så på idrotten höll jag och några kompis på att försöka rocka rockring eller vad det heter, det var roligt men känndes onödigt att byta om till,

Nu måste jag fortsätta rita på min bild til bilden!

PS JAG HADE MITTBENA IDAG, coolt? javisst!

Kleerup ft. Lykke Li - Until we bleed

2009-02-05 @ 19:18:21

Oj, det som skulle stå var:
Det går inte att inte, att inte älska den här låten
Repeterats hemma hos mig i ca 1 och en halv timme nu nästan, i just cant get enough.

I'm in a better mood

2009-02-04 @ 23:35:52
Ligger i sängen med laptopen i knät och känner att jag börjar bli på bättre humör. Den här dagen har verkligen gått mig på nerverna och jag har varit rätt så pissed-off. Vet inte riktigt vad det beror på, alla sköna youtube-klipp jag har spenderat kvällen med, vännerna jag chattar med eller om jag helt enkelt tröttnade på att vara arg. Har inte pluggat nått idag, men man kan inte plugga när man mår dåligt. Det blir helt enkelt inte bra så jag tog mig friheten att ta "a-day-off" Nu känner jag att det här inlägget blir ointressantare och ointressantare så jag slänger in en dagens....

Dagens låt: Shape up - Metro Station
Dagens frisyr: Utsläppt, med en litet hårspänna för att gömma luggen
Dagens smink: Lite mascara bara
Dagens klädsel: Träningskläder (Vi hade frilufsdag)
Dagens händelse: Vi hade volleybolltunering och jag var sämst. Resten kan ni nog lista ut själva.
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Ett friskis och svettis-kort, en ny ipod och för all del MIN MOBIL!!
Dagens saknad: Känslan att gå i nian (inte plugget dock...)
Dagens drog: pepsi, musik och vänner - that's all i need
Dagens tråkigaste: lagkamrater som trycker ner istället för att peppa
Dagens finaste: malin
Dagens måste: Det var mycket jag borde, dock  var det inte mycket jag slutförde
Dagens dricka: pepsipepsi
Dagens köp: inget
Dagens mat: Pannkaka
Dagens sjuka: Skoltrött
Dagens kärlek: Min kära gamla blåa Ipod.
Dagens mående: Pissed-off






"När det gör ont att se tillbaka och du är rädd för att se framåt, se åt sidan och du kommer att finna din bästa vän där."

Shopping

2009-02-03 @ 19:38:05

Gick på utav en slump in på hm's online shopping och hittade några saker:
(klicka på bilderna så blir de större)

TIO KRONOR GOTT FOLK! samma pris som för en Cheesburgare lixom.

129kr

50-60 något i dont remember

10kr

19,90kr
Så töntigt med den där psykologisk prissättningen istället för att säga att den kostar 20kr så skriver de 19,90 men det funkar. Ganska konstigt egentligen eller hur? Vi människor kanske är ganska lätt lurade.

79kr (de kanske tyckte 80kr var för dyrt för den här tröja? höhö)


And it has arrived

2009-02-03 @ 17:25:15


Min nya bikini ifrån kära H&M.  Invigning sker på Lanzarote om sisådär 17dagar :)


i-landsproblem

2009-02-03 @ 01:16:30

Det är verkligen sjukt hur beroende man kan vara över ett föremål och hur ens liv kan kollappsa om man tvningas leva utan det. Jag glömde min mobil i Elises jackficka i helgen och idag märkte jag hur handikappad jag känner mig utan den. Min mobil är mer än en telefon för mig. Den är även min miniräknare på matten, min väckarklocka, mitt sätt att kommunicera, min klocka, min mp3, min kamera.... ja ni fattar. Elise, vi måste ses så snart som möjligt så jag kan få tillbaka mitt liv igen!! (Fan vad tragisk jag känner mig)


the one and only in my life <3


eat, drink, sleep

2009-02-03 @ 01:11:08
När jag kom hem från skolan idag var jag verkligen superduperbuperhungring, vilket beror på att vi inte har någon lunch på måndagar, då vi börjar halv tolv. Jag glömmer alltid bort att äta lunch innan jag går till skolan, vilket inte är så smart för när vi slutar tjugoifem så är all engeri jag haft helt utpumpad. Men iallafall när jag kom hem efter skolan så gjorde jag PANNKAKOR!! Jag har vart jättesugen på det hela helgen och det var så himla gott. Det tog visserligen 40 minuter att laga till, men det var så värt det.

Sedan vet jag inte vad som hände, men tydligen råkade jag somna av utmattning i fem timmar. Vaknade för en halvtimma sedan med smink i hela ansiktet. Nu har jag sminkat av mig och brushat tänderna och tänkte krypa tillbaka ner i sängen. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Det är bara måndag och jag är redan helt slutkörd. Läxorna har faktsikst skurits ner sedan grundskolan - men vad gör det när skoldagarna är ett pain in the ass?

Du Patricia ...

2009-02-02 @ 18:00:52
jag hittade en sånhär i min jacka idag /;

hihi stog inte prylinfo.se på den men ungefär såhär såg den ut, im sorry glömde helt att den va där.

The City

2009-02-01 @ 22:08:08
Har varit lite slow tror jag, såg nyss att en ny serie (ny för mig i alla fall) har börjat på mtv, the city. Den handlar om Withney ifrån The hills när hon flyttar till New York och börjar jobba för Diane von Furstenberg. Jag vet inte om den går här i Sverige men man kan kolla avsnitten på webben också.

Det första avsnnittet; http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-1-if-she-can-make-it-here/1601505/playlist.jhtml

Jag är en sucker för reality serier tyvärr så jag kommer säkert sitta och kolla alla avsnitten online när jag har tid, hih. Men Withney är så söt så vem kan motstå? haha.

iq i hårfärgen eller bara väldigt smart?

2009-02-01 @ 21:37:12

"Han hade visst familj men han säger bara ja"
"Jag är inte naken, jag har bara en genomskinlig tröja"

-Åh en sådan bäddsoffa vill jag också ha, fast en som ser skönare ut!
-Elise, det är en låda.

-Den där rösten påminner mig om Markus Bengeson!
-Du menar Bengt Magnusson?

-ska vi läsa?
-Okej, men jag kommer inte se någonting då, jag har ingen lajp.
-Vadå ser du ingenting?
-Jo, men inte om du släcker
-Men släck inte då!

-Hejsan, jag skulle vilja ha en biljett till i stjärnorna lyser taket... eh... tack.

-Kolla nu Patricia!!! Jag kan gå rakt på din matta!



Det kan bli väldigt fel om man inte tänker innan man pratar. Fråga Elise, hon vet :P


Hahah Googles översättning äger

2009-02-01 @ 21:36:00

RSS 2.0